Προς το περιεχόμενο

ALCE - 11888 - Κριτήρια επιλογής

katerina_a_86

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

afentiko7, λυπήσου μας. Θέλεις να πείς κάτι που κατα βάση είναι σωστό, αλλά το περιτυλίγεις με τέτοιες ασυναρτησίες που είναι ικανές να αλλάξουνε γνώμη ακόμα και σε αυτούς που συμφωνούν μαζί σου.

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ωραία, τότε τράβα σε όποιο πανεπιστήμιο γουστάρεις και τσέκαρε αναλογία φοιτητών μεταξύ ζιμπάμπουε και πακιστάν, τσέκαρε και μετά την πληθυσμιακή αναλογία. Τι πιστεύω εγώ, πως o lucifer δεν είναι πιο έξυπνος από το παιδάκι που επαιζε στο ματωμένο διαμάντι και ήθελε να γίνει γιατρός, απλά του luci (και των περισσότερων των κατοικούντων εν ελλάδι) του ρθαν πιο δεξιά.

Ναι μόνο που τις υποτροφίες, τις παίρνουν οι άριστοι, ενώ αν έχεις φράγκα σπουδάζει και ο μέσος. Πάρε παράδειγμα τον Ομπάμα. Φτωχός κτλ με υποτροφία. Αυτός και η γυναίκα του φτιάχτηκαν, οι υπόλοιποι αράπηδες όμως δε νομίζω? Δεν είχαν μυαλά? Η να στο θέσω αλλιώς, αν δεν είχαν οικονομικά προβλήματα θα το ριχναν στην κάνναβη και στο μπασκετ?

Hello!Remember me? >

tactical_facepalm.jpg

Κατ' αρχήν δέν μπορώ να καταλάβω πώς κατάφερες και έμπλεξες τον Lucifer,τους μαύρους,τους Πακιστανούς,τον Ομπάμα,τους γιατρούς,τα πανεπιστήμια και οικονομικά ευνοημένους/ασθενείς.

mixed%20garden%20salad%201.JPG

Ή κάτι έχεις μπλέξει στο μυαλό σου ή η κατάσταση brainstorming που βρίσκεσαι σου έχει προκαλέσει σύγχυση

btw το Tavor των 100 κάνει θαύματα

.

Και για να κλείσει εδώ η συζήτηση...ΜΑΘΕ ΚΑΙ ΧΏΝΕΨΕ πως ακόμα και αυτοί που έχουν οικονομική άνεση, αν το επιθυμούν, θα δουλέψουν και χωρίς την συγκατάθεσή σου.

Δημοσ.
το οπλο η το χαπι? γιατι 100 και στα ειναι πολυ μεγαλο :P

Ναι δέν ήμουν σαφής,το χαπάκι ήθελα να πώ

587px-Tavor_lorazepam.jpg

.

Δέν μου πέρασε απο το μυαλό να πώ για το όπλο

Tavor.jpg

,γιατί αν κάνεις τον συλλογισμό afentiko7(omni)+guns, καταλήγεις μόνο σε ένα λογικό αποτέλεσμα...

Monkey_20w_20gun_small.jpg

Δημοσ.

Έχω περάσει διαδικασία αξιολόγησης για πρόσληψη σε τηλεφωνικό κέντρο όπου περνούσες τεστ αγγλικών, τεστ γεωγραφίας, τεστ υπολογιστών ( αν μπορείς να βρεις γρήγορα τα τηλέφωνα στο whitepages για την ακρίβεια) και φωνητικό test ( αν έχεις σωστή άρθρωση). Πέρασα το τεστ αλλά δε δούλεψα τελικά γιατί δεν ήταν βολικοί στο ωράριο( ούτε για ένα εργαστήριο στο ΤΕΙ δε κάνανε υποχώρηση, κυλιόμενο ωράριο κ.λ.π.). Στον Ο.Τ.Ε. φυσικά δεν έκανα χαρτιά γιατί με 16 βαθμό απολυτηρίου δεν έχεις ελπίδα στον Ο.ΤΕ...Αντικειμενικά κριτήρια πρόσληψης σου λέει μετά:-)

Δημοσ.

@black widow να γλυφες του καθηγητές να παιρνες καλύτερο βαθμό. Και εννοείται πως θέλεις διδακτορικό για να γίνεις τηλεφωνητής.

Ενα ένα. Σε χώρες όπως το Πακιστάν, το Αφγανιστάν υπάρχει φτώχεια, αλλά υπάρχουν κάποιες υποτυπώδεις δημόσιες υποδομές. Βέβαια για αυτές τις υποδομές χρειάζονται κάποια ικανά χέρια. Και επειδή δεν υπάρχει εκεί αξιοκρατία, ούτε πανεπιστήμια καλά οι καλές οικογένειες στέλνουν τα βλαστάρια τους σε Αμερικές κ Αγγλίες για να απιάσουν δουλειά στο δημόσιο όταν γυρίσουν (τι μου θυμίζει). Η Ζιμπάμπουε όμως δεν έχει τπτ. 0. Δεν υπάρχει λεφτάς εκεί. Οπότε δεν μπορεί να στείλει το παιδί του (αν ζήσει μετά τα 5) οχι σε σχολείο, φαντάσου σε αμερικές.

Τώρα ο luci σπουδάζει γιατρός. Μπορεί να υπάρχει και κάποιο άλλο παιδάκι στην ανγκόλα που θέλει να γίνει γιατρός. Ο luci θα γίνει, το άλλο το παιδάκι δε θα γίνει όχι γιατί είναι χαζό αλλά γιατί δεν έχει φράγκα, ή μάλλον έχει να σκεφτεί την επιβίωση.

Επειδή δεν έχω ατομιστική σκέψη, αλλά θεωρώ πως όταν κάποιο μέλος μιας μειοψηφικής και συχνά κατατρεγμενης ομάδας κατορθώνει να τα φερει βόλτα πρέπει να βοηθήσει και τους υπολοίπους, κάτι που σίγουρα δε θα κάνει ο ομπάμα για τους υπόλοιπους μαύρους.

και φτάνοντας και στο συμπέρασμα. Αφού λοιπόν ο luci μαθητης του 20 έχει δουλειά, δεν πρέπει να έχει και ο άλλος-που για χ,υ λόγους δεν ήταν καλός στην παπαγαλία ή ίσχυε γι' αυτόν το αδιάβλητο ενώ για κάποιους όχι- να βρει μια δουλειά που να μην χρειάζονται γνώσεις? Ε αν του κόβεις και τον τηλεφωνητή, τότε τι άλλες επιλογές του μένουν?

@τενσι, τι υποννουσες με το πιθηκάκι?

@τουφα αντε να τηγανίσεις καμιά πατάτα

Δημοσ.

για να βγαλεις λεφτα να πας για ψωνια και καφε. και εγω δουλευα οταν ημουν μικρος αλλα μεχρι περσυ δεν ειχα δουλεψει για να ζησω ποτε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...