unstable_hero Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Τελείωσε επιτυχώς τις 20 loopes Thresh... Όλα οκ...Καθώς και 1 ώρα OCCt στο καπάκι (έτσι πως πάει, θα τις κάψω εγώ από τα τεστ )... Κάτι άλλο παίζει γμτ αλλά τι;; Γέρνω προς το psu όπως ανέφερα στο πρώτο post, γιατί γενικά παίζει πολύ ενέργεια απο μερια pc, και φοβάμαι ότι δεν μπορεί να με καλύψει...αρα κ οι ram σου ειναι οκ!!ο cpu με τοσα prime tests,occt κλπ ειναι οκ!αλλα σε 1-2 min game lags k frame droop με non overclocked την 280gtx σου!ενω με stock volts k speed cpu ολα ειναι οκ!!!αρα ειναι μια σκεψη μηπως με τα παραπανω watt σε κατασταση ο/c to pc τραβαει παραπανω κ το psu τερματιζει κ γονατιζει το συστημα κ η vga..ακουγεται λογικο σαν σκεψη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N.I.C Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Επανέρχομαι ευχόμενος χρόνια πολλά σε όλους. Λέω να προχωρήσω στην αγορά του συγκεκριμένου PSU, γιατί πλέον δεν μου έμεινε και τίποτα άλλο να κάνω... Άσχετα ότι θα ναι και μια καλή επένδυση διότι θα μαι ήσυχος στο μέλλον όσον αφορά τις απαιτήσεις από άποψη ρεύματος.. Δοκίμασα πάλι και install/reinstall drivers, 0 αποτέλεσμα... Το να έπαθε κάτι η κάρτα... στα καλά καθούμενα ξέρω γω... μου φαίνεται κάπως... Και αν είναι έτσι γιατί δεν το κάνει στις defaults συχνότητες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EliasKir Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Εγγυηση δεν εχουν??? Πανε να στα τσεκαρουν και να σου φτιαξουν το προβλημα αντι να παρεις 1,2KW τροφοδοτικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Έλα ρε N.I.C., το ΤΤ που λες είναι κάπως overkill... 96A στη +12V; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N.I.C Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Έλα ρε N.I.C., το ΤΤ που λες είναι κάπως overkill... 96A στη +12V; :devil::devil: Αυτό εννοούσα όταν έλεγα καλή επένδυση... EliasKir: φίλε μου εγγύηση έχουν όλα, το θέμα είναι ότι ότι διαγνωστικό έχω βάλει όπως βλέπεις βγαίνει οκ... "Αυτοί" δεν θα κάνουν τίποτα περισσότερο από το να δουν 2-3 λεπτά, αν περνάνε τα διαγνωστικά, και θα μου το στείλουν πίσω... Τσάμπα χαμένος χρόνος δηλαδή.. Επίσης το όλο σύστημα ήταν κομμάτια(πλαίσιο-eshop-zero1), δεν το πήρα από ένα μαγαζί, συγκεκριμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 άλλο αν σου βγάζει bench και memtest το pc και άλλο τα games τα bench γενικά έχουν σταθερό load τα games είναι ακαθόριστο οπότε. δοκίμασε με το pc clockαρισμένο και την κάρτα default αν και νομίζω οτι το vcore είναι λίγο για 3.8 αν σου κολλάει πάλι απλά κατέβα 3.6 τα 3.8 που έφτασες είναι ψιλό ταβάνι για τα retail Q9450 είναι και το board που έχεις λίγο ζόρικο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N.I.C Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 άλλο αν σου βγάζει bench και memtest το pc και άλλο τα games τα bench γενικά έχουν σταθερό load τα games είναι ακαθόριστο οπότε.δοκίμασε με το pc clockαρισμένο και την κάρτα default αν και νομίζω οτι το vcore είναι λίγο για 3.8 αν σου κολλάει πάλι απλά κατέβα 3.6 τα 3.8 που έφτασες είναι ψιλό ταβάνι για τα retail Q9450 είναι και το board που έχεις λίγο ζόρικο... Η κάρτα είναι default, από την αρχή δεν την είχα πειράξει ιδιαίτερα.. Στα 3.8 έβγαλε το prime 18ώρες και 2 ώρες OCCT... Πάπαλα όμως στα games (1-2 λεπτά και κόλλημα μέχρι να πατήσω alt+ctrl+del)... Αν δεν ήταν οκ με 1.36, λογικά δεν θα παιρνούσε τα τεστ έτσι δεν είναι; Μέτα τον κατέβασα στα 3.6, πάλι prime kai OCCt + καμιά 30αρια loops σε memtest86+ για να δω τις μνήμες στα stock 8-8-8-24 1801, όλα οκ και εκεί πέρασε, αλλά πάπαλα εις διπλούν στα games (1-2 λεπτά και κόλλημα μέχρι να πατήσω alt+ctrl+del)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 είπαμε άλλο games άλλο benches και stress tests δοκίμασε και μια άλλη κάρτα ή πιο παλιούς drivers Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Πρώτα απ' όλα ακλοκάριστο τρέχει κανονικά? Αν ναι τότε φταις μόνο εσύ (εννοώ θέλει να φτιάξεις το OC). Αν όχι, δίσκους έχεις τσεκάρει? Στα benches δε στρεσσάρονται όπως στα παιγνια. κατέβασε κανα διαγνωστικό από την εταιρεία των δίσκων (WD, Seagate), τουλάχιστον να είσαι σίγουρος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EliasKir Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 ...δοκίμασε και μια άλλη κάρτα ή πιο παλιούς drivers κι εγω αυτο θα σου ελεγα, πλεον φαινεται το προβλημα να ειναι της καρτας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N.I.C Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Πρώτα απ' όλα ακλοκάριστο τρέχει κανονικά? Αν ναι τότε φταις μόνο εσύ (εννοώ θέλει να φτιάξεις το OC). Αν όχι, δίσκους έχεις τσεκάρει? Στα benches δε στρεσσάρονται όπως στα παιγνια. κατέβασε κανα διαγνωστικό από την εταιρεία των δίσκων (WD, Seagate), τουλάχιστον να είσαι σίγουρος. Όλα καθαρά και από δω... Έβγαλα και ξαναέβαλα τους 180.48, no luck, freezarei τελείως, και μέτα εάν επανέλθει κολλάει άσχημα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.