panoramix222000 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Καλησπέρα, το πρόβλημα μου είναι πώς αφού κάνω εγκατάσταση το ESET S.S BUSINESS EDITION 3.0.642 εξαφανίζονται όλα τα icon από τo sytemtray εκτός από το windows live messenger και το ethernet! Έχω windows Xp sp2 home edition!! Δεν ξέρω τι άλλο πληροφορία θα φανεί χρήσιμη? Ευχαριστώ για την προσοχή σαςς!!!
micos000 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Πίνακας ελέγχου-Συνδέσεις δικτύου, άνοιξε την τοπική σύνδεση και πάτα μετά Ιδιότητες στο παράθυρο που θα ανοίξει. Εκεί δες αν είναι τσεκαρισμένο το Εικονίδιο στο χώρο ειδοποίησης. Αν είναι και δεν φαίνεται, αφαίρεσε το, πάτα εφαρμογή και τσεκάρισε το ξανά. Το Msn, δες Επιλογές-Γενικά αν είναι επιλεγμένο να ξεκινάει με τα windows
panoramix222000 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Πίνακας ελέγχου-Συνδέσεις δικτύου, άνοιξε την τοπική σύνδεση και πάτα μετά Ιδιότητες στο παράθυρο που θα ανοίξει. Εκεί δες αν είναι τσεκαρισμένο το Εικονίδιο στο χώρο ειδοποίησης. Αν είναι και δεν φαίνεται, αφαίρεσε το, πάτα εφαρμογή και τσεκάρισε το ξανά. Το Msn, δες Επιλογές-Γενικά αν είναι επιλεγμένο να ξεκινάει με τα windows Αυτά που μου είπες εμφανίζονται μια χαρά, το πρόβλημα μου είναι πώς δεν εμφανίζεται το ηχείο, το ίδιο το Eset της hp το πρόγραμμα του εκτυπωτή! Ενώ αν το κάνω απεγκατάσταση εμφανίζονται όλα κανονικά!
micos000 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Συμβαίνει στα ΧΡ αυτό. Ιδίως αν τα έχεις φορτωμένα (όπως κι εγώ). Σ' εμένα χάνεται το Commodo, ενώ το ξέρω ότι τρέχει και δουλεύει κανονικά. Απλά δεν βλέπω το system tray icon.
panoramix222000 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Συμβαίνει στα ΧΡ αυτό. Ιδίως αν τα έχεις φορτωμένα (όπως κι εγώ). Σ' εμένα χάνεται το Commodo, ενώ το ξέρω ότι τρέχει και δουλεύει κανονικά. Απλά δεν βλέπω το system tray icon. Υπάρχει περίπτωση να τα κάνουμε τα εμφανιστούν?????
micos000 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Καμιά φορά, όταν κάνω αποσύνδεση και μετά ξανασύνδεση μου τα εμφανίζει. Μια άλλη περίπτωση είναι να τρέξω το πρόγραμμα από το εικονίδιο του (π.χ. το nod32 που μου εξαφανίζεται καμιά φορά) και μετά εμφανίζεται. Συνήθως όμως, αυτό μου δείχνει ότι είναι καιρός για φορμάτ. Ίσως να συμβαίνει λόγο καθυστέρησης στο startup. Δεν ξέρω αν θέλεις να δεις το startup delayer και να ορίσεις κάποια βαριά προγράμματα να καθυστερούν στην εκκίνηση τους. EDIT: Δες και τα παρακάτω προγράμματα. Regrun startup order Absolute Startup Manager
TechFind Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Κι άλλοι έχουν παρόμοιο πρόβλημα, που μάλλον δεν είναι του Eset αλλά των Windows : http://www.wilderssecurity.com/showthread.php?t=228541 Βρες λύσεις εδώ : http://www.google.gr/search?hl=el&q=notification+area%2Bmissing+icons&btnG=%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7+Google&meta=&aq=f&oq=
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.