Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
αφου τα vista δεν τα θέλουμε, με το ζόρι δηλαδή να τα έχουμε;

Ναι ρε φίλε με το ζόρι!

Για να αναφερθώ στο παράδειγμα με τα αμάξια.

Η Μερσεντές και άλλες πανάρχαιες εταιρίες βγάλαν πολύ καλά αυτόκίνητα κατα την διάρκεια των χρώνων. Αυτό όμως δεν τις απέτρεψε απο το να καταργήσουν και να ανανεούσουν πολλές φορρές τον στόλο τους.

Δέν ακούω πολούς να γρινιάζουν γιατί δεν βγαίνουν ακόμα μοντέλα του 30'.

ΠΟΛΟΙ εδω μέσα θελετε:

1.) Παλιά καλά αμάξια του '30 (δες μανιβέλα, κλαξον κτλ)

2.) Με φούλ εξτρά ( ΑΒS, airbag, anti-spin κτλ)

3.) Και Δωρεάν Service για ΠΑΝΤΑ!

Ποιος θα ζητούσε τα παραπάνω και δεν θα τον λέγαμε καραγκιόζη. Στην τελική φράγκα θελουν να βγαλουν. Επιχείρηση είναι και φυσικά θα βρούν τρόπους να πουλήσουν νέο υλικό. Πολοί έχουν μάλον την εντύπωση πως δεν προκειται για εταιρίες πώλησης λογισμικού αλλά για φιλανθρωπικά υδρίματα. Αυτά.

Δημοσ.

Πετυχημένο είναι εκείνο το λειτουργικό σύστημα που επιθυμεί να χρησιμοποιεί ο κόσμος και στην περίπτωση μας είναι τα Windows XP, όλα τα υπόλοιπα είναι περιττά.

Τα Vista υπήρξαν το μεγαλύτερο βατερλό της Microsoft. Βέβαια εδώ ισχύει το "ότι μαθαίνουμε από τις αποτυχίες μας" οπότε πιστεύω πως τα επερχόμενα Windows 7 θα είναι πολύ καλύτερα σχεδιασμένα από τα Vista.

Δημοσ.
Πετυχημένο είναι εκείνο το λειτουργικό σύστημα που επιθυμεί να χρησιμοποιεί ο κόσμος και στην περίπτωση μας είναι τα Windows XP, όλα τα υπόλοιπα είναι περιττά.

Τα Vista υπήρξαν το μεγαλύτερο βατερλό της Microsoft. Βέβαια εδώ ισχύει το "ότι μαθαίνουμε από τις αποτυχίες μας" οπότε πιστεύω πως τα επερχόμενα Windows 7 θα είναι πολύ καλύτερα σχεδιασμένα από τα Vista.

Αυτό φίλε μου είναι πολύ υποκειμενικό. Ο λόγος? Είναι η πρώτη φορά στα χρονικά όπου βλέπω να τρομοκρατούνε τον κόσμο με θεωρίες περι ''ελατωματικού'' λειτουργικού. Αν κάτσεις και ρωτήσεις την γιαγιά μου τι είναι καλήτερο τα vista η τα ΧP, θα σου πεί τα ΧP.

Γιατί αραγε? Μάλον γιατί και αυτή χωρίς να τα χρησιμοποιήσει ποτέ θα άκουσε απο κάποιον ''γνώστη'' πόσο προβληματικο λειτουργικό είναι. Η γιαγιά μου δεν θα γνωριζε την διαφορα, τα θετικά ή τα αρνητικά, απλά θα ακολουθούσε την γενική γνώμη.

Είναι η πρώτη φορά στα χρονικά όπου η δυσφίμηση για ένα λειτουργικό έπιασε τόσο τόπο ώστε να αποτύχει στην αγορά. Και αυτό γιατί ένα μεγάλο ποσοστό όσων ασχολούνται με υπολογιστές και μιράζουν τις απόψεις τους σε ασχετους είναι κατ εμέ κολιμένα και φοβερά οπισθοδρομικά άτομα. 'Ασχετα αν το παίζουν λάτρες των νεων τεχνολογιών.

