Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα τετραπύρηνου με Quark Express

gandalf_the_white

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά αναβάθμησα προσφατα τον υπολογιστή και έβαλα τετραπύρηνο επεξεργαστή για μεγαλύτερηάνεση στην δουλειά μου.Εκδίδω περιοδικό και δουλεύω μόνο photoshop & quark 7.'Ομως με τον καινούριο επεξεργαστή στο quark ειδικά παρουσιάζεται τρεμόπαιγμα και καθύστερηση φόρτωσης των εργαλείων μου κτλπ...

μήπως απλά οι quad δεν προσφέρονται για τέτοιεςσ εφαρμογές και είναι καλύτερα να δουλέυω σε διπύρηνο?έχει κανείς καμια ιδέα?

Δημοσ.

Μήπως φταίνει οι μνήμες και όχι ο quad. νομίζω οτι δουλεύει τους 2 πυρήνες και όχι και τους 4.

Δημοσ.

Αν και δεν νομίζω να έχει καμία σημασία, δεν δοκιμάζεις και με το 8; Το 7 βγήκε το 2006, ίσως το καινούριο να δουλεύει σωστά...

(λέω εγώ τώρα... μπορεί να λέω και μαβλακείες...)

Δημοσ.
το θέμα είναι ότι αυτή η έκδοση δούλευε γαμάτα στον προηγούμενο υπολογιστή.

Ναι... απλά λέω μήπως δεν είναι φτιαγμένη για να δουλεύει με τον τετραπύρινο και το 8 είναι... χαμπάρι κ'έχω που λέμε και εμείς οι πόντιοι...

Με πρίζωσες τώρα... θα κατεβάσω το 7 να το βάλω στον δικό μου 4πύρινο... εκεί έχω το 8 και είναι κομπλέ.

Δημοσ.

λοιπον, ο τετραπυρηνος δεν θα σου προσφερει απολυτως τιποτα στις δουλειες που κανεις, ειχα τον q6600 intel και τον αλλαξα για εναν amd 5600+ x2 και με τον δυπηρυνο το photoshop δουλευει καλυτερα (βασικα ειναι πιο αποκρισιμο) Οσον αφορα το quark ειναι πολυ δυστροπο προγραμα μπορει αμα το απεγκαταστησεις/εγκατασττησεις κανα δυο φορες να στρωσει παντως οτι κι αν κανεις ΜΗΝ βαλεις windows 64 bit γιατι θα εχεις πολυ προβλημα με τις ελληνικες γραματοσειρες στο quark.

( η καλυτερη επιλογη βεβαια ειναι να βαλεις το indesign και να ξεχασεις τελειως το παλαιολιθικο και δυστροπο quark)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...