Koyklos7 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 hello , θα ηθελα να με βοηθησεται στο ΝΑ βγαλω αυτα τα advertisment που σε οποιο SITE και να παω πεταγονται ολη την ωρα , αυτο γινοταν και παλια αλλα οχι και σε ολα τα σιτε οπως τωρα >> τι να κανω για να τα βγαλω??
SeCra Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Κατεβάζεις αυτό το πρόγραμμα, το εγκαταστείς, κάνεις Scan, διαγράφεις τα προβληματικά αρχεία που σου βγάζει και όλα Ok...
Koyklos7 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Καλο και γρηγορο αυτο το προγγραμα ως τωρα δεν εχω δει αλλο pop up με advertisments , thank you seCra...
Koyklos7 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 οχχχ ξαναβγαινουν παλι . Εκανα παλι scan με το spybot αλλα τιποτα ειναι καθαρα ολα αλλα και παλι συνεχιζουν να βγαινουν .. τωρα??
SeCra Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Τώρα φίλε μου εγώ προσωπικά σηκώνω τα χέρια ψηλά. Τι άλλο μπορεί να είναι; Ας μιλήσουν λίγο τα άτομα από... πάνω.
markelos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Κατ' αρχάς ποιον browser χρησιμοποιείς? Αν έχεις Internet Explorer βάλε κάποιον άλλο. Επίσης κοίτα και το superantispyware, έχω διαβάσει ότι κάνει καλή δουλειά http://www.superantispyware.com/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.