Αν ρωτήσεις την γιαγιά μου πιό είναι το καλήτερο αμάξι που είχε ποτέ, θα σου μιλήσει για κανένα ford του 50'. Όχι γιατί αυτό είναι σήμερα το καλήτερο, αλλά γιατί αυτό ήταν το μόνο αμάξι που ποτέ οδήγησε...

Δημοσ.

Συμφωνω απολυτα με τον MixalisX

Και επισης εσυ που δεν θελετε τα vista ειμαι σιγουρος οτι το 80% δεν τα εχει δουλεψει καν, οχι δοκιμες μισης ωρας και παει και τελειωσε δεν μας κανουν. Τα ιδια ηταν και με τα xp, δεν τα ηθελε κανεις στις αρχες, και τωρα δεν υπαχει pc που να μην ειχε xp.

Δημοσ.

Πετυχημένο λειτουργικό για τους έμπορους είναι αυτό που αν και βγάζει προβλήματα ο κόσμος πάει σαν τα πρόβατα και το αγοράζει, το χρησιμοποιεί και ας το βρίζει όλη την ώρα για τυχόν ασυμβατότητες ή κενά ασφαλείας......

Το αστείο είναι ότι ο περισσότερος κόσμος που λέει για τα Windows και την Microsoft έχει τα λειτουργικά και λογισμικά της πειρατικά.....

Από εκεί και πέρα υπάρχει και άλλη λύση, αν δεν σ'αρέσει μπορείς να πας σε άλλη λύση, είτε MacOS X, είτε Linux (βάλε και Wine άμα θέλεις συμβατότητα με παιχνίδια και εφαμοργές) και γενικά πληθώρα φτηνών ή ακόμα και δωρεάν λειτουργικών.

Πες τε μου πόσοι από εσάς προτιμάτε πειρατικά το Office από το δωρεάν OpenOffice που ούτε καν το δοκιμάσατε, ειδικά στην τελευταία έκδοση που είναι ακριβώς σαν της Microsoft????

Είμαι Beta Tester (-επίσημα-) της Microsoft από το 1999 και έβλεπα και άλλα λειτουργικά συστήματα, γιατί το γούσταρα και είχα τον χρόνο να το κάνω και έτσι είχα γνώμη για το τι θέλω εγώ να χρησιμοποιώ στο σπίτι και τι με βολεύει στην δουλειά και δοκίμαζα μέχρι και την R2 από τα Server 2003...

Τώρα δεν έχω χρόνο αλλά και πάλι αν δεν μ'αρέσει κάτι δεν κάθομαι και γρινιάζω, γράφω τα λάθη και τα μειονεκτήματα στους υπεύθυνους και αν δεν γίνει κάτι μ'αυτό φεύγω σε άλλη λύση....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αρκετα πια με τα Vista, δεν τα θελουμε βρε αδερφε!

Δεν προσφερουν τιποτα νεο και σου μετατρεπουν το καινουργιο 2πυρινο PC σε 286 και βγάλε.

Εεερε Leopard που μας χρειάζετε

Και τι βλακειες ειναι αυτες περι δυσφημησης......

Αφου οταν βγηκαν δεν υποστηριζαν ουτε το 1/3 των συσκευων λογο ελειψης drivers.

Δεν λεω τωρα εχουν στρωσει μετα και τα patch που ακολουθησαν μα και παλι δεν την παλευουν. Οταν βγαινει ενα καινουργιο λειτουργικο υποτιθετε πως θα ειναι πιο γρηγορο και πιο βολικο !!!!!!!

Επεξ/σία από Vasilisxd
Δημοσ.

Το θέμα δε χρειάζεται να συζητείται πλέον. Χαμένο bandwidth. Η ίδια η M$ έχει εμπράκτως παραδεχτεί την ΑΠΟΤΥΧΙΑ της. Και εσωτερικά οι υπάλληλοι και διευθύνοντες αλληλοκατηγορούνται (γνωστή η ατάκα για mail machine 2000$) αλλά και προς τα έξω η M$ άρον - άρον ετοιμάζει τα 7 και στέλνει τα MEII εκεί που έπρεπε από την πρώτη στιγμή, στο καλάθι των απορριμάτων.

Καλά Χριστούγεννα σε όλους.

Δημοσ.

Οι διάφορες εταιρίες ανανέωναν τα αυτοκίνητά τους με κάτι πιο προηγμένο και λειτουργικό, όχι με κάτι πιο δύσχρηστο και να σέρνεται, χωρίς να προσφέρει ουσιαστικά τίποτα παραπάνω (στη πράξη). Θα αγόραζες ποτέ ένα προιόν που θα ήξερες από πριν ότι θα σου βγάλει το λάδι και δε θα κάνεις τη δουλειά σου; Θα;

Με το ζόρι και το τσαμπουκά του κυρίου της φωτό, δισεκατομμύρια κοσμάκης ανέβηκε και ανεβαίνει τον καθημερινό του γολγοθά. Από τη φωτογραφία που έχεις, φαίνεται ότι είσαι τελειωμένη υπόθεση, ανίατη ασθένεια. Ίσως, αν ποτέ ξυπνήσεις από το κώμα, να αναθεωρήσεις τη γνώμη σου για τη γιαγιά σου.

....τί βλέπω...έχεις και msn...

Δημοσ.
Συμφωνω απολυτα με τον MixalisX

Και επισης εσυ που δεν θελετε τα vista ειμαι σιγουρος οτι το 80% δεν τα εχει δουλεψει καν, οχι δοκιμες μισης ωρας και παει και τελειωσε δεν μας κανουν. Τα ιδια ηταν και με τα xp, δεν τα ηθελε κανεις στις αρχες, και τωρα δεν υπαχει pc που να μην ειχε xp.

Ε λοιπον αυτην την ατακα την εχω διαβασει ισα με 50 φορες απο τοτε που βγηκαν τα vista συνενοημενοι ειστε, οσο για μενα ειναι το τελευταιο λειτουργικο που πληρωσα στην ζωη μου.

Δημοσ.
Αυτό φίλε μου είναι πολύ υποκειμενικό. Ο λόγος? Είναι η πρώτη φορά στα χρονικά όπου βλέπω να τρομοκρατούνε τον κόσμο με θεωρίες περι ''ελατωματικού'' λειτουργικού. Αν κάτσεις και ρωτήσεις την γιαγιά μου τι είναι καλήτερο τα vista η τα ΧP, θα σου πεί τα ΧP.

Γιατί αραγε? Μάλον γιατί και αυτή χωρίς να τα χρησιμοποιήσει ποτέ θα άκουσε απο κάποιον ''γνώστη'' πόσο προβληματικο λειτουργικό είναι. Η γιαγιά μου δεν θα γνωριζε την διαφορα, τα θετικά ή τα αρνητικά, απλά θα ακολουθούσε την γενική γνώμη.

Είναι η πρώτη φορά στα χρονικά όπου η δυσφίμηση για ένα λειτουργικό έπιασε τόσο τόπο ώστε να αποτύχει στην αγορά. Και αυτό γιατί ένα μεγάλο ποσοστό όσων ασχολούνται με υπολογιστές και μιράζουν τις απόψεις τους σε ασχετους είναι κατ εμέ κολιμένα και φοβερά οπισθοδρομικά άτομα. 'Ασχετα αν το παίζουν λάτρες των νεων τεχνολογιών.

Αν ρωτήσεις την γιαγιά μου πιό είναι το καλήτερο αμάξι που είχε ποτέ, θα σου μιλήσει για κανένα ford του 50'. Όχι γιατί αυτό είναι σήμερα το καλήτερο, αλλά γιατί αυτό ήταν το μόνο αμάξι που ποτέ οδήγησε...

Διαφωνώ, οι θεωρίες περί ελαττωματικού λειτουργικού δεν είναι ανυπόστατες, κάποια από τα Vista setups που έχω υπόψη μου παρουσίασαν μη αναμενόμενες δυσλειτουργίες, για παράδειγμα αδυναμία ολοκλήρωσης boot δίχως κανέναν ιδιαίτερο λόγο και δίχως την εγκατάσταση τρίτων ιδιόρρυθμων εφαρμογών (επίσης είχαν όλα τα απαραίτητα MS updates & Vista drivers), αυτά τα πράγματα όσα χρόνια δουλεύω Windows XP δεν τα αντιμετώπισα και όταν παρουσιάστηκαν υπήρχαν σοβαροί λόγοι (malwares κτλ).

Στον κόσμο της Πληροφορική η πληροφορία ταξιδεύει ταχύτητα και ναι! Φτάνει μια κακία ή ατελή έκδοση ενός πολύ δημοφιλούς προγράμματος για να καταστρέψει την εικόνα του «μέσα σε μια νύχτα» - αυτό το γνωρίζουμε όλοι οι προγραμματιστές (ειδικά οι ISV |όπως επίσης γνωρίζουμε και "την κατάρα της 6 έκδοσης" :-D).

Εν αναμονή των Windows 7 λοιπών.

Δημοσ.

Για μένα άχρηστο είναι το λειτουργικό που χωρίς να έχει κάτι το εντελλώς καινούργιο πχ νέο σύστημα διαχείρισης αρχείων και όχι NTFS (και δεν μ'ενδιαφέρει αν έχει πιο ωραία εμφάνιση άλλωστε αυτή μπορείς να την αλλάξεις και στα ΧΡ) είναι πιο "βαρύ" απο το προηγούμενο. Ας φροντίσουν τουλάχιστον τα Win7 να είναι το ίδιο γρήγορα με τα ΧΡ για να μην πάθουν τα ίδια όπως με τα Vista.

Δημοσ.

Κάθε τεχνολογικό προιόν είναι χρήσιμο εφόσον σου κάνει τη ζωή σου πιο εύκολη. Πχ πλέον με το αμάξι έχει μειωθεί ο ελεύθερος χρόνος μας. Παλιά δεν ήταν τρελλός κάποιος να πήγαινε Γλυφάδα-βαρυπόμπη για να δουλέψει χάνοντας 3 ώρες καθημερινά από τη ζωή του. Ναι καλά το ξέρω βγάζει φράγκα αλλά τις 3 ώρες καθημερινά ποιος θα του τις δώσει πίσω? Εγώ είμαι φαν της τελεμάρκετινγκ. Εκεί μάλιστα κερδίζεις χρόνο και διευκολύνεις τη ζωή σου με κάτι ντοματοκόφτες.

Ετσι πάει και με τα win. Για κάποιον που σερφάρει, γράφει κάτι στο word και έχει ένα πρόγραμμα σχετικό με τη δουλειά του είναι βλάκας να δώσει παραπάνω λεφτά για να αγοράσει hardware που να στηρίξουν τα βίστα. Αν είναι gamer να αγοράσει καμιά κονσόλα 300 ευρώ για 5 χρόνια vs 2000 για 2 (και πολλά λέω) χρόνια. Αν πάλι το χρησιμοποιεί για htpc τότε με τον evr και την υποστήριξη dx10 πρέπει να πάρει βίστα.

Δημοσ.
Αν πάλι το χρησιμοποιεί για htpc τότε με τον evr και την υποστήριξη dx10 πρέπει να πάρει βίστα.

Εκτός αν δώσει 200€ και πάρει ένα e-great ή popcorn hour και γλειτώσει τα πολλά έξοδα πάλι... Λύσεις υπάρχουν, ....θέληση να της ψάξουν έχουν???

Δημοσ.

Ολοι το γνωρίζουν εδώ και 1 ημέρα και πλέον, φυσικά υπάρχουν και τα νετμπουκ που πλέον θα έχουν στάνταρ λειτουργικό τα xp οπότε μάλλον δύσκολα θα αποσυρθούν μεχρις ότου εμφανιστούν τα 7...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...