Προς το περιεχόμενο

Ram Mount για αυτοκινητο?

therock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξερει κανεις που μπορω να βρω στην ελληνικη αγορα βαση στηριξης για ηλεκτρονικες συσκευες (Ipod/GPS/Laptop)?

Ψαχνω για καμμια καλη οχι σαν αυτες που κολλανε στο τζαμι και βεντουζωνουν, αλλα υστερα απο λιγο πεφτουν, και επισης να αποροφφα και τους κραδασμους οσο γινεται.

Το εχει ψαξει καθολου κανεις?

Δημοσ.

Rack mount μάλλον εννοείς...

Αν δεν είναι από αυτές με τη βεντούζα, θα πρέπει να τρυπήσεις την κονσόλα του αυτοκινήτου.

Είσαι σίγουρος ότι το θες αυτό ??

Εγώ πάντως δεν θα στο πρότεινα...

Καλύτερα ψάξε για κάποιο εξάρτημα που μπορεί να έχει βγει για το αυτοκίνητο σου, ή για κάποιο "τεμπέλη" που μπορεί να έχει τέτοιες υποδοχές...

Για laptop δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι για IX. Μόνο αν έχεις φορτηγό θα χώραγε μια τέτοια βάση στην καμπίνα...

Δημοσ.

Οχι καλα το ειπα. Rack mount νομιζω ειναι οι σχαρες (Για ποδηλατα/πεδιλα σκι).

Mount Laptop, Και για επιβατηγου υπαρχουν, αλλα το θεμα ειναι που βρισκεις στην Ελλαδα. Ας πουμε κοιταξε εδω αμα θες για να δεις μια τετοια λυση

http://www.ram-mount.com/console_mount/ramvcleg106_console_mount.htm

ramvcleg102iu1.jpg

Δημοσ.

Πολύ extreme ρε φίλε αυτό.

Και δεν βλέπω πουθενά λεβιέ ταχυτήτων (αυτόματο)...

Αν δεν θες με βεντούζα, οι άλλες γραπώνουν τις γρίλιες του καλοριφέρ.

Οι περισσότερες είναι εμετικές που έχω δει.

Μια βάση που ήθελα για το ipaq (με βεντούζα) την πήρα από Αγγλία μέσω internet.

Δες στο pda4u.gr μήπως βρεις τίποτα της προκοπής.

Δημοσ.

Η βεντουζα που εχω παντως για το Garmin συνεχως ξεκολαει καποια στιγμη στην πορεια, και πεφτει και κοπαναει το GPS στο ταμπλο.

Στο electroworld ειχα δει κατι βεντουζες με προσαρμογεα παχους αλλα δεν μου φαινονταν σοι.

Δημοσ.
Η βεντουζα που εχω παντως για το Garmin συνεχως ξεκολαει καποια στιγμη στην πορεια, και πεφτει και κοπαναει το GPS στο ταμπλο.

Στο electroworld ειχα δει κατι βεντουζες με προσαρμογεα παχους αλλα δεν μου φαινονταν σοι.

Μια generic με βεντούζα που είχα πάρει από τα fnac όταν είχα HTC PDA με GPS έκανε γύρω στα 18 ευρώ και ΠΟΤΕ δεν είχε πέσει. Κοίτα να καθαρίσεις (με ένα πανάκι κ οινόπνευμα) καλά την πλαστική επιφάνεια της βεντούζας αλλά και την επιφάνεια του τζαμιού πριν την εφαρμόσεις!

Δημοσ.

Παρότι έκοψα το τσιγάρο, πρόσεξα ότι δεν είδα τασάκι.. :confused:

Που είναι το τασάκι; οεεεοοοοο!!!!!

Πάντος αν θα κάνεις καί κάνα δυό τρυπούλες στο ταμπλό δεν νομίζω να χάθηκε ο κόσμος. Αφού γίνονται για καλό σκοπό.... :lol:

Δημοσ.

Χαιρετώ...

Λόγω δουλειάς, τοποθετώ λάπτοπ και GPS σε διάφορα αυτοκίνητα, οπότε έχω δοκιμάσει πολλές λύσεις, και έχω καταλήξει στις συγκεκριμένες της RAM MOUNT.

Είναι λίγο ακριβές αλλά και ακλόνητες σε εξαιρετικά σκληρές συνθήκες (πιστέψτε με, τις έχω δοκιμάσει)...:cry:

Για το Garmin έχω βάση μοτοσικλέτας από αλουμίνιο της TOURATECH (την είχα έτσι και αλλιώς από την μηχανή) σε βεντούζα και βραχίονα της RAM MOUNT.

Για το λάπτοπ, ολοκληρωμένο σύστημα της RAM MOUNT.

Είναι πολύ σταθερό και απορροφά αρκετά τους κραδασμούς.

Πρέπει να το βάζω σε διάφορα αυτοκίνητα, οπότε πήρα το universal που μπαίνει παντού.

Αν πρέπει να το τοποθετήσεις σταθερά σε ένα αυτοκίνητο, μπορείς να πάρεις κάτι άλλο, που να ταιριάζει στο συγκεκριμένο, όμως η ίδια η εταιρεία βγάζει μοντέλα για αυτοκίνητα της αμερικάνικης αγοράς κυρίως...:mad:

Θέλει λίγο ψάξιμο, στην Ελλάδα υπάρχει πάντως εισαγωγέας (από εκεί τα πήρα και εγώ), είναι η ΜΑΚΑΝ, (http://www.makan.gr) εμπορεύεται αξεσουάρ μοτοσικλετών, αλλά μπορείς να ρωτήσεις και για αυτοκίνητο.

Ελπίζω να βοήθησα...

post-103202-129062979497_thumb.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...