Προς το περιεχόμενο

Κινεζικα Κινητα.

cortez21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
.....

Και δεν λέμε τίποτα για τους Κινέζους έλεος, όλη η παραγωγή από εκεί έρχεται, είναι ικανοί αυτή τη στιγμή να παράγουν τα πάντα σε οποιαδήποτε ποιότητα....

Υπάρχουν οι εξής εκδοχές.

Engineered/σχεδιάστηκε κάπου αλλού, στην Ευρωπαϊκή Ένωση για παράδειγμα και το εργοστάσιο που στήθηκε στην Κίνα τηρεί κάποιες προδιαγραφές ασφάλειας και ποιότητα εναρμονισμένες με ΕΕ ανεξαρτήτως εάν είναι εκτός της ΕΕ.

Engineered/σχεδιάστηκε στην Κίνα από Κινέζους για Κινέζους και προδιαγραφές ασφάλειας και ποιότητας είναι διαφορετικές από αυτές της Ευρωπαϊκής Ένωσης, "ο νοών νοείτω"

Reversed Engineering/αντιγραφή κάποιου επώνυμου προϊόντος με Κινέζικες προδιαγραφές ασφάλειας και ποιότητας για να διατηρηθεί το κόστος χαμηλό.

Υπάρχουν πράγματα που δεν φαίνονται με το μάτι, για παράδειγμα Ευρωπαϊκή Αυτοκινητοβιομηχανία χρησιμοποιεί επίχρυσους ακροδέκτες σε όλες τις καλωδιώσεις που αφορούν συστήματα ασφαλείας όπως αερόσακοι, ABS, ESP κτλπ.

Κινέζος κατασκευαστής χρησιμοποιεί ανακυκλωμένο χαλκό .

Κόστος vs Ασφάλεια διαλέγεις και παίρνεις.

Για το SAR, (όλο το Internet, τούμπα να το γυρίσεις, δεν μπορείς να βγάλεις άκρη τι παίζει με τα Κινέζικα κινητά), εγώ διατηρώ τις επιφυλάξεις μου, διπλή SIM= διπλή ακτινοβολίας, ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΚΕΙ ΠΟΥ Ο nikname5555 ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΤΡΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.

Αν ρισκάρεις την υγεία σου για να γλιτώσεις 20-50 ευρώ τότε σου αξίζει ένα Κινέζικο κινητό τηλέφωνο.

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν διαφωνώ σε κάτι αλλά όταν μιλάμε για κινητά μου φαίνεται δύσκολο ότι σε ολόκληρη Κίνα δεν υπάρχει ένας σωστός μηχανικός να κάνει ένα σωστό σχέδιο. Επομένως το θέμα είναι κατά πόσο μια OEM εταιρία θα σεβαστεί τον καταναλωτή και δενθα πλασάρει κάτι επικίνδυνο στην αγορά. Και τονίζω και πάλι το ΟΕΜ έχει σημασία, άλλη δουλειά κάνεις με την υπογραφή σου και άλλη ανώνυμα

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

παιδια πιρα το jaga v24 οπιος μπορεσι να μου βρι κανεις καπιο παιχνιδι σας παρακαλο

---------- Προσθήκη στις 23:52 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:51 ----------

βριτε καπιος παιχνιδια για jaga v24 ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΘ ΠΙΤΕ

---------- Προσθήκη στις 23:55 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:52 ----------

για δοκιμασε mobile9 μπορει να βρις

Δημοσ.
παιδια πιρα το jaga v24 οπιος μπορεσι να μου βρι κανεις καπιο παιχνιδι σας παρακαλοβριτε καπιος παιχνιδια για jaga v24 ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΘ ΠΙΤΕ

Φύλαι μου δαιν κσαιρο ανν οιπαρχουν πεχνοιδεια γοια τω κυνοιτω σου. Μαλλλων θα αρκαιστοις σαι αφτα που αιχη οιδει μαισα.

...για δοκιμασε mobile9 μπορει να βρις

Δίνεις οδηγίες στον εαυτό σου;

Πέρα από την πλάκα, με το συγκεκριμένο κινέζικο κινητό, μην περιμένεις και πολλά.

Δημοσ.
isay τα ελληνικά εισαγωγικά είναι αυτά <<>>, όχι αυτά ""!

:P

Ορθή παρατήρηση. Πλέον μετεξεταστέος για τον Σεπτέμβριο.

:lol:

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γνωριζετε αν υπαρχουν συμβατα handsfree επωνυμης εταιριας που να μπορουν να χρησιμοποιηθουν στα κινεζικα (εχω το W009) ή γενικα αν υπαρχουν handsfree οπου ομως θα μπορω να συνδεσω τα δικα μου ακουστικα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...