ThundeR_21 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Καλησπέρα παίδες... Εδώ και λίγο καιρό που ασχολούμαι με ubuntu ψάχνω να βρώ τρόπο να συγχρονίσω το κινητό μου motorola a1200e με το evolution. Δεν έχω βρεί κάτι και έχω δοκιμάσει και διαβάσει δίαφορους τρόπους. Μήπως κάποιος ξέρει κάτι. Είναι πολύ συμαντικό για μένα το calendar. Please help! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonis_wrx Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 δοκίμασε τo multisync με τα σχετικά plugins.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Aυτό το κινητό είναι η απόλυτη ειρωνία ενώ τρέχει linux δεν είναι συμβατό με linux. Το είχα και εγω και πριν μήνες είχα στείλει και email στην motorola να τους ρωτήσω σχετικά και μου είχαν πει ότι δυστυχώς δεν υπάρχει συμβατότητα με linux. Φυσικά μπορεί να έχει βρεθεί λύση μετά από τόσους μήνες. Το μόνο καλό είναι ότι σαν αποθηκευτικός χώρος λειτουργεί κανονικά και μπορεί να τον δει το σύστημα και έτσι μπορείς να περάσεις κάποια άρχεια στο κινητό σου όπως videakia,mp3 κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThundeR_21 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Μάλιστα... κάτι πιο συγκεκριμενό; Έχω δοκιμάσει το Multisync και το Opensync χωρίς αποτέλεσμα. Κανείς άλλος ξέρει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonis_wrx Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 το multisync τι πρόβλημα σου βγάζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.