Finn Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Πήρα χθες τα παρακάτω κομμάτια για να φτιάξω ένα Pc για το ξαδερφάκι μου. Asus P5Q Intel e8400 Saphire Ati 4850 512MB Adata 4GB @800Mhz WD 640GB SATA2 Corsair 550W Coolermaster 590 case Το στήνω όλα καλά,βάζω και λειτουργικό και πάω να κάνω (τη μαλακία) bios update. Όλα καλά κι εδώ,bios succesfully flashed και ζητάει επανεκίννηση το EzFlash2. Εκεί έκλεισε το pc και όταν πατάω το power on ανάβει στιγμιαία το led του κουτιού,περιστρέφονται λίγο και οι ανεμιστήρες και δεν ανοίγει. Δοκίμασα CMOS Reset αλλάζοντας θέση το jumper,έβγαλα και την μπαταρία αλλά τπτ. Πάω για αλλαγή μητρικής?
p_under Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 για δοιμασε να βγαλεις τα usb απο την μητρικη σου,εμενα καινουργια μητρικα της asus αυτο μου εκανε κ μολις τα εβγαλα ολα κομπλε..
Finn Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Μόλις δοκίμασα με το δικό μου τροφοδοτικό ένα corsair 620W και άναψε κανονικά. Δεν είχα πάνω οθόνες και τα λοιπά αλλά ανεμιστήρες και φώτα λειτουργούσαν κανονικά. Έβαλα (μάλλον εβγαλα απ το κουτί και το άφησα πάνω σ ένα χαρτοκούτι) το άλλο τροφοδοτικό αλλά κάνει τα ίδια. Απ τη μια χαίρομαι που δεν είναι πρόβλημα της μητρικής απ την άλλη πρέπει να τρέχω Θεσσαλονίκη για αλλαγή τροφοδοτικού.
Finn Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 καλο κουραγιο.. Μετά απο έναν 7ωρο μαραθώνιο στους δρόμους της Χαλκιδικής και της Θεσσαλονίκης μου αλλάξανε το τροφοδοτικό μ ένα καινούριο καθότι διέγνωσαν ότι δε δουλεύει το παλιό και το σύστημα είναι και πάλι up and running. thanks for the support
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.