NOPSTRIM Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Γεια χαρά! Έχω ένα πρόβλημα, έκανα εγκατάσταση ένα πρόγραμμα το οποίο δεν έχει υπογραφή και έτσι τα vista δεν με αφήνουν να το τρέξω... Υπάρχει κάποιος τρόπος να απενεργοποιήσω το signature check; Μόνιμα όμως όχι κάθε φορά να πρέπει να πατάω F8! -----Προστέθηκε 22/12/2008 στις 05 : 23 : 19----- Κανένας δεν χρησιμοποιεί πχ to peerguardian2; Κάθε φορά F8 πατάτε;
grimpr Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Σε Vista 64bit, όλοι οι οδηγοί που πειράζουν/τροποποιούν τον kernel και δεν είναι signed από την Microsoft απλά δεν εγκαθίστανται λόγω της απαγόρευσης του Kernel Patchguard. Στην περίπτωση σου απλά δεν θα τρέξεις το Peerguardian 2 μιας και είναι παντελώς άχρηστο και ξεπερασμένο και θα προτιμήσεις την πιο εύκολη λύση μιας ενσωματωμένης στο Azureus εξωτερικής p2p blocking λίστας.
random Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Αν βάλεις τον τίτλο του θέματος, όπως είναι, στο google, (ή λίγο αλλαγμένο.. παιξε με/χωρις τα windows, x64, check), βγαινουν καποιες λύσεις με πειραγμα registry, ή με τη βοήθεια καποιων utilities. Δεν μπορω να προτινω τίποτα, δεν χρησιμοποιώ x64. ... ούτε Peerguardian
NOPSTRIM Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Έψαξα πολύ πριν Postαρω... Το πρόβλημα είναι ότι όσες λύσεις και αν είδα, μετά τον SP1 δεν ισχύουν... grimpr δεν ξέρω αν είναι ξεπερασμένο η όχι, αλλά εγώ έχω κάνει το άλλο, με blocklist manager και το έχω ρυθμίσει να κάνει export την λίστα που θέλω σε μορφή emule για το μtorrent. Κάνω τίποτα η μπα;
androu Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 και εγώ έχω πρόβλημα με το peer guardian σε 64αρια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.