p_under Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 καλημερα εχω κατι αρχεια στο cp που αρνουνται κατηγορηματικα να σβηστουν,ειναι παρομοια αρχεια. εχω χρησιμοποιηση ccleaner τιποτα,απλη διαγραφη τιποτα,file shredder τιποτα.απο την ashampoo σουητα το wiper παλι τιποτα..Τι να κανω υπαρχει καποιο καλο προγραμμα να τα σχησω?
parsifal Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δοκίμασε με το Unlocker. Αφού πρώτα σιγουρευτείς ότι δεν είναι αρχεία που χρειάζεται το σύστημα για να λειτουργήσει σωστά!
p_under Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 ok ευχαριστω φιλε..κατι αχρηστα αρχεια ειναι...
Antwni Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Εγώ πάλι γατί δεν τα καταφέρνω??Το έχω εγκαταστήσει και όταν κάνω δεξί κλικ δεν σβήνει γιατί???Έχω Vista και το εικονίδιο εμφανίζεται κάτω κάτω!!
parsifal Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Στο context menu, βλέπω ότι δε σου εμφανίζει καν τη σχετική καταχώρηση που προσθέτει κανονικά το Unlocker. Μήπως έκανες δεξί κλικ επάνω σε υποκατάλογο, αντί σε απλό αρχείο; Δε θυμάμαι αν το Unlocker υποστηρίζει ολόκληρα folders...
p_under Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 εινια συμβατο με vista?ολοκληρο folder υποστηριζει..
parsifal Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Στην επίσημη ιστοσελίδα του Unlocker, αναφέρει πως είναι συμβατό με Vista αλλά όχι ακόμη με την 64μπιτη έκδοσή τους. edit: Αν χρειάζεσαι τέτοια λειτουργικότητα σε 64μπιτα Windows, δες το utility handle.exe από την εξαιρετική SysInternals Suite.
NIXZ Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 κανε taskkill τον explorer και μετά δοκίμασε για διαγραφή: >taskkill /im explorer.exe /f del "C:\..." explorer δουλεύει τις πιο πολλές φόρες...
Antwni Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 ΝΙΧΖ το δοκίμασα αλλά δεν έγινε τίποτα!!Parsifal ναι Vista 64bit έχω θα το δοκιμάσω τώρα!! edit:Τελικά ούτε αυτό κάνει τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.