Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Αυτό φίλε μου είναι πολύ υποκειμενικό. Ο λόγος? Είναι η πρώτη φορά στα χρονικά όπου βλέπω να τρομοκρατούνε τον κόσμο με θεωρίες περι ''ελατωματικού'' λειτουργικού. Αν κάτσεις και ρωτήσεις την γιαγιά μου τι είναι καλήτερο τα vista η τα ΧP, θα σου πεί τα ΧP.

Γιατί αραγε? Μάλον γιατί και αυτή χωρίς να τα χρησιμοποιήσει ποτέ θα άκουσε απο κάποιον ''γνώστη'' πόσο προβληματικο λειτουργικό είναι. Η γιαγιά μου δεν θα γνωριζε την διαφορα, τα θετικά ή τα αρνητικά, απλά θα ακολουθούσε την γενική γνώμη.

Είναι η πρώτη φορά στα χρονικά όπου η δυσφίμηση για ένα λειτουργικό έπιασε τόσο τόπο ώστε να αποτύχει στην αγορά. Και αυτό γιατί ένα μεγάλο ποσοστό όσων ασχολούνται με υπολογιστές και μιράζουν τις απόψεις τους σε ασχετους είναι κατ εμέ κολιμένα και φοβερά οπισθοδρομικά άτομα. 'Ασχετα αν το παίζουν λάτρες των νεων τεχνολογιών.

Αν ρωτήσεις την γιαγιά μου πιό είναι το καλήτερο αμάξι που είχε ποτέ, θα σου μιλήσει για κανένα ford του 50'. Όχι γιατί αυτό είναι σήμερα το καλήτερο, αλλά γιατί αυτό ήταν το μόνο αμάξι που ποτέ οδήγησε...

Ετσι ακριβως!

-----Προστέθηκε 25/12/2008 στις 05 : 17 : 11-----

Κοίτα φίλε, ή δουλεύεις στην M$ ή αβίαστα έχεις δεχτεί την προπαγάνδα της M$... Με πρόλαβε ο thresh για το υπόλοιπο της απάντησης...

Υ.Γ. Αν και τώρα που το καλοσκέφτομαι (ως Linux-άς) θα με βόλευε πολύς κόσμος να "ψαρώσει" και να βάλει MEII, ώστε να σιχτιρίζουν και έτσι περισσότεροι να μεταπηδήσουν σε Linux. Τα MEII είναι αλήθεια έχουν βοηθήσει στη διάδοση του Linux.

Αρχισες τα φανατικα σου εσυ ως συνηθως!

Χρονια Πολλα σε ολους!

Επεξ/σία από tritonas00
Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
  • Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για τα xp, επειδη τα εβαλα ακριβως την πρωτη μερα που βγηκαν, θυμαμαι οτι ολοι ειχαμε εντυπωσιαστει και υπηρξαν μηδαμηνες γκρινιες για κατι αρχαια dos προγραμματα

Τα σβηστα ειναι οτι πιο σπασ@@κο εχει βγαλει ποτε η MS και το μονο λειτουργικο που πρεπει να τα σκασεις για να αγορασεις 2πλασιας αξιας pc για να εχεις τις επιδοσεις που ειχες στο παλιο σου με τα xp

Επεξ/σία από adi32
Δημοσ.
Για τα xp, επειδη τα εβαλα ακριβως την πρωτη μερα που βγηκαν, θυμαμαι οτι ολοι ειχαμε εντυπωσιαστει και υπηρξαν μηδαμηνες γκρινιες για κατι αρχαια dos προγραμματα

Τα σβηστα ειναι οτι πιο σπασ@@κο εχει βγαλει ποτε η MS και το μονο λειτουργικο που πρεπει να τα σκασεις για να αγορασεις 2πλασιας αξιας pc για να εχεις τις επιδοσεις που ειχες στο παλιο σου με τα xp

Οτι και να τους λες δεν πτοουντε οι δικοι μας χρηστες των vista ειναι βασιλικωτεροι του βασιλεως (ms)!

