Προς το περιεχόμενο

Σύνδεση PS3 με 5.1 ηχεία

Navy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Καταρχήν έχω ένα σετ από ηχεία 5.1 με το subwoofer να είναι ταυτόχρονα και ενισχυτής. Έχει δηλαδή RCA input με 6 υποδοχές. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει καλώδιο από το PS3 ώστε να βγάζει σε 6 rca και να έχω 5.1 dolby digital ήχο.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Ο κολλητός μου τα έχει συνδέσει με οπτική ίνα αλλά τα ηχεία που έχει έχουν τέτοια υποδοχή....Πάντως το αποτέλεσμα είναι απίστευτο οπότε κυνήγα το.

Δημοσ.

παιδια επειδη με ενδιαφερει κι εμενα για να μην ανοιγω νεο θεμα, τι εξοδους ηχου εχει το ps3 και μπορω να εχω εικονα στην τιβι με καλωδιο hdmi και τον ηχο να τον στελνω σε ενισχυτη με ηχεια 5.1 οπως ο φιλος παραλληλα;

Δημοσ.

αν ο ενισχυτής εχει optical input απλα περνεις ενα καλώδιο οπτικης ινας και συνδεεις το ps3. ( το ps3 εχει 3ς εξοδους γενικα, 1 optical (ηχος) 1 hdmi(εικονα+ηχος) και 1 το κλασικο καλώδιο των playstation(εικονα+ηχος) απο εκει και περα διαλέγεις απο το μενου, που να παει ο ηχος και που η εικονα.)

Δημοσ.

Εγω εχω συνδεσει τον ενισχυτη μου με οπτικη ινα , και την τηλεοραση με hdmi καλωδιο.......(αν φυσικα η τηλεοραση σου ειναι hd ready κτλ)

Δημοσ.

η φτηνοτερη λυση σε ηχεια ειναι τα logitech z5500 με αψογο ηχο. τοσο για το pc οσο για οποιαδηποτε κονσολα. εγω εχω συνδεση χbox 360 k ps3 k pc και απλα ριμαζουν

Δημοσ.
η φτηνοτερη λυση σε ηχεια ειναι τα logitech z5500 με αψογο ηχο. τοσο για το pc οσο για οποιαδηποτε κονσολα. εγω εχω συνδεση χbox 360 k ps3 k pc και απλα ριμαζουν
Υποστηριζουν και DTS οπου αρκετα παιχνιδια μονο του ps3 εχουν την δυνατοτητα να βγαλουν τετοιο ηχο....το αποτελεσμα ειναι απλως κινηματογραφικο :-D
Δημοσ.

Υπάρχει RCA με 6 για να ενωθει με το PS3? Γενικά δεν έχω οπτική ίνα ,άρα αυτό δεν με βοηθάει. Από την άλλη έξοδο (όχι του HDMI) γίνετε να βγούν 6 RCA και να πάνε κατευθείαν στον ενισχυτή.Έχω έναν ενισχυτή που έχει μόνο 5.1 εισόδους. Τι μπορώ να κάνω με αυτό ?

Δημοσ.
Έχω έναν ενισχυτή που έχει μόνο 5.1 εισόδους.

ειναι 100% σιγουρο αυτο? σιγουρα δεν εχει αλλη εισοδο? αν ειναι ετσι πακετο, δεν μπορεις να παρεις 5.1 απο το ps3.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...