mixalis2006 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 καλησπερα απο το title που εδωσα δεν θα καταλαβετε και πολλα...Ας μην πολυ λογο αυτο που θελω ειναι αν υπαρχει καπιο προγραμμα...φυσικα αν γινεται 20 αρχεια bmp η λιγοτερα να γινουνε ενα αρχειο bmp αλλα οχι μια εικονα πανω τα 20 αρχεια...να αλλαζουνε κατι σαν slide show αλλα να βγει bmp...πιστευω να σας εδωσα να καταλαβετε τι θελω
antonl Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Από όσο ξέρω δε γίνεται κάτι τέτοιο με bmp αρχεία. Με tiff νομίζω μπορείς να χεις multi-page εικόνες. Δεν ξέρω πώς, αλλά σίγουρα έχω πετύχει κάτι τέτοιο.
thama Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Όπως ακριβώς λέει ο φίλος antonl, το πρότυπο ΒΜΡ δεν επιτρέπει την αποθήκευση πολλών frame. Αυτό είναι εφικτό μόνο στα TIFF κ GIF. ΑΛΛΑ, -> το TIFF δεν έχει συμπίσεη => Αρχεία μεγέθους αρκούδας το TIFF δεν υποστηριζει να φαίνονται η μία εικόνα μετά την άλλη σαν "ταινία" (animation). -> Το GIF, ενώ υποστηρίζει το animation, έχει πολύ περιορισμένο χρωματολόγιο (όλες οι εικόνες θα γίνουν 256 χρωμάτων). => χαμηλότερη ποιότητα Αφού διαλέξεις σε τι πρότυπο θέλεις να αποθηκεύσεις, θα χρησιμοποιήσεις το κατάλληλο πρόγραμμα. Προσωπικά εγώ θα τα έκανα μέσω MATLAB, αλλά αυτό δεν είναι για όλους.
mixalis2006 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Καταλαβα δηλαδη τα bmp δεν γινονται :(
sotris99 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 μπορείς να το κάνεις και swf αν θέλεις να τα χρησιμοποιήσεις για το νετ!
mixalis2006 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Για ενα στεροφονικο αυτοκινητου το η8ελα...γιατι ελεγε κινουμενες εικονες μονο bmp...και τωρα εχω ξενεροσει...
antonl Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Τι ακριβώς έλεγε; Μήπως έλεγε "animated images, bmp κλπ". Βρήκα αυτό αλλά δεν ξέρω αν βοηθάει και τι ακριβώς είναι.
mixalis2006 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Kαταρχας σε υπερ ευχαριστω που νοιαζεστε ολοι ...Και ενα ευχαριστω τον antonl...nai animated images bmp
antonl Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Βασικά ήθελα να τονίσω το κόμμα "," μεταξύ του animated image και του bmp Λέγοντας animated images συνήθως εννοούμε GIF files πάντως. Δεν ξέρω για ποιον κουλό λόγο θα θελε κάποιος να χρησιμοποιήσει animated bmp (αν υπάρχει τελικά κάτι τέτοιο). Δεν έχω δει ποτέ (τα τελευταία 10 χρόνια) τέτοιο format εικόνας, αν και δεν είμαι ειδικός του image-editing.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.