paschalia Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Καλημέρα σας και καλές γιορτές . Προ ολίγων ημερών είχα κάνει ένα τσεκάρισμα στο ups μου,για να δω που βρίσκεται σχετικά με την διάρκεια ζωής του . Δυστυχώς βρίσκεται μισό βήμα πριν το τετέλεσται μιας και κρατάει μόνο για 5 λεπτά και η μπαταρία του δεν βρίσκεται και σε τόσο καλή κατάσταση . Και μιας και είναι κάτι που επιβάλλεται να υπάρχει σε κάθε υπολογιστή, δεν τίθεται θέμα επιλογής η αγορά ενός καινούριου. Το γιουπιες μου είναι εντός του χρόνου εγγύησης,αλλά χαρτιά δεν υπάρχουν,οπότε πάμε για νέο. Τι θα προτείνατε για μάρκα νέου ups ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις .
kosmasgr Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Αλλαγής μπαταρίας.βρίσκεις εύκολα. Το είχα και εγώ παλιά. Επίσης ταιριάζει και η μπαταρία απο το 800άρι
poulinos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 η μπαταρια ι 12 volt 7.2 ah κανει 20 ευρω και λιγο παραπανω μια μεγαλυτερη αν παιρνει μεγαλυτερη.αν ειναι να πας για καινουριο και εχεις τα φραγκα apc smart 750 kai up.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.