Snuff_ Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Θα 'θελα να ρωτίσω κάτι...Στο pc μ έχω windows vista αλλα απ' ότι βλέπω κ ακούω τρλεχουν πολύ αργά.Έχω σταματίσει να ασχολούμαι με Pc από hardware κ πέρα.Μόνο τα χειρίζομαι.Είπα να βάλω windows xp στο pc μ αλλά το έχω πάρει με vista έτοιμο κ δεν ξέρω αν θα δουλέυουν όλα τα parts της μονάδας σε xp.Απ' την άλλη άκουσα ότι τα xp θα εξαφανιστούν από την αγορά για διάφορους λόγους... 1)Να βαλω xp? 2)Αν,ναι ,πώς μπορώ να τσεκάρω αν το pc μ υποστηρίζει τα xp η όχι?
_BASSstarlet_ Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 1) Nαι να βάλεις. 2) Και 7ετίας(μη σου πως και παλαιότερο) να είναι το pc σου,παίρνει XP. Υπήρχε ένα compartibility test το οποίο δεν το βρήκα.
disqualified Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 βλέπεις ή ακούς; Εγω νομιζω οτι ειναι ιδεα σου, μια χαρα τρεχουν τα vista εκτος κι αν εχει αλλο προβλημα το pc σου. Αν εχεις καινουριο pc και παει αργα με τα vista τοτε θα πηγαινει αργα και με τα xp. Η γνωμη μου ειναι οτι εισαι επηρεασμενος αλλα αν θες xp βαλε xp απλα μονο να βαλεις τους σωστους drivers για καθε υποσυστημα
Fronimitis Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Άμα κάνεις ελαφριά χρήση (π.χ. ταινίες,ιντερνετ,αντιγραφή cd-dvd κτλ.) άστα vista.Δεν θα δείς μεγάλη διαφορά.Κι εγώ έβαλα xp από vista στο λαπτοπ μου (κάνω ελαφριά χρήση σχετικά) και φοβερή διαφορά δεν είδα.
Snuff_ Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Ρε σεις δεν θυμάμαι καν τι pc έχω.Παντως είναι σίγουρα ένα χρόνο.Σταμάτησα να ασχολούμαι με pc από τότε που πήγε χαμένο το pc μου σε ένα overclocki'n και πέταξα την κεντρική έξω από το παράθυρο.Γιαυτό πήγα και πηρα ενα ετοιμο απο τα multirama ισα να κανω την δουλεια μου και επαψα να ασχολουμαι ...Τελος παντων σωστα μιλατε απλα εγω τα εχω λιγο χαμενα .Το μονο που θα θελα να ρωτισω ακομα ειναι οτι εχω ακουσει οτι στο συγκεκρημενο site κυκλοφορουν πολλοι ιοι.Ειναι αληθεια? :S
giorgos147 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Απο που το άκουσες αυτό;;;Εμείς φταίμε που σε βοηθάμε... Λες η μεγαλύτερη κοινότητα τεχνολογιάς να μοιράζει ιιούς;;;; ΕΛΕΟΣ!ΔΗΛΑΔΗ ΕΛΕΟΣ!
gdp77 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Θα 'θελα να ρωτίσω κάτι...Στο pc μ έχω windows vista αλλα απ' ότι βλέπω κ ακούω τρλεχουν πολύ αργά.Έχω σταματίσει να ασχολούμαι με Pc από hardware κ πέρα.Μόνο τα χειρίζομαι.Είπα να βάλω windows xp στο pc μ αλλά το έχω πάρει με vista έτοιμο κ δεν ξέρω αν θα δουλέυουν όλα τα parts της μονάδας σε xp.Απ' την άλλη άκουσα ότι τα xp θα εξαφανιστούν από την αγορά για διάφορους λόγους...1)Να βαλω xp? 2)Αν,ναι ,πώς μπορώ να τσεκάρω αν το pc μ υποστηρίζει τα xp η όχι? 1) Ό,τι pc και να έχεις, τα XP θα πηγαίνουν πιο γρήγορα. 2) Αν έχεις desktop, σίγουρα θα σου έχουν δώσει και τα cd που περιέχουν τους drivers για XP. Αν όχι, τα πράγματα είναι πολύ απλά. Τρέχεις ένα cpu-z, βλέπεις ποιο motherboard έχεις και πας στο αντίστοιχο site για να κατεβάσεις drivers. Μετά ελέγχεις αν έχεις nvidia ή ATI κάρτα γραφικών, κατεβάζεις τους αντίστοιχους drivers και είσαι έτοιμος για installation... 3) Το pc σου δεν υπάρχει περίπτωση να μην υποστηρίζει τα XP, παρά μόνο αν είναι laptop. 4) Το πρόβλημα είναι ότι αν θες να είσαι νόμιμος, δεν πρόκειται να βρεις να τα αγοράσεις (οπότε αν επιμένεις να αλλάξεις OS, δες την υπογραφή μου )
antonl Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 [...]4) Το πρόβλημα είναι ότι αν θες να είσαι νόμιμος, δεν πρόκειται να βρεις να τα αγοράσεις Αυτά γιατί δεν του κάνουν (αν θέλει να τα αγοράσει κάποιος μιλάμε πάντα).
gdp77 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Πρόσφατα έστησα μηχάνημα για φίλο μου και δεν έβρισκα 64bit XP σε μεγάλα καταστήματα της Στουρνάρη. Δεν είχα κοιτάξει στο skroutz, είναι αλήθεια. Αν όντως υπάρχει απόθεμα και δεν είναι πλασματικές οι αναφορές και αν παραγνωρίσουμε τις εξωφρενικές τιμές που βλέπω, τότε ναι, μπορεί κάποιος να τα αγοράσει νόμιμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.