Panagio_ts Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Λοιπόν ακούστε πως έχει τα πράγμα. Πέρσι τέτοια εποχή αγόρασα από το plaisio τον OnDsl Kit από την Otenet στα 2mbps, σε γενικές γραμμές δεν είχα πρόβλημα (σε γενικές). Αυτό που έχει σημασία είναι ότι παρόλο που η σύνδεση τηλεφώνου είναι στο όνομα του πατέρα μου, η ADSL ήταν στο δικό μου όνομα και ο λογαριασμός ερχόταν στο όνομά μου. Κοινώς ο πατέρας μου δεν έχει υπογράψει πουθενά για καμία adsl αλλά εφόσον εγώ πλήρωνα ήμουν υπόλογος εγώ και μόνο εγώ...(ξεχωριστός λογαριασμός τηλεφώνου, ξεχωριστός για Adsl). Εδώ και λίγο καιρό όπως όλοι ξέρουμε Otenet και ΟΤΕ συγχωνεύθηκαν. Με αποτέλεσμα να έρχεται ένας ενιαίος λογαριασμός στο όνομα του ΠΑΤΕΡΑ μου που πληροφορήθηκε από το λογαριασμό ότι έχει και internet στο όνομά του και τονίζω ότι δεν υπέγραψε ποτέ και πουθενά για adsl γραμμή. Δηλαδή και κλείνω αν δεν πληρώσω εγώ το internet που έβαλα στο όνομά μου κόβουν το τηλέφωνο του σπιτιού που είναι σε άλλο όνομα. Και σαν να μην έφτανε αυτό στο συγκεκριμένο λογαριασμό ήρθε να ΞΑΝΑ πληρώσουμε ΠΑΓΙΟ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ADSL και για να μην γίνει αυτό πρέπει να συμπληρώσω ένα ΔΕΛΤΊΟ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ το οποίο θα εξεταστεί και θα με ειδοποιήσουν για να αποχρεωθεί κάποτε στο απώτερο μέλλον. Και επίσης για την σύνδεση που έκανα ΕΓΩ για να διακοπεί τώρα πρέπει να πάει ο πατέρας μου. Συγνώμη αν κούρασα αλλά πιθανόν να την έχουν πατήσει κι άλλοι. Εσάς πως σας φαίνετε όλο αυτό ?????? Ευχαριστώ, Παναγιώτης
greece_gus Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δεν υπάρχει στον ΟΤΕ σύνδεση dsl η οποία να τοποθετείται naked, δηλαδή δίχως ύπαρξη τηλεφωνικής γραμμής και αριθμού..Επομένως, το σωστό θα ήταν να σου αρνηθούν την ενεργοποίηση dsl, άνευ της συγκατάθεσης του κατόχου της τηλ. γραμμής.. Αναφορικά με τα πάγια, απλώς σου έχουν χρεώσει 2 πάγια ως εγγύηση, τα οποία και θα σου επιστραφούν άμα τη λήξει της συνεργασίας σου με τον ΟΤΕ...
poulinos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 θελει και εγγυηση ο οτε .μην μεινει χωρις λεφτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.