Προς το περιεχόμενο

Αναζήτηση ατόμου όταν γνωρίζω ορισμένα στοιχεία του;

anty

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ<BR>ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΩΡΑ,<BR>ΟΤΑΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΙΝΑΙ,<BR>ΟΝΟΜΑ <BR>ΕΠΩΝΥΜΟ<BR>ΠΑΤΡΟΝΥΜΟ<BR>ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ<BR>ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΜΕΣΩ WEB !?????<BR>ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ

Δημοσ.

το cd του οτε ειναι το ιδιο πραγμα με την σελιδα που ειπα που μαλιστα αυτη τη στιγμη που γραφω σερφαρω σε αυτην κιολας

Δημοσ.

ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ HELLASYELLOW.GR ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΔΗΛΩΜΕΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΟΝΟ, ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΥΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ, ΤΗΛ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ (Η ΚΑΙ ΤΗΛ. ΨΑΧΝΩ)<BR>ΣΤΟ DRIVEME.GR ΠΟΥ ΠΑΩ ΓΙ' ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΤΟΜΩΝ?<BR>

Δημοσ.

Και με το τηλ. μονο νομιζω (με το Athens Navigator) οτι μπορεις να βρεις που μενει.Αν εχει -φυσικα- τηλεφ. στο ονομα του...

Δημοσ.

KOITA einai aplo tha sikoseis to akoustiko tou tilefonousou kai tha pareis to <FONT size="5">131</FONT s>ekei tha tous peis ta stoixeia pou exeis kai tha sou poun pou menei. AYTA EPLIZO NA VOITHISA!!!!!

Δημοσ.

Για δοκίμασε εδώ: <A HREF="http://www.xrysosodigos.gr/scripts/samples/onform.asp" TARGET=_blank>http://www.xrysosodigos.gr/scripts/samples/onform.asp</A> <BR>Βάζεις τουλάχιστον το επώνυμο και σου βγάζει διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ. grin.gif<BR>Αν δεν ξέρεις περιοχή, δοκιμάζεις (Αθήνα, Θεσ/νίκη, επαρχία).

Δημοσ.

ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΤΙ.<BR>ΜΑΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΛ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ Η ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΡΡΗΤΟ<BR>ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΟΛΟΓΙΟ<P>ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ!<P>ΣΗΜ. ΦΙΛΕ WWWTASOS TO LING ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ!???

• 9 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλή σας μέρα. . . Ψάχνω να βρώ κάποιο άτομο που έχει μετακομίσει στη Ιταλία. Γνωρίζω όνομα, επύθετο, πατρόνιμο κ επαγγελματική ιδιότητα. . . Μια βοήθεια παρακαλώ! Ευχαριστώ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...