george321 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Εχουμε κ λεμε: Αγόρασα νέο pc με τα εξής χαρακτηριστικά: Intel Core 2 Quad core Q9300 Kingston 4GB KHX6400D2K2/4G Μητρική: Gigabyte GA-EP43-DS3L Γραφικών: Gigabyte Geforce 9400 GT GV-N94T-512HP 51 και πάνω έχει Vista 64 Bit Premium Το μηχάνημα το έχω 2 ημέρες και έχω αντιμετωπίσει τα εξής: -την 1η ημερα χαζευοντας στα Vista μπαίνω στο παιχνίδι chess titans και μετά από λίγο crashαρει το μηχάνημα με ένα χαρακτηριστίκο παρατεταμένο ήχο. ξαναμπαίνω 2η φορά στο παιχνίδι το ίδιο. -σήμερα έχοντας ανοιχτά Msn και 2-3 ie το ίδιο Τι μπορεί να φταίει? Τη βοήθεια σας παρακαλώ γιατί τα έχω πάρει να έχω κολλήματα με υπολογιστή 2 ημερών.
Tenshi Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Με μια πρώτη εκτίμηση θα έλεγα οτι πρόκειται περι ασυμβατότητας μνήμης.Κατέβασε το Prime95 και άστο να τρέξει μερικές ώρες για να κάνει έλεγχο στις μνήμες σου.Αν δέν σου βγάλει κάποιο error,τοτε μάλλον μιλάμε για τροφοδοτικό. Στο manual της μητρικής σου υπάρχει κάποια αναφορά για τον παρατεταμένο ήχο;
chris14s3 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Υπάρχει πρόβλημα με την μνήμη σου. Είτε λόγω ασυμβατότητας ή λόγω το ότι η μνήμη σου είναι ελατοματίκη. Να ζητήσεις να σου αλλάξουν την μνήμη.
Theos_Gr Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δοκιμασες με το prime να μας πεις?απο που το πηρες το Pc αν θελεις μας λες..
thama Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Απο τη στιγμή που το PC είναι 2 ημερών, μην κάνεις τίποτε πάνω σε αυτό. Όπως φαίνεται το πρόβλημα είναι γενικότερο, όχι απλώς σε ένα παιχνίδι. Τσίμπα το όπως είναι και πήγαινε το εκεί που το πήρες και πες τους τι συνέβη. 2 ημερών, δεν γίνεται να κρασάρει χωρίς λόγο
george321 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Βασικά ανακάλυψα στο ιστορικό των Vista ότι κάποιο πρόβλημα υπάρχει με τους drivers της κάρτας γραφικών. Θα προσπαθήσω να τους επανεγκαταστήσω να δω τι παίζει... Το μηχάνημα είναι αγορασμένο από το e-shop.
stelios120 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΑΓΟΡΑΑΠΟ ESHOP ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΜΗΤΡΙΚΗ ASUS P5QL-E , CPU INTEL CORE 2 DUO 8400 , ΜΝΗΜΕΣ KINGSTON 2x2GB KHX8500AD2 HYPERX . ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΜΕΙΝΑΝ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ (ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΗΧΟΥ SOUNDBLASTER LIVE PLATINUM , VGA 9600GT 1GB, LINKSYS ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΚΑΡΤΑ, ΚΑΙ 3 SATA HDD ΚΑΙ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ 500WATT.ΟΤΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΘΕΣΑ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΑΚΟΥΓΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΗΧΕΙΑ.ΕΒΓΑΛΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΤΟΝ ΗΧΟ ΤΗΣ ΜΗΤΡΙΚΗΣ ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΑΛΛΑΞΑ ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ, ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ 550W , ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΝΕΑ ΜΗΤΡΙΚΗ ΙΔΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΙΔΙΑ .ΟΥΤΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΜΠΟΡΩ , ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΥΝΑΜΟΣΟ ΤΑ ΗΧΕΙΑ.ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΝΤΙΚΙΟΥ 'Η ΑΝΟΙΓΜΑ ΠΑΡΑΘΥΡΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΣΙΤΟ.ΣΤΑ ΔΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΔΥΝΑΤΟ ΒΟΥΗΤΟ Ή ΚΑΘΟΛΟΥ ΗΧΟΣ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ VISTA ΤΟ ΚΑΝΕΙ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.