Lefteris29 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 εκανα χαζομαρα και εσκασα 27 ευρω για καλωδιο dvi to hdmi το οποιο τελικα μου βγηκε μικρο και δεν φτανει στην οθονη. ξερετε αν υπαρχει καποιου ειδους προεκταση που μπορω να χρησιμοποιησω? ειδα πλασιο και δεν βρηκα κατι. παρολο που ηταν μονο 27 ευρω τα κλαιω γιατι μου ειναι εντελως αχρηστο τωρα...
antonl Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Αν δεν κατέστρεψες την συσκευασία και η αγορά έγινε από Πλαίσιο, δοκίμασε να το επιστρέψεις.
antonl Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Ναι προφανώς την άνοιξες Αν την κατέστρεψες λέω ή αν είναι ακόμα σε καλή κατάσταση. Γενικά δέχονται επιστροφές ανοιγμένων προϊόντων αρκεί να υπάρχει η συσκευασία κι η απόδειξη. Δεν ξέρω αν το αλλάξανε αυτό.
Lefteris29 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 βασικα η συσκευασια ειναι απο τις πλαστικες που αναγκαζεσαι να την κοψεις για να ανοιξει, οποτε ετσι οπως την βλεπω τωρα κατεστραμμενη ειναι.(κριμα τα 27 δηλαδη...)
gilardino Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 ποσα μετρα ειναι αυτο που πηρες και δεν εφτασε;
Lefteris29 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 να ρωτησω κατι αλλο. επειδη μαλλον θα χρειαστει να παρω αλλο καλωδιο, παιζει μεγαλο ρολο στην ποιοτητα τα βυσματα να ειναι επιχρυσωμενα? -----Προστέθηκε 22/12/2008 στις 04 : 46 : 12----- 1 μετρο (γιαυτο μιλαω για χαζομαρα-γιατι δεν υπολογισα καθολου την αποσταση πανω στην βιασυνη μου να το παρω)
gilardino Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 για ενα μετρο εδωσες 27 ευρω;με 10 ευρω παιρνεις 3 μετρα..... http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.751906
Lefteris29 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 multirama (με επιχρυσωμενα βυσματα).ο πωλητης μου ειχε δειξει και ενα αλλο μεγαλυτερο,πιο φθηνο αλλα μου ειπε οτι η ποιοτητα σε αυτο ειναι πολυ καλυτερη λογω των βυσματων. παιζει τοσο μεγαλο ρολο τελικα να ειναι επιχρυσωμενα? -----Προστέθηκε 22/12/2008 στις 09 : 40 : 01----- μια γενικη ερωτηση καθως τελικα δεν μπορεσα να συνδεσω το pc monitor (ειναι με βαση στον τοιχο). η οθονη ειναι η hp2207h που υποστηριζει hdmi και μεχρι τωρα η συνδεση ηταν vga. με το hdmi cable θα δω οντως διαφορα απο τo vga cable ή θα ειναι απειροελαχιστη οποτε δεν αξιζει να ασχοληθω αλλο και να μην ξοδεψω αλλα λεφτα??
journeyman77 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Από τα λίγα που ξέρω πάντως, 1- όπου μπορείς, είναι καλό να είναι επιχρυσωμένα τα βύσματα (μικρότερες απώλειες) 2-το vga είναι αναλογικό σήμα.Το hdmi/dvi είναι ψηφιακό.Άρα θα δεις διαφορά αν και έχω την εντύπωση ότι αυτή θα είναι κυρίως σε ταινίες ή/και παιχνίδια.Στην επιφάνεια εργασίας δεν θα δεις τπτ ιδιαίτερο.
torrentleech Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 μην ακούω σαχλαμάρες, απώλεια σε ψηφιακό σήμα; θα έχεις ΑΚΡΙΒΩΣ την ίδια εικόνα με ότι HDMI καλώδιο και αν συνδέσεις την συσκευή σου. http://reviews.cnet.com/hdmi-cable/
Bourdoulas Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Φίλε μου μην πετάξεις τίποτα. Απλά θα πάρεις έναν αντάπτορα που βγάζει δυο θηλυκά hdmi και ένα επιπλέον (φθηνό) hdmi καλώδιο. Τσέκαρε για τον αντάπτορα (ή αλλιώς μούφα, ναι έτσι λέγονται!) εδώ http://www.emimikos.gr/shop/product.php?productid=17725&cat=372&page=1
Mr V Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Παιδια ελεος ενοειτε οτι με χρυσες επαφες ειναι καλυτερα γιατι ο χρυσος επιτρεπει μικροτερη αντισταση και ετσι περνανε πιο ευκολα τα ηλεκτρονια πιστευω το καλοδιο με τα χρυσα εχει 30% καλυτερη αποδωση και επιπλεον δεν οξυδωνεται....
bluesattack Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 εκανα χαζομαρα και εσκασα 27 ευρω για καλωδιο dvi to hdmi το οποιο τελικα μου βγηκε μικρο και δεν φτανει στην οθονη. ξερετε αν υπαρχει καποιου ειδους προεκταση που μπορω να χρησιμοποιησω? ειδα πλασιο και δεν βρηκα κατι. παρολο που ηταν μονο 27 ευρω τα κλαιω γιατι μου ειναι εντελως αχρηστο τωρα... Δοκιμασε να το πας πισω .... Το πηρες ακριβα.Βλεπω τωρα στο πλαισιο 5 μετρο clictronic 22,9 E Για την προεκταση ειμαι λιγο επιφυλακτικος..δοκιμασε πρωτα να το πας πισω..καλωδιο ειναι δεν ειναι και κανα pc εξαρτημα που να ειναι τοσο επιφυλακτικοι..πες οτι εκανες λαθος και οτι ειναι μικρο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.