pug_f_e Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Παιδια ,μολις μετεφερα τα του υπολογιστη στο καινουριο full atx. Εχω τωρα ενα ψυγειο τριπλο και ενα μονο. Που μπορω να τα βαλω? Το τριπλο λεω να το βαλω στο πατωμα και απο πανω τα 3 ανεμιστηρακια. Το μονο δε ξερω ακομα. ΚΑΜΙα ιδεα? και καμια ιδεα και για το τανκ και την αντλια.. ΚΑΙ αν μπορεις καποιος την ειρα συνδεσης ολων αυτων
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Απάντησα στο προηγούμενο thread σου και τώρα βλέποντα το κουτί σου δεν μπορείς να βάλεις το radiator κάτω...τα fans φυσάν επάνω στο radiator, οποτε θες άνοιγμα από την άλλη μεριά..δεν το κόβω το κουτί σου να παίρνει τριπλό radiator. Μάλλον για έξω είσαι.Τα υπόλοιπα κάνας Vatos να στα πει καλύτερα.
pug_f_e Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Απάντησα στο προηγούμενο thread σου και τώρα βλέποντα το κουτί σου δεν μπορείς να βάλεις το radiator κάτω...τα fans φυσάν επάνω στο radiator, οποτε θες άνοιγμα από την άλλη μεριά..δεν το κόβω το κουτί σου να παίρνει τριπλό radiator. Μάλλον για έξω είσαι.Τα υπόλοιπα κάνας Vatos να στα πει καλύτερα. ΝΑι φιλαρακι , ειδα και το αλλο ποστ.. Και απανταω και γω με τη σειρα μου , εκτος απο τις τρυπουλες, αμα το το βαλω και 2 ποντους πιο πανω απο το πατωμα , ΔΕ γινεται δουλεια? Επισης Vatos , για δωσε μας τα φωτα σου
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Βασικά πρέπει ο ζεστός αέρας να βγαίνει έξω από το κουτί σου...μάλλον καλύτερα να το βάλεις έξω από το case σου...
pug_f_e Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Βασικά πρέπει ο ζεστός αέρας να βγαίνει έξω από το κουτί σου...μάλλον καλύτερα να το βάλεις έξω από το case σου... Προτιμω να ανοιξω λιγο μεγαλυτερες τρυπες απο κατω , παρα να το βαλω εξω. Και αυτο γιατι οπως ειπα και πιο πανω , οτι κανω , το καβ για ησυχια.. Εκτος κι αν κανω κατι αλλο..(Μου μπηκαν ιδεες,,) Να αλλαξω τη θεση του τροφοδοτικου, για να μπορεσω να βαλω το ψυγειο απο πανω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.