Προς το περιεχόμενο

O ήχος εξαφανιστηκε....

Olga_m

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Μιας και το θεμα λυθηκε... να ρωτησω?

Εισαι γραμμενη εναν χρονο+.

Πως καταφερες πρωτο σου ποστ να ειναι μετα απο τοσο καιρο? :P

Δημοσ.
Μιας και το θεμα λυθηκε... να ρωτησω?

Εισαι γραμμενη εναν χρονο+.

Πως καταφερες πρωτο σου ποστ να ειναι μετα απο τοσο καιρο? :P

Για να πω την αληθεια δεν θυμομουν οτι ειχα γραφτει ξανα! Οταν πηγα να γραφτω το διαπιστωσα...:o

Υποθετω οτι και τοτε καποιο προβλημα θα ειχα, αλλα τελικα θα το ελυσα. Παντως εχω εντυπωσιαστει γενικα απο το συγκεκριμενο φορουμ. Οφειλω να το πω! Πολυ οργανωμενο και πολυ χρησιμο!

Δημοσ.
Για να πω την αληθεια δεν θυμομουν οτι ειχα γραφτει ξανα! Οταν πηγα να γραφτω το διαπιστωσα...:o

Υποθετω οτι και τοτε καποιο προβλημα θα ειχα, αλλα τελικα θα το ελυσα. Παντως εχω εντυπωσιαστει γενικα απο το συγκεκριμενο φορουμ. Οφειλω να το πω! Πολυ οργανωμενο και πολυ χρησιμο!

ε!είμαστε καλοί πως να το κάνουμε:P:lol:

• Moderators
Δημοσ.

Χαχ ενταξει τοτε.

Κι εγω απο το 2005 ειμαι γραμμενος αλλα μολις απο το 2007 και μετα αρχισα να γραφω εδω μεσα.

Τελικα η μητρικη βρεθηκε ποια ητανε?

Δημοσ.
Εχω να πω οτι ειναι απο τις λιγες φορες που το CPU-Z λεει αρες μαρες κουκουναρες...

Και θα χρειαστεις τη βοηθεια του πανισχυρου Everest (της Lavalys) για να δεις ποια μητρικη εχεις (καθως και πληηηηηηηηηθως αλλων πληροφοριων).

δε νομίζω ότι το cpu λέει βλακείες απλά αν θυμάμαι καλά sringdale ονομαζόταν το chipset της intel στα sockets 478 mobos...το ίδιο λέει και σε μένα που έχω μια abit is7 με intel 865...(άσχετο αλλά τρομερή μητρική)

Δημοσ.
Χαχ ενταξει τοτε.

Κι εγω απο το 2005 ειμαι γραμμενος αλλα μολις απο το 2007 και μετα αρχισα να γραφω εδω μεσα.

Τελικα η μητρικη βρεθηκε ποια ητανε?

Εγω τουλαχιστον καθυστερησα μονο 1 χρονο... :P

Στο motherboard name λεει Acer Aspire 5630. Αν ειναι κατι αλλο θα σου το πω αυριο γιατι νυσταξα...:-(

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!

• Moderators
Δημοσ.

@αουτλω: Ναι αλλα δε λεει το μοντελο... Τι να τη κανω την ονομασια του τσιπσετ?

Σα να μου λες 'εχω Πρεσκοτ επεξεργαστη'.

Χαιρω πολυ Χαιροπουλος...

@ολγαμ: Λολ, κι εγω την κανω σιγα σιγα!

Αντε νυχτες... :-)

Αυτη θα ειναι η μητρικη, για να λεει αυτο :P. (αν και μου κανει για λαπτοπ)

Δημοσ.
@αουτλω: Ναι αλλα δε λεει το μοντελο... Τι να τη κανω την ονομασια του τσιπσετ?

σύμφωνοι αλλά δε λέει βλακείες απλά δε δίνει όλα τα στοιχεία:P

Δημοσ.
Αυτη θα ειναι η μητρικη, για να λεει αυτο :P. (αν και μου κανει για λαπτοπ)

Πολυ σωστα σου θυμιζει laptop, γιατι είναι το μοντελο του laptop μου! Τελικα φαίνεται πως δεν θα μαθουμε ποτε για την μητρικη...:P Τουλαχιστον λυθηκε το προβλημα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...