afentiko7 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Σοφή κίνηση, αλλά σε notebook (εκεί που λόγω hardware limitations τα χρειάζονται περισσότερο) ακόμα με vista βγαίνουν.
gdp77 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δεν καταλαβαίνω σε ποιους OEM αναφέρεται η είδηση. Π.χ. μπορείς σήμερα να αγοράσεις laptop με XP ? (Και δεν αναφέρομαι στην πατέντα με το downgrade που σου κοστίζει ο κούκος αηδόνι)...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δεν καταλαβαίνω σε ποιους OEM αναφέρεται η είδηση. Π.χ. μπορείς σήμερα να αγοράσεις laptop με XP ? (Και δεν αναφέρομαι στην πατέντα με το downgrade που σου κοστίζει ο κούκος αηδόνι)... netbook πάντως μπορείς και πουλάνε σαν καραμέλες
gdp77 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Ναι το ξέρω. Μόνο στα netbooks αφορά τελικά η είδηση;
flamelab Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Κι άλλη παράταση σε αυτό το απολίθωμα ; Δεν ντρέπονται ;
gdp77 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Βασικά θα έπρεπε να ντρέπονται που το απέσυραν από την αγορά... Αλλιώς τα MEII δε θα έκαναν ούτε το 10% των πωλήσεων που έχουν κάνει (προσωπική μου γνώμη πάντα) + Η M$ θα ήταν εντελώς έξω από την αγορά των netbooks
gnsX Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Το ίδιο θα 'χε γίνει και με τα XP,όταν πρωτοβγήκαν κανείς δεν τα ήθελε.Στρώσαν μετά το SP2
flamelab Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Ντρέπονται αλλά η ανάγκη βλέπεις Aντί να προωθήσουν τα Windows 7 περισσότερο και να επιβάλλουν τα 64bit, επιμένουν στα 32bit XP των Παγετώνων. Θα βγει και SP4 για δαύτα να δείτε, τρελό γέλιο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Ναι το ξέρω. Μόνο στα netbooks αφορά τελικά η είδηση; no idea...
antonl Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Υπάρχουν και κάποια επώνυμα desktop συστήματα και laptops που μπορείς να αγοράσεις με WinXP, πχ. Οπότε η είδηση αφορά κι αυτά.
gdp77 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Αυτές είναι οι περιπτώσεις του "downgrade" που ανέφερα και ουσιαστικά είναι πανάκριβες. Αγοράζεις τα Vista και αποκτάς δικαίωμα για downgrade σε XP. Δεν πρόκειται για "καθαρή" αγορά ΧP
lef50 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Και μην ξεχνιομαστε: Κατω η Microsoft,o ιμπεριαλισμος,ο Bill Gates και η Αμερικη Ποιο openoffice ρε και πρασινα αλογα...με 89 ευρω για το office οσοι δεν εχουν λεφτα να to αγορασουν αυθεντικo ας ασχοληθουν με κατι αλλο..πχ παρατηρηση ημερισιας μεταβολης μηκους δεντρων,γυαλισμα πομολων κτλ.Eδω το 70% δινει ετσι τα 10ευρα για ποτακια και μπυριτσες...κι ο μπαμπας μου επαναστατης το παιζε στα νιατα του αλλα τωρα με την μερτσεντα και λαπιτοπι του παει στην δουλεια... Λιγη σοβαροτητα δεν βλαπτει οτι λειτουργικο και να χρησιμοποιης
pak40 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Ε εντάξει,επειδή οι περισσότεροι μένουν κολλημένοι στο παρελθόν κι επικοινωνούν με σήματα καπνού και όχι με τηλέφωνο δε σημαίνει ότι ο τα σήματα κανού είναι καλύτερος τρόπος επικοινωνίας.Η εταιρία ακολουθεί τους πολλούς και αυτοί κάπως κολλάνε,όπως σε πολλά πράγματα. Θεικές φράσεις κολλημένων με το παρελθόν: 1)Παλιά τα αμάξια ήταν καλύτερα όχι σαν αυτά τα ψεύτικα,έχεις δει κανένα απο αυτά τα καινούρια να κρατάει;.Δες το datsun σκυλί. 2)Μη βάλεις αερόσακο,ο Μπάμπης βρήκε σε λακούβα και άνοιξε,αμ του Πέτρου άνοιξε μόνο του απο παρεμβολές του κινητού 3)Ποια ABS;Το άλλο φρενάρει καλύτερα(άποψη που επικρατούσε όταν πρωτοεμφανίστηκαν) 4)Υδραυλικό τιμόνι;Τι λε ρε,το άλλο είναι πιο σταθερό με πολλά χμ 5)Το ποδόσφαιρο παλιά ήταν καλύτερο,το μπάσκετ το ίδιο,το πόλο,το γκολφ,η μπιρίμπα αλλά και όλα τα άλλα και άλλα πολλά,Αν κάποιος δεν είχε/έχει ακούσει ποτέ κάτι απο τα παραπάνω μάλλον θα πρόκειται για κάτοικο εξωτερικού ή για κουφό. έχμμ...μερικές παρατηρήσεις... παλιά τα αυτοκίνητα δεν ήταν καλύτερα, ήταν όμως πολύ διαφορετικά, άλλη η αίσθησή τους και άλλες οι δυνατότητές τους. αερόσακος... πολλά από τα πρώτα ABS ήταν προβληματικά. το μη υδραυλικό τιμόνι είναι πιο σταθερό στις μεγάλες ταχύτητες, δοκίμασε να οδηγήσεις σε αγωνιστικούς ρυθμούς μία φορά στη ζωή σου, την έχω πάθει. ποιός ασχολείται με το ποδόσφαιρο, πάντα ήταν πατάτα να το βλέπεις, αν παίζεις αλλάζει το πράγμα (η γνώμη μου είναι, ότι πριν 30-40 χρόνια ήταν απείρως πιο ενδιαφέρον). όσο για το θέμα μας, τον αγαπημένο Bill, ότι πατάτα παρουσιάζει, πλέον ο "λαός" δε χρειάζεται να τη τρώει στη μάπα. Virus, Intruder, Spyware, Trojan, Adware=V.i.s.t.a.=σβήστα (κλεμμένο). Είμαι μεγάλος λάτρης της τεχνολογίας κάθε μορφής και αισθάνομαι πολύ άσχημα από τον κάθε ένα τυχαίο που προσπαθεί να σε γυρίσει στη προιστορία με κάθε τρόπο, όπως π.χ. με τα σβήστα.
chrispen Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 αφου τα vista δεν τα θέλουμε, με το ζόρι δηλαδή να τα έχουμε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα