Προς το περιεχόμενο

Διαγραφή PARTITION στα HP και η εγγύηση...

Daimon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν ένα μηνα είχα αγοράσει ένα laptop τις HP (για την ακρίβεια Pavilion DV5 1160eν). Στο laptop (όπως και στα περισσότερα HP) είχε 2 partition, τo ένα με τo λειτουργικό και τo άλλο με τα RECOVERY DATA.

1-8.jpg

Η ερώτηση μου είναι η εξής, εάν σβήσω αυτό τo partition (Recovery) και κάνω 1 για τo σκληρό, υπάρχει περίπτωση να χάσω την εγγύηση όταν τι χρειαστώ? (Έχω επεκτείνει στα 3 χρονια την εγγύηση, κρίμα τα λεφτά :D)

Δημοσ.

Η εγγύηση παρέχεται για το harware και όχι για το software. Και εντελώς να σβήσεις κάθε ίχνος λειτουργικού συστήματος πάλι 3ετή εγγύηση θα εχεις.

Πάντως θα σύστηνα να μην διαδράψεις το διαμέρισμα ανάκτισης. Μια φορά θα κάτσει μια στραβή και θα τραβιέσαι με τα cd, ενώ από το δίσκο η ανάκτιση διαρκεί λίγα λεπτά. Δεν πιστεύω ότι τα 8 GB που καταλαμβάνει είναι πλέον τόσο τραγικός χώρος για να το διαγραψεις.

Δημοσ.

συμφωνω.

βεβαια δεν ξερω τι θα γινει στην περιπτωση που το στειλεις για σερβις για καποιο λογο και απλα χρειαστει να σου κανουν φλασαρισμα στο bios και restore το λειτουργικο (στο λεω γιατι εγω με ενα σονυ ετσι ειχε παθει)

και εσυ δεν εχεις παρτισιον με το λειτουργικο

Δημοσ.
Η εγγύηση παρέχεται για το harware και όχι για το software. Και εντελώς να σβήσεις κάθε ίχνος λειτουργικού συστήματος πάλι 3ετή εγγύηση θα εχεις.

Πάντως θα σύστηνα να μην διαδράψεις το διαμέρισμα ανάκτισης. Μια φορά θα κάτσει μια στραβή και θα τραβιέσαι με τα cd, ενώ από το δίσκο η ανάκτιση διαρκεί λίγα λεπτά. Δεν πιστεύω ότι τα 8 GB που καταλαμβάνει είναι πλέον τόσο τραγικός χώρος για να το διαγραψεις.

Συμφωνό.

Κράτα το partision όσο δεν χρειάζεσαι τον λίγο χώρο που καταλαμβάνει. Έπειτα σιγουρέψου ότι το CD ανάκτησης είναι εντάξει και διέγραψέ το. Σημειώνω ότι έχεις κάθε δικαίωμα να το διαγράψεις δεν συμπεριλαμβάνεται στης υποχρεώσεις σου απέναντι στην εγγύηση άλλωστε και το HP Recovery manager έχει επιλογή για την διαγραφή του. Εάν θέλεις να ησυχάσεις διάβασε τους όρους εγγύησης.

Δημοσ.

καλησπέρα. επειδή κι εγώ ψάχνομαι για επέκταση της εγγύησης για έναν hp dv 9543 ev που πήρα πρόσφατα μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις πόσο σου κόστισε κι από πού την αγόρασες?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...