viper2005 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 http://www.zappos.com/internationalShipping.html θελω να παρω καποια πραγματα απο εκει αλλα κολλαω σε αυτο Upon delivery, you will be responsible for paying for all applicable duties and/or taxes for your order. δλδ πληρωνει και αλλα εκτος απο τα 40$ για το shipping ? thanks
greekparot Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Ενδεχεται να πληρωσεις φορο απο το Ελληνικο Τελωνειο. Ζητησε τους αν μπορουν επανω στο πακετο/δεμα να γραψουν "χαμηλη" αξια του προϊοντος κατω απο 50$ μπας κ' την γλυτωσεις κ' δεν πληρωσεις.
viper2005 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Ενδεχεται να πληρωσεις φορο απο το Ελληνικο Τελωνειο για τι ποσα μιλαμε στο περιπου? πχ για μια αγορα 200 ευρω?
nske Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Αν το δέμα σταλεί μέσω USPS, ισχύουν τα εξής: Το δέμα σου' date=' εάν τελικά εκτελωνιστεί, θα το αναλάβει κάποιος που συνεργάζεται με τα ΕΛΤΑ. Το ποσό που θα κλειθείς να πληρώσεις θα είναι, μετά την μετατροπή σε ευρώ με βάση κάποια ισοτιμία που ορίζεται εβδομαδιαία, 19% ΦΠΑ, 2-3% δασμούς και 6-10 (ίσως) ευρώ για τον εκτελωνισμό. Για το δέμα θα σου έρθει ειδοποιητήριο σπίτι, όπου θα αναγράφεταιι επάνω και η αξία του δέματος (όπως δηλώθηκε ή εκτιμήθηκε) και τι ακριβώς σου χρεώσανε. Το δέμα θα το παραλάβεις από το τοπικό ταχυδρομικό γραφείο.[/quote'] Πάντως προσωπικά έχω δυσάρεστη εμπειρία, μια παραγγελία μου κρατήθηκε στο τελωνείο για 3,5 μήνες χωρίς κανείς να μπορεί να μου πει στο μεταξύ ότι σίγουρα βρισκόταν στο τελωνείο και πότε θα εκτελωνιζόταν. Όταν τελικά μου ήρθε το ειδοποιητήριο είχα πια παραιτηθεί νομίζοντας ότι το δέμα είχε χαθεί.
yanc Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δες αν μπορουν να το στειλουν σαν δωρο-"gift" ή οπως ειπωθηκε με χαμηλη αξια. Αλλιως υπολογιζε ΦΠΑ 19% επι της αξιας τιμολογιου,εκτελωνιστικη αμοιβη και δασμους. Για να εχεις μια ιδεα για αγορα deck με τιμολογιο 300$ πληρωσα γυρω στα 80-90 ευρω για ολα τα παραπανω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.