N.I.C Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Χαιρετώ το forum, μια βοήθεια παίδες γιατί θα τρελαθούμε εδώ με το pc! Λοιπόν, με το σύστημα της υπογραφής πετύχαμε (με την πολύτιμη βοήθεια του Unstable_Hero;)) να φτάσουμε τον 9450 στα 3.8 με 1.36v και τις μνήμες στα 1904 με 1.88v και κάποια skews. 2 ώρες έτρεχε OCCT και 18 ώρες prime, όλα βγήκαν οκ.. τα πάντα οκ από κει, αλλά μας την έκανε την δουλειά στα games! Κολλάνε αρκετά μετά από 1-2 λεπτά απο την στιγμή που ανοίγει το game, alt+ctrl+del επανέρχεται και μετά από 2 λεπτά πάλι τα ίδια! Επίσης τρομέρο framedrop.. Η 280 δεν είναι κλοκαρισμένη, το pcie το έχω σε normal επίπεδο 100. Δοκιμάσα άπειρους συνδυασμούς στις ρυθμίσεις, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στις μνήμες μήπως οφειλόταν σε αυτές το πρόβλημα... Τίποτα! το ίδιο πρόβλημα παραμένει ακόμα και όταν δουλέυει σε XMP profile 8-8-8-24 1801 που υποτίθεται πως είναι SPD σύμφωνα με το CPU-Z... Τώρα τρέχω stock στα πάντα και είναι οκ (πιστεύω)... Το μόνο που έμεινε είναι το psu, λόγω του ότι πάνω του είναι φορτωμένη και η υδρόψυξη η όποια απατεί το λιγότερο 600w..βάλτε και την 280...και τα τρελά volts σε τέτοιες ταχύτητες . Πολύ ύποπτο λοιπόν το psu .. Τι λέτε;; EDIT: ξέχασα να αναφέρω: οι Θερμοκρασίες είναι πολύ καλές... 43-44 η κάρτα και 38-36-34-34 ο cpu σε idle, και full Load 57-60 η κάρτα και 57-56-52-53 ο cpu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Αν και δε μου φένεται "ύποπτο",αφού στο κάνει μόνο στα παιχνίδια,δε δοκιμάζεις κανένα δυνατότερο απο κανέναν φίλο σου;(αν έχει ο φίλος σου....) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N.I.C Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Αν και δε μου φένεται "ύποπτο",αφού στο κάνει μόνο στα παιχνίδια,δε δοκιμάζεις κανένα δυνατότερο απο κανέναν φίλο σου;(αν έχει ο φίλος σου....) Δυστυχώς φίλοι/γνωστοί έχουν μικρότερα.. -----Προστέθηκε 22/12/2008 στις 02 : 22 : 09----- Nobody??? Μην πάω να πάρω τσάμπα psu τέρας ενώ φταίει τίποτα άλλο....Καμια ιδεά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EliasKir Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Το κανει σε ολα τα παιχνιδια που εχεις βαλει? Κι εμενα κολλουσε παλια σε μερικα παιχνιδια σε ασχετες στιγμες. Τελικα ηταν θεμα drivers. Δοκιαμασες να τρεξεις κανα 3dMark? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N.I.C Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Το κανει σε ολα τα παιχνιδια που εχεις βαλει? Κι εμενα κολλουσε παλια σε μερικα παιχνιδια σε ασχετες στιγμες. Τελικα ηταν θεμα drivers. Δοκιαμασες να τρεξεις κανα 3dMark? Και drivers ξαναπέρασα, και 3DMark06/Vantage έτρεξα... Τα ίδια... Την μία έβγαζε σωστό αποτέλεσμα, έτρεχε κανονικά, και την άλλην έτρωγε κόλλημα και έπρεπε να κάνω restart. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SwAToNeR Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Τρέξε prime σε Blend όμως. Φοβάμαι οτι είναι θέμα μνημών. Ο επεξεργαστής λίγο δύσκολο μετά απο 18 ώρες prime να παίζει άσε που σε Alt+Tab δε νομίζω να ξεlagare το σύστημά σου μετά αν ήταν θέμα cpu. Memtest έτρεξες; Πέρνα είτε πιο καινούργια έκδοση drivers είτε πιο παλιά μήπως είναι αυτό (Σε stock δε στο κάνει άρα δεν είναι θέμα Vga εφόσον δεν είναι πειραγμένη) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N.I.C Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Φίλε SwAToNeR το έκανα και αυτό με τους drivers, τίποτα... Λοιπόν σήμερα ξανα έτρεξα memtest86+ και OCCT μόνο στις μνήμες, στα stock (cpu 2.72Mhz kai ram 8-8-8-24 1.80v 1801)... Απέτυχαν και τα 2! Στο memtest86+ λάθη, στο δε OCCT bsod! Κάνω restart, φορτώνω το profile των 3.6 που έχω αποθηκεύσει ( μνήμες πάλι στα stock 8-8-8-24 1801 1.80v) και βάζω πάλι OCCT στις ραμ, το οποίο πέρασε! Έτρεχε για 30 λεπτά χωρίς κανένα πρόβλημα... Φυσικά με το που άνοιξα το CoD4 με τα settings στα 3.6, μέσα σε 1 λεπτό παγώσε η οθόνη, alt+tab επανήλθε, και μου έβγαζε τα δέντρα μπλε και τους χαρακτήρες πράσινους! Τι να πω ρε παιδιά δοκίμασα τα πάντα... Υποπτεύομαι το PSU, διότι όλα αυτά τα προβλήματα δεν είναι συγκεκριμένα... γίνονται τυχαία.. π.