Χρονια πολλα σε ολους :-)

Δημοσ.

ο κοσμος θα στραφει σε vista και σε 7 αργοτερα οχι γιατι τα xp ειναι ασχημα απλα θα παει σε αυτα τα λειτουργικα γιατι το software θα στραφει σε .ΝΕΤ 3 applications κλπ

Τα xp υποστηριζουν .net 3. Φυσικα πρεπει να το κατεβασεις αλλα νομιζω και στα vista το ιδιο ισχυει. Και εφοσον η λογικη του .net ειναι να σου τρεχει η εφαρμογη παντου εφοσον το λειτουργικο υποστηριζει το framework, οι εφαρμογες μαι χαρα θα τρεχουν στα xp. Αν και να σου πω την αληθεια, .net εφαρμογες δεν βλεπω τοσο συχνα

Εγω παλι το αντιθετο θυμαμαι. Ο κοσμος ειχε ηδη αγανακτησει με τα Millenium τα οποια προσπερασε. Οι home χρηστες δεν ασχοληθηκαν ιδιαιτερα με τα 2000 καθως δεν απευθυνονταν σε αυτους, ενω για αρκετο καιρο ολοι λεγανε οτι τα 98 ηταν το πιο πετυχημενο λειτουργικο της MS η οποια (λεγανε) εκανε σπασμωδικες κινησεις και ειχε λανσαρει πολλα λειτουργικα σε μικρο χρονικο διαστημα.

Καποια στιγμη, 2 περιπου χρονια μετα την κυκλοφορια των xp αρχισαν να εμφανιζονται πολλες εφαρμογες και παιχνιδια που δεν δουλευαν σε 9x οποτε η μεταβαση σε xp επιταχυνθηκε σημαντικα.

Ο κοσμος θα παει στα επομενα windows οταν οι εφαρμογες του, η το hardware σταματησουν να παιζουν στα xp. Οχι πιο πριν. Το τι ειναι πραγματικα καλυτερο δεν εχει μεγαλη σημασια.

Δημοσ.

Πως να μην αγανακτήσεις. Όταν σου λέει είσαι παράνομος, πρέπει να το αγοράσεις. Μετά από λίγο καιρό η εταιρία αυτή πιέζει όλους τους κατασκευαστές να μην υποστηρίζουν (drivers, etc.) γι' αυτό που έχεις αγοράσει, ώστε να πάρεις το καινούριο χωρίς βέβαια να υπάρχει σοβαρός λόγος (περισσότερες απαιτήσεις σε πόρους, πιο μπερδεμένες καταστάσεις διαχείρισης κτλ.). Εκεί που σκέφτεσαι να κάνεις μία υποχώρηση και να πεις εγώ κάνω λάθος, άντε να μαζέψω λεφτά να αγοράσω το καινούριο. Βλέπεις τη μία παράταση πίσω από την άλλη για το παλιό (κατά τα λεγόμενά τους) και ταυτόχρονα νέο παίκτη στον ορίζοντα. Βρίσκεσαι σε μια ομηρία άνευ προηγουμένου. Μας δουλεύουν ψηλό γαζί...

Δημοσ.
Βρίσκεσαι σε μια ομηρία άνευ προηγουμένου.

Σε ομηρία βρίσκεται όποιος θέλει να είναι όμηρος. Εγώ δεν ισχυρίζομαι ότι κατάφερα να ξεφύγω 100%(γιατί ακόμα παίζω games), αλλά το 90+% το έχω πατήσει :-)

Δημοσ.

αθανατα XP. οσο η microsoft θα μου ζηταει αναβαθμιση το μηχανακι μου τοσο περισσοτερο θα πορωνομαι με τα XP. δλδ δε καταλαβα επειδη αυτη αποφασισε να λανσαρει καθε 2 χρονια καινουργιο λογισμικο, πρεπει να σκαω κ γω χιλιαρικο???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...