benZiDirK Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Εχει καταφερει κανενας να χρησιμοποιησει το iphone στα Linux.. πχ. να περασει τραγουδια... να συγχρονιση contacts.. κατι σαν το Itunes δλδ.. ευχαριστω!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jannos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Να πω την αλληθεια προσπαθησα λιγο αλλα δεν τα καταφερα και νομιζω οτι ακομα δεν υποστηριζονται τα 3G ... Ειχα βρει καποιους οδηγους και προγραμματα που ετρεξα αλλα δεν... Ελπιζω να υπαρχει κατι παντως γιατι κι εγω το περιμενω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hermes.ubuntu Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Από ότι έψαξα, 100% συμβατότητα δεν υπάρχει. Επίσης θα πρέπει να Jailbrake τη συσκευή σου. Εγώ δεν θέλω να τη "σπάσω" οπότε προκειμένου να μπορώ μέσω Linux να κάνω τα διάφορα εγκατέστησα στο VirtualBox ένα εικονικό XP το οποίο με τη σειρά του τρέχει το iTunes και συγχρονίζω τουλάχιστον τα τραγούδια/εικόνες/video. Έχω σκεφτεί το παρακάτω οπότε σε περίπτωση που σε ενδιαφέρει ενημέρωσε με να σου στείλω Info για το αν το κατάφερα: Linux και Windows μπορούν να τρέξουν Mozilla Thunderbird. Το τελευταίο έχει στα settings του το folder από τον οποίο διαβάζει/αποθηκεύει mail/contacts etc. Σκέφτηκα να ορίσω έναν fat/ntfs folder στο Thunderbird στο Linux και στη συνέχεια να κάνω αυτόν τον φάκελο shared στο VirtualBox ώστε να τον βλέπουν τα εικονικά XP. Ομοίως, στο Thunderbird που τρέχει στα εικονικά XP να ορίσω τον ίδιο φάκελο ώστε να δείχνουν τελικά και Linux και Windows στον ίδιο φάκελο. Το iTunes μπορεί να συγχρονιστεί με Thunderbird => Ta daaaaa... Δεν ξέρω αν θα παίξει αλλά θα το δοκιμάσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpyrosR Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Εγώ δεν θέλω να τη "σπάσω" οπότε προκειμένου να μπορώ μέσω Linux να κάνω τα διάφορα εγκατέστησα στο VirtualBox ένα εικονικό XP το οποίο με τη σειρά του τρέχει το iTunes και συγχρονίζω τουλάχιστον τα τραγούδια/εικόνες/video. Πως το κατάφερες; Εγώ από Debian είχα την ίδια ιδέα για να μην έχω dual boot (πλέον λόγο iPod Touch και μόνο έχω Win στο μηχάνημα) και δε λειτουργεί. Το Linux εντοπίζει το iPod αλλά δε μπορεί να κάνει τίποτε μ' αυτό. Και φυσικά φαίνεται στις USB συσκευές στο VBox, αλλά δε το βλέπουν από μέσα μετά τα Win. Εσύ τι έκανες και το αναγνωρίζουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hermes.ubuntu Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Πως το κατάφερες; Εγώ από Debian είχα την ίδια ιδέα για να μην έχω dual boot (πλέον λόγο iPod Touch και μόνο έχω Win στο μηχάνημα) και δε λειτουργεί. Το Linux εντοπίζει το iPod αλλά δε μπορεί να κάνει τίποτε μ' αυτό. Και φυσικά φαίνεται στις USB συσκευές στο VBox, αλλά δε το βλέπουν από μέσα μετά τα Win. Εσύ τι έκανες και το αναγνωρίζουν; Δε θυμάμαι να έκανα κάτι συγκεκριμένο. Απλά εγκατέστησα τα XP μέσω του VirtualBox. Δεν χρειάστηκε να εγκαταστήσω κάτι επιπλέον ούτε να κάνω compile τον πυρήνα για νέους drivers κλπ. Στις ρυθμίσεις του VBox φαντάζομαι έχεις επιλέξει στο USB tab>Enable USB (ή κάτι τέτοιο) ... Δεν ξέρω αν είναι θέμα Debian γιατί και εγώ Ubuntu έχω που στηρίζονται σε Debian. Δεν είμαι σπίτι για να σου δώσω περισσότερες πληροφορίες. Τι έκδοση πυρήνα έχεις? Έχεις εγκαταστήσει το libgpod κατι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.