χ. την μια τρέχει κανονικά το memtest86+, την άλλη βγάζει σφάλματα στα ίδια settings,... το ίδιο και στο OCCT... Τώρα το να φταίνε οι μνήμες.. δεν το αποκλείω από την μια, αλλά από την άλλην από την μάνα τους προβληματικές... τι να πω. (γιατί σίγουρα δεν ήταν ανοιχτές όταν τις παρέλαβα... η συσκευασία εξετάστηκε διεξοδικά) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SwAToNeR Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Τι ρεύματα έχεις δώσει στις μνήμες; Αν έχεις δώσει 1.88 είναι νομίζω λίγο. Αν παίρνουν μέχρι 2.1 δώστους λίγο ρεύμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N.I.C Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Μέχρι 1.90v έδωσα.... τίποτα... Να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω ακριβώς μέχρι όσο παίρνουν αλλά βλέπω σε πολλά reviews ότι πάνε μέχρι 2.0v και κάτι... Δεν είναι όμως περίεργο, στα stock να μου πετάει μπλε οθόνη, και αμέσως μετά να περνάει το τεστ κανονικά;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EliasKir Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Οι μνημες θελουν 1,8 για default χρονισμους οποτε αν δεν περναει memtest (απο bootcd, ετσι?) ειναι προβληματικες. Για τον επεξεργαστη, δοκιμασε με Prime95. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N.I.C Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Οι μνημες θελουν 1,8 για default χρονισμους οποτε αν δεν περναει memtest (απο bootcd, ετσι?) ειναι προβληματικες. Για τον επεξεργαστη, δοκιμασε με Prime95. Το ξέρω για τις μνήμες... Το θέμα είναι ότι μια περνάνε και μια δεν περνάνε.., Ναι bootCD... Για τον επεξεργαστή κοίτα στο πρώτο μου post πάνω τι έβγαλε.. Δεν έχει πρόβλημα ο επεξεργαστής απότι φαίνεται.. Από speedFan βλέπω την +12v ότι είναι 11.39.. ΟΚ είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 πόσα loops αφήνεις το memtest να κάνει για να δεις αν οι μνήμες είναι stable? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N.I.C Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 πόσα loops αφήνεις το memtest να κάνει για να δεις αν οι μνήμες είναι stable? 8 loops όλο και από 5 loops το test 5 και 8... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 μόνο? αν δεν βγάλουν μια 20αρα loops τουλάχιστον δεν είναι 24/7 stable Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N.I.C Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 μόνο? αν δεν βγάλουν μια 20αρα loops τουλάχιστον δεν είναι 24/7 stable Τι να σου πω... μου βγάζει και το μηνυματάκι από κάτω ότι οι μνήμες πέρασαν με επιτυχία τις loopες... Και στο OCCt περνάνε 2 ώρες οκ, prime95 άλλες 18 ώρες... Θα τις βάλω μια 20αρα loops να δω τι θα κάνει, αν και τα υπόλοιπα που πέρασε πιστεύω είναι αρκετά. -----Προστέθηκε 23/12/2008 στις 11 : 57 : 03----- Τελείωσε επιτυχώς τις 20 loopes Thresh... Όλα οκ...Καθώς και 1 ώρα OCCt στο καπάκι (έτσι πως πάει, θα τις κάψω εγώ από τα τεστ )... Κάτι άλλο παίζει γμτ αλλά τι;; Γέρνω προς το psu όπως ανέφερα στο πρώτο post, γιατί γενικά παίζει πολύ ενέργεια απο μερια pc, και φοβάμαι ότι δεν μπορεί να με καλύψει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.