Προς το περιεχόμενο

20 αρχεια bmp σε μια ενα αρχειο bmp mαζι ολες...

mixalis2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
:-)καλησπερα απο το title που εδωσα δεν θα καταλαβετε και πολλα...Ας μην πολυ λογο αυτο που θελω ειναι αν υπαρχει καπιο προγραμμα...φυσικα αν γινεται 20 αρχεια bmp η λιγοτερα να γινουνε ενα αρχειο bmp αλλα οχι μια εικονα πανω τα 20 αρχεια...να αλλαζουνε κατι σαν slide show αλλα να βγει bmp...πιστευω να σας εδωσα να καταλαβετε τι θελω :X
Δημοσ.

Από όσο ξέρω δε γίνεται κάτι τέτοιο με bmp αρχεία. Με tiff νομίζω μπορείς να χεις multi-page εικόνες. Δεν ξέρω πώς, αλλά σίγουρα έχω πετύχει κάτι τέτοιο.

Δημοσ.

Όπως ακριβώς λέει ο φίλος antonl, το πρότυπο ΒΜΡ δεν επιτρέπει την αποθήκευση πολλών frame. Αυτό είναι εφικτό μόνο στα TIFF κ GIF.

ΑΛΛΑ,

-> το TIFF δεν έχει συμπίσεη => Αρχεία μεγέθους αρκούδας

το TIFF δεν υποστηριζει να φαίνονται η μία εικόνα μετά την άλλη σαν "ταινία" (animation).

-> Το GIF, ενώ υποστηρίζει το animation, έχει πολύ περιορισμένο χρωματολόγιο (όλες οι εικόνες θα γίνουν 256 χρωμάτων). => χαμηλότερη ποιότητα

Αφού διαλέξεις σε τι πρότυπο θέλεις να αποθηκεύσεις, θα χρησιμοποιήσεις το κατάλληλο πρόγραμμα.

Προσωπικά εγώ θα τα έκανα μέσω MATLAB, αλλά αυτό δεν είναι για όλους.

Δημοσ.

Βασικά ήθελα να τονίσω το κόμμα "," μεταξύ του animated image και του bmp :)

Λέγοντας animated images συνήθως εννοούμε GIF files πάντως.

Δεν ξέρω για ποιον κουλό λόγο θα θελε κάποιος να χρησιμοποιήσει animated bmp (αν υπάρχει τελικά κάτι τέτοιο). Δεν έχω δει ποτέ (τα τελευταία 10 χρόνια) τέτοιο format εικόνας, αν και δεν είμαι ειδικός του image-editing.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...