geioannou Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 εχω δηλαδη μια ταινια σε folder στο pc μου και ενω την παιζει κανονικα, δεν μπορω να δω τους υποτιτλους. εχει κανεις καμια ιδεα ?
parsifal Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δοκίμασε αντί για το VOB, να ανοίξεις το αντίστοιχο .IFO αρχείο...
geioannou Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 μεσα στο φακελο VIDEO_TS δεν υπαρχει κανενα αρχειο .IFO....?
parsifal Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Οπότε δεν είναι σωστός φάκελος VIDEO_TS, τα αρχεία IFO θα έπρεπε να βρίσκονται εκεί. Με ποιο πρόγραμμα έκανες rip του DVD στο σκληρό δίσκο;
geioannou Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 το εκανα με το dvd shring η πλακα ειναι οτι δεν βλεπει τους υποτιτλους ουτε το QuickPlay που ειναι το ενσωματομενο dvd programm που εχουν τα φορητα ΗΡ !!! εαν το αρχειο αυτο το γραψεις σε δισκακι, τοτε ολα τα προγραμματα το παιζουν κανονικα και ενοειτε με τους υποτιτλους.....
parsifal Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δοκίμασε το δωρεάν DVDFab HD Decrypter ή, αν δεν πρόκειται για πρόσφατη κυκλοφορία με κάποιο νέου τύπου copy protection scheme, το all-time-classic DVD Decrypter σε IFO mode...
_BASSstarlet_ Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Ξεθάβω για να μην ανοίγω νέο θέμα. Πως γίνεται να παίζει βίντεο στη κανονική διάσταση και όχι σε αυτή που θέλει το player? Μισή ώρα ψάχνω και δεν κατάφερα τίποτα.
parsifal Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Για δοκίμασε να προσαρμόσεις το παρακάτω: http://www.inmatrix.com/zplayer/faq/faq_entry0034.shtml στα δεδομένα του 100% size (Alt-2 λογικά, αν ακολουθεί το ίδιο μοτίβο με WMP και MPC/MPC-HC).
_BASSstarlet_ Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δεν την βρήκα αυτή την επιλογή. Μάλιστα για να έχω σωστή αναπαραγωγή σε full screen, αναγκάστηκα από clone να γυρίσω σε single display.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.