Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για ταξί και για αεροπλάνο!

deminho11

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς πόσο χρεώνεται η διαδρομή του ταξί "συνήθως" απο τον Κηφισσό στο αεροδρόμιο?

Επίσης κάτι άσχετο που θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κανείς, είναι αν επιτρέπεται κατα την διάρκεια της πτήσης η χρησιμοποίειση Laptop.

• Super Moderators
Δημοσ.
Γνωρίζει κανείς πόσο χρεώνεται η διαδρομή του ταξί "συνήθως" απο τον Κηφισσό στο αεροδρόμιο?

Επίσης κάτι άσχετο που θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κανείς, είναι αν επιτρέπεται κατα την διάρκεια της πτήσης η χρησιμοποίειση Laptop.

Δυστυχώς στην πρώτη ερώτηση δεν ξέρω να σου απαντήσω.

Όσο για τη χρήση laptop εν ώρα πτήσης, επιτρέπεται. Οι μόνες στιγμές που σου ζητούν να μην το χρησιμοποιείς είναι κατά την απογείωση (μέχρι να σβήσει η φωτεινή επιγραφή "Προσδεθείτε") και κατά την προσγείωση. Όλη την υπόλοιπη ώρα μπορείς κανονικά να χρησιμοποιείς το laptop σου.

Δημοσ.

Eυχαριστώ πολύ, βασικά το δεύτερο με ένοιαζε περισσότερο γιατί φοβάμαι τις πτήσεις και δεν θα την παλέψω ΄με τίποτα μέχρι την Κύπρο χωρίς να κάνω κάτι να περάσει η ώρα μου!

• Super Moderators
Δημοσ.
Eυχαριστώ πολύ, βασικά το δεύτερο με ένοιαζε περισσότερο γιατί φοβάμαι τις πτήσεις και δεν θα την παλέψω ΄με τίποτα μέχρι την Κύπρο χωρίς να κάνω κάτι να περάσει η ώρα μου!

Εννοείται, το laptop είναι μεγάλη ιστορία στο αεροπλάνο. ;)

Ή αυτό ή κανά φορητό media player - από τότε που πήρα iPhone έχω δει 5-6 ταινίες στα κατά καιρούς ταξίδια μου. :-)

Δημοσ.

Copy/paste από λίστα ανεκδότων

ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ

Αν κάθεστε δίπλα σε κάποιον που σας σπάει τα νεύρα ακολουθήστε τις

παρακάτω οδηγίες:

1 - Ήσυχα και ήρεμα ανοίξτε τη θήκη του laptop

2 - Βγάλτε το laptop σας έξω

3 - Σιγουρευτείτε ότι ο διπλανός σας βλέπει την οθόνη

4 - Κλείστε τα μάτια, στρέψτε το κεφάλι σας προς τον ουρανό και

ανοιγοκλείστε τα χείλη σας σαν να προσεύχεστε

5 - Μετά πατήστε εδώ:

http://boortz.com/mp3/archive/countdown.swf

Δημοσ.

Σιγά μην προλάβεις να βαρεθείς μέχρι την Κύπρο :lol::lol::lol:

1 ώρα είναι το ταξίδι,

και τα 20 λεπτά είναι η άνοδος και η κάθοδος που είναι αναμένα τα "προσδεθείτε"...

Αν ταξιδεύεις και με Helios μπορεί να διαρκέσει και λιγότερο :-D:-D

(ξέρω ξέρω, είμαι κάφρος, αλλά δεν κρατήθηκα)...

Δημοσ.

Πριν λίγες μέρες που αναγκάστηκα να πάρω ταξί από Κηφισσό για αεροδρόμιο έδωσα 25 ευρώ.

Δημοσ.

Σε μεγάλες πτήσεις το λάπτοπ δυστυχώς δε φτάνει ούτε για ζήτω. Εγώ φεύγω με γεμάτο laptop με τις ταινίες ήδη στο δίσκο για να μην γυρίζει το cd/dvd, γεμάτο iPhone και γεμάτο iPod και ένα βιβλίο που δε μένει ποτέ από μπαταρίες.

Συνήθως καταλήγω να διαβάζω μεθυσμένος το βιβλίο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...