argyris22 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 και γω ξερω.... ηταν πρωτα δικο του μαγαζι με pc's και τωρα το εκανε you. αλλα δε βλεπω και πολυ επιτυχια o ανθρωπος που ξερεις,συνεχιζει να φερνει και δικα του προιοντα η φερνει αποκλειστικα του you?
o_magazatoras Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Για το "U" δεν το ήξερα ότι τελικά δέχεται "νοίκιασμα επωνυμίας".Όταν ξεκίνησα εγώ η Quest ούτε που το συζητούσε.Το e-shop,καθόλου.
adi32 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 αυτες οι δουλειες για μικρομαγαζα πεθανανε εδω και χρονια μεγαλες αλυσιδες εξαφανιζονται η μια μετα την αλλη το Πλαισιο και το eshop δεν αφηνουν περιθωρια και ουτε δινουν franchise
argyris22 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 αυτες οι δουλειες για μικρομαγαζα πεθανανε εδω και χρονιαμεγαλες αλυσιδες εξαφανιζονται η μια μετα την αλλη το Πλαισιο και το eshop δεν αφηνουν περιθωρια και ουτε δινουν franchise μη το λες,εγω ξερω εναν στη περιοχη μου που ειναι χροννια,και εχει πολυ πελατεια,βεβαια πουλαι και kopies cd,10ευρω εκαστο,και παει σε σπιτια,το φτιαχνει αμεσα το pc σου και εχει πελατεια,και οι πιο μεγαλοι απο μας δεν εχουν ιδεα απο e-shop,plaisio,και ουτε το ψαχνουν σε τιμες,τον ξερουν και τον εμπιστευονται,και ας τους κοβει και λιγο το κωλο σε τιμες
aledjo Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 μη το λες,εγω ξερω εναν στη περιοχη μου που ειναι χροννια,και εχει πολυ πελατεια,βεβαια πουλαι και kopies cd,10ευρω εκαστο,και παει σε σπιτια,το φτιαχνει αμεσα το pc σου και εχει πελατεια,και οι πιο μεγαλοι απο μας δεν εχουν ιδεα απο e-shop,plaisio,και ουτε το ψαχνουν σε τιμες,τον ξερουν και τον εμπιστευονται,και ας τους κοβει και λιγο το κωλο σε τιμες χαχαχα μονο απο αυτους θα συνεχιζει να δουλευει αυτος..... κολοδουλεια ειναι αυτη την εχω κανει και γω. αυτος θα εχει δουλεια οσο υπαρχουν ασχετοι. ασχετοι θα υπαρχουν παντα οπως και θυματα αλλα να ξερεις κατι, η δουλεια που κανει αυτος δε αντιστοιχει στα χρηματα που περνει. μπενει μεσα. οσα λεφτα βγαζει, τα βγαζει απο τις κοπιες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.