giorgos147 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Γεια σας παιδιά. Αφού κοίταξα στο insomnia είδα οτι για παιχνίδια κ.λπ. προτείνουν αυτή τη κάρτα γραφικών. Θα πρέπει αναγκαστικά να το έχω dual boot το σύστημα μου(windows+linux).Και θέλω να ρωτήσω αν υπάρχουν ασυμβατότητες με αυτή τη κάρτα γραφικών.Αν υπάρχουν ποια άλλη μου προτείνετε στα ίδια χρήματα και αν γίνετε ίδια χαρακτηριστικά με αυτή; Σας ευχαριστώ πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdp77 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Παίζει μια χαρά με πρόσφατο kernel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Σε ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Φυσικα και παιζει, αλλα οπως ολες οι ati, κουβαλαει ολα τα "κουσουρια" του fglrx* *προβληματικος driver κλειστου κωδικα απο την ιδια την ati Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdp77 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Εντάξει, η κατάσταση έχει βελτιωθεί εμφανώς τον τελευταίο χρόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_spirit_ Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Γεια σας παιδιά.Αφού κοίταξα στο insomnia είδα οτι για παιχνίδια κ.λπ. προτείνουν αυτή τη κάρτα γραφικών. Θα πρέπει αναγκαστικά να το έχω dual boot το σύστημα μου(windows+linux).Και θέλω να ρωτήσω αν υπάρχουν ασυμβατότητες με αυτή τη κάρτα γραφικών.Αν υπάρχουν ποια άλλη μου προτείνετε στα ίδια χρήματα και αν γίνετε ίδια χαρακτηριστικά με αυτή; Σας ευχαριστώ πολύ. Καλησπέρα, τελικά πήρες την κάρτα; Δουλεύει καλά στο Linux; Ενδιαφέρομαι να πάρω την έκδοση με 1gb, οπότε θα με βοηθούσε η γνώμη σου. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.