coulis Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Έλεγχος έντασης ήχου στη γραμμή εργασιών (install volume control on the taskbar) Λειπει απο την γραμμη εργασιων, ο ελεγχος εντασης ηχου Απο τον πινακα ελεγχου παω στην καρτελα - Ηχοι και συσκευες αναπαραγωγης -. Οταν παω να του κλικαρω την επιλογη '' εικονιδiο έντασης στη γραμμή εργασιών '' μου βγαζει αυτο. Φανταζομαι θα εννοει την υποκαρτελα '' Προσθαφαιρεση στοιχειων των windows'' Τι κλικαρω απο εκει??? Ή εαν δεν ειναι εκει, με ποιον αλλο τροπο μπορω να εγκαταστησω παλι το εικονιδιο έντασης στη γραμμή εργασιών????? Το λειτουργικο μου εινα τα XP prof Σας ευχαριστω
kingzback Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Πρεπει να μην εχουν φορτωθει σωστα οι οδηγοι.. Δοκιμασε unistall και μετα παλι install και λογικα θα φτιαξουν
coulis Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 οκ οκ. Βρηκα την λυση και το εφτιαξα!!!!! Ειχε το ιδιο προβλημα και ο advantix http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=100780 και μου εδωσε την λυση το link στο τελος του topic του. Απλα, ειχε διαγραφει το αρχειο sndvol32.ex απο τον φακελο windows\system32 Το αντεγραψα απο το cd των win και ολα λειτουργουν μια χαρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.