noname Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Αγόρασα μια εξωτερική θήκη Icy Box IB-360AStUS για σκληρό δίσκο. Τα Vista δεν βλέπουν τον σκληρό δίσκο. Μπορώ να τον δω στο Computer Management αλλά δε μου δίνει την επιλογή όπως στα XP για έναρξη νέου δίσκου. Σε Windows XP έκανα έναρξη από το Computer Management και τον βλέπει κανονικά. Τι μπορώ να κάνω;
antonl Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Στο Computer/Disk Management μπορείς να του αναθέσεις κάποιο γράμμα;
noname Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Όχι. Οι μόνες επιλογές που έχω είναι: Convert to Basic Disk (Αλλά θα χάσω τα δεδομένα μου) Properties Help
Vatos_locos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 τον είχες δυναμικό στα XP ? αν ναι : XP > backup > basic > format > restore
noname Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Ήταν δεύτερος δίσκος σε desktop pc. Τον έχω βάλει σε θήκη και τον έχω συνδέσει στο φορητό. Τον εμφανίζει Dynamic - Invalid στα Vista. Παρόλα αυτά όταν τον συνδέω ως εξωτερικό σε desktop με XP τον βλέπει. Στα Vista τι πρέπει να κάνω για να τον δει;
Vatos_locos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 αυτό που σου είπα τότε νομίζω στα Vista δεν παίζουν Dynamic δίσκοι οπότε XP > backup > basic > format > restore
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.