Προς το περιεχόμενο

Αντι Nexus 120mm case fan

kesogdem

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή τελευταία εχω φάει από πλαίσιο τό κοροιδιλίκι τής αρκούδας μέ τά Nexus 120mm case fan θά ηθελα να μου προτείνετε κάτι αντίστοιχο απο e-shop.

Δημοσ.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.804052

Όντως το Αναμένεται στο Πλαίσιο και η αντιμετώπιση απο το κατάστημα είναι κουραστική. Ακόμα περιμένω τα noctua και τα Xigmatek Fans τους. Να δώ πότε θα τα δώ διαθέσιμα.

Δημοσ.

Η ψιλοέχουν χάσει την μπάλα στο Πλαίσιο ή πρέπει να τους πεί κάποιος οτι το σύστημά τους θέλει ενημέρωση.Πήρα τηλέφωνο τις πωλήσεις και με ενημέρωσαν οτι οι 92mm Nexus είναι διαθέσιμοι στο κατάστημα Συντάγματος και Βουλιαγμένης.Μάλιστα τους ζήτησα με τον κωδικό αριθμό για να μήν γίνει μπέρδεμα.Αντ'αυτού βρήκα μόνο τους αντίστοιχους PWM 92mm.

Οι Noctua 120mm ήταν διαθέσιμοι στο κατάστημα στη Ζαίμη,το οποίο δέν υφίσταται πλέον και τέλος η Thermalright True black 120 ενώ το σύστημα έδειχνε οτι είναι διαθέσιμη μόνο στην αποθήκη (4 κομμάτια),όλως τυχαίως πέτυχα διαθέσιμες στο μαγαζί που βρίσκεται Στουρνάρη 19.

...μισό...μισό να πάρω φόρα και να μυρίσω τα νύχια μου...

Οπότε σάν λύση ή κοιτάς τους Sharkoon που πρότεινε ο SwAToNeR (όπως έκανα και εγώ) ή ψάχνεις κάποιο online κατάστημα του εξωτερικού.Το kustompcs.co.uk είναι μια λύση,με τσουχτερές τιμές όμως...

Δημοσ.

Και που λέει διαθέσιμα μη νομίζεις οτι μπορεί να έχουν κιόλλας. Είναι λίγο χάλι μαύρο η database τους.

Δημοσ.
Και που λέει διαθέσιμα μη νομίζεις οτι μπορεί να έχουν κιόλλας. Είναι λίγο χάλι μαύρο η database τους.

Επειδή μίλαγα με έναν πωλητή τις προάλλες κατέληξα στο εξής συμπέρασμα:

Αναμένεται σύντομα: Υπάρχει ένα κομμάτι ξεχασμένο,σε κάποιο υποκατάστημα,κάααπου στην Ελλάδα,που πιθανότατα δέν μπορεί το σύστημα να κάνει track.Κεντρική αποθήκη=0

Διαθέσιμο εντός 24 ωρών: Υπάρχουν κομμάτια που αριθμός τους είναι >1 (άντε να ναι και 4).Αυτό βέβαια δέν σημαίνει οτι είναι διαθέσιμα σε όλα τα καταστήματα,ούτε οτι η αποθήκη έχει stock

ps.Σχεδόν κατουρήθηκα απο την χαρά μου όταν πέτυχα την True Black στο ξεκάρφωτο και την χτύπησα :P

Δημοσ.
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.804052

Όντως το Αναμένεται στο Πλαίσιο και η αντιμετώπιση απο το κατάστημα είναι κουραστική. Ακόμα περιμένω τα noctua και τα Xigmatek Fans τους. Να δώ πότε θα τα δώ διαθέσιμα.

ναι ρε γμτ

και γω noctua περιμένω αλλά έχω αφήσει πιστωτικό και δεν θέλω να τους πάρω από αλλού

Αναμένεται σύντομα: Υπάρχει ένα κομμάτι ξεχασμένο,σε κάποιο υποκατάστημα,κάααπου στην Ελλάδα,που πιθανότατα δέν μπορεί το σύστημα να κάνει track.Κεντρική αποθήκη=0

αν είναι έτσι, άρα σημαίνει πως ΔΕΝ αναμένεται σύντομα, δλδ δεν ξέρουμε θα φέρουν καινούρια

με λίγα λόγια αν είναι έτσι είναι καραγκιόζηδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...