Προς το περιεχόμενο

O ήχος εξαφανιστηκε....

Olga_m

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχω το εξης προβλημα:

Στα καλα καθουμενα ο υπολογιστης μου σταματησε να εχει ηχο! Πηγα στους ηχους απο τον "πινακα ελεγχου" και ειναι ολα απενεργοποιημένα. Δεν αναγνωριζει ούτε τα ηχεία, ούτε τιποτα. :fear:

Τι μπορω να κανω? Φτιαχνω παρουσιάσεις και ο ηχος μου ειναι απαραιτητος! Δεν εχω ιδιαιτερες γνωσεις πανω σε αυτα τα θεματα και εχω πελαγωσει...

Ευχαριστω εκ των προτερων για τη βοηθεια!

• Moderators
Δημοσ.

Για καποιο λογο σταματησαν να αποκρινονται οι drivers του ηχου.

Τι windows εχεις?

Αν εχεις XP πηγαινε: Δεξι κλικ στο "Ο υπολογιστης μου" -> ιδιοτητες -> Υλικο -> Διαχειριση συσκευων.

Και δες εκει μηπως κατι ειναι τονισμενο με ενα κιτρινο θαυμαστικο.

Δημοσ.

Εχω Windows XP, αν αυτο βοηθαει σε κατι.

Θα κοιταξω αυτο που μου ειπες και θα σε ενημερωσω αυριο για τις εξελιξεις...

Ευχαριστω!

• Moderators
Δημοσ.

Να κοιταξεις και το μοντελο της μητρικης σου (αν δε το ξερεις θα στο πει το προγραμμα CPU-Z).

Να μας το γραψεις να σου πουμε να κατεβασεις drivers για τον ηχο (αν τελικα αυτο ειναι το προβλημα και οχι κατι σοβαροτερο).

Δημοσ.

Κοιταξα στη Διαχειρηση Συσκευων και δεν ειναι τίποτα τονισμένο... Το μοντελο της μητρικης (με βαση το CPU-Z) είναι το Springdale. Αν χρειαζονται και αλλες πληροφορίες από αυτες που δινει το CPU-Z πειτε μου.

• Moderators
Δημοσ.

Αρα παμε για νεα εγκατασταση drivers ηχου.

Να κανεις αυτο που σου ειπε ο φανης, και μετα εδω ειμαστε για να σου δωσουμε το λινκ να κατεβασεις τους drivers.

Δημοσ.

Παιδια την βρηκα την ακρη! Το εφτιαξα! Καταφερα να βρω τον driver, τον κατεβασα, τον εγκατεστησα και ολα καλα!

ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τη βοηθεια!!!;)

Υ.Γ. Σας στελνω και το παραθυρο του cpu-z για να δειτε τι ακριβως εγραφε. Και εμενα περιεργο μου φανηκε το Springdale, γιατι δεν το ειχα ουτε ακουστα

08fe36697a.jpg

Δημοσ.

Εγω αυτο που εκανα ηταν να κατεβασω ενα προγραμμα που σου λεει ποιοι drivers θελουν update. Eτσι βγηκα ποιος ειναι ο driver της καρτας ηχου και τον κατεβασα...

Δημοσ.
Καλη σκεψη.

Αρα υποθεση μου ηταν σωστη, απλα εδρασες πιο γρηγορα χεχε :P ;)

Eννοειται οτι ηταν σωστη η υποθεση σου!! Με βαση αυτη προσανατολιστηκα!;)

Τελικα τι εχεις να πεις για το μοντελο της μητρικης? ειδες την εικονα?

• Moderators
Δημοσ.

Εχω να πω οτι ειναι απο τις λιγες φορες που το CPU-Z λεει αρες μαρες κουκουναρες...

Και θα χρειαστεις τη βοηθεια του πανισχυρου Everest (της Lavalys) για να δεις ποια μητρικη εχεις (καθως και πληηηηηηηηηθως αλλων πληροφοριων).

• Moderators
Δημοσ.

Ειναι trial (φρι αλλα μερικες -λιγες- πληροφοριες απο το συνολο δε στις δειχνει).

Παντως ειναι χρησιμοτατο για πολλες περιπτωσεις.

(PS: πριν ''πληροφοριων'' ηθελα να γραψω, οχι φωτογραφιων! :P)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...