Προς το περιεχόμενο

Κινεζικα Κινητα.

cortez21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για τα λεφτα τους πιστέυω οτι αξίζουν μια χαρά τα τηλεφωνάκια!Είναι όλα dual sim και πολύ όμορφα..Τώρα αυτό για τα ελληνικά μηνύματα είναι ένα σοβαρό θέμα..αλλά που θα πάει θα λυθεί και αυτό!

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Για τα λεφτα τους πιστέυω οτι αξίζουν μια χαρά τα τηλεφωνάκια!Είναι όλα dual sim και πολύ όμορφα..Τώρα αυτό για τα ελληνικά μηνύματα είναι ένα σοβαρό θέμα..αλλά που θα πάει θα λυθεί και αυτό!

ενώ το μυστηριώδες SAR των κινητών αυτών δεν αποτελεί πρόβλημα μάλλον, ε? Σορι γιατον σαρκασμνό αλλά μερικοί νομίζετε ότι είστε φτιαγμένοι από σκυρόδεμα και μόλυβδο.

Δημοσ.
ενώ το μυστηριώδες SAR των κινητών αυτών δεν αποτελεί πρόβλημα μάλλον, ε? Σορι γιατον σαρκασμνό αλλά μερικοί νομίζετε ότι είστε φτιαγμένοι από σκυρόδεμα και μόλυβδο.

αν χρησιμοποιείς μπλέ δόντι δε σε νοιάζει το SAR

Δημοσ.

Ναι, αλλά το κινητό θα πρέπει να είναι μακριά από το σώμα...

Γιατι ολες οι υπολοιπες μαρκες που κυκλοφορουν,που ταχα λενε οτι εχουν μικροτερη ακτινοβολια,ποιος μας λεει οτι ειναι αληθεια?Επισης για τα κινεζικα κινητα ακομη δεν εχω δει καμια εικονα/εγγραφο που να λεει εαν οντως εχουν πιο πολυ ακτινοβολια η οχι απο τα αλλα.Εαν καποιος εχει κατι παρακαλω να μας το δειξει,για να ξερουμε εαν οντως ισχειει.

Δημοσ.
Δεν διαφωνώ, αλλά όπως και ν'άχει, δε μας προστατεύει το bt αν το έχουμε κολλημένο πάνω μας.

Σιγουρα δεν μας προσταευει κι αυτο νομιζω οτι ισχυει για καθε κινητο.Δυστυχως οι μελετες για την ακτινοβολια πανω στα κινητα δεν ειναι καθολου σαφης.Καθε εταιρια λεει οτι θελει και οπως το θελει προκειμενου να σωσει της πωλησεις της.Ακομα και καποιες ανεξαρτητες απο εταιριες μελετες επιασαν πατο μια και καθεμια εβγαζε διαφορετικα αποτελεσματα(φαινεται επεσαν κι εκει τα €€€ απο τις εταιριες).Παντος οτι εκπεμπει ακτινοβολια τετοιου ειδους καλο ειναι να το κραταμε μακρια απο το σωμα μας(βεβαια λιγο δυσκολο σημερα) και σιγουρα μακρια τα κινητα απο τα παιδια!

Δημοσ.

Τώρα εντάξει, το κατα πόσο κάποιος θα έχει μια κινητή βόμβα σαν κύριο κινητό είναι μεγάλο θέμα. Το μόνο σίγουρο είναι οτι αυτά τα κινητά δεν κρατάνε ούτε 6μηνο.

Δημοσ.
Το μόνο σίγουρο είναι οτι αυτά τα κινητά δεν κρατάνε ούτε 6μηνο.

Μην εισαι τοσο σιγουρος!Απο το χριστουγεννα το εχω και εχει φαει τρελες τουμπες το κινητο και δουλευει μια χαρα!

Δημοσ.

Τελικά όποιος έχει τέτοιο κινητό όλο το χτυπάει από δω και από κει!! Να σημαίνει κάτι αυτό;

Δημοσ.
Τελικά όποιος έχει τέτοιο κινητό όλο το χτυπάει από δω και από κει!! Να σημαίνει κάτι αυτό;

Σημαινει οτι 1)οδρομος που μενω ειναι γεματος λακουβες,2)τα παντελονια μου εχουν ριχες τσεπες,3)πρεπει να περιορισω το αγχος και τα νευρα μου :-D

Δημοσ.

Τι άλλο θα διαβάσουμε εγώ θέλω να δω.....

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Έτσι φίλε...

Sorry κιόλας,το μακρύ και το κοντό του ο καθένας...μήπως ορισμένοι είστε τίποτα αντιπρόσωποι από Nokia,Sony Ericsson κ.λπ. και κάνετε πλύση εγκεφάλου κατά τέτοιων προϊόντων από συμφέρον;Τι ζήλος είναι αυτός!

Μήπως είναι ηλίθιοι οι Κινέζοι ή μήπως τα κατασκευάζουν για να "καθαρίσουν" τον πληθυσμό λιγάκι επειδή μαζεύτηκαν πολλά στόματα;!:rolleyes:

Εγώ δεν έχω δει πουθενά εκρήξεις ή "καρκίνους" ή ο,τιδήποτε,μάλιστα φίλος μου πήγε σε εργαστήριο και διαπίστωσε ότι έχει δείκτη SAR σε φυσιολογικά επίπεδα!

Εγώ βλέπω τόσα φιλαράκια μου με κινέζικα που την έχουν καταβρεί με την αναλογική και τις 2 SIM κι εγώ κάθομαι σα μ@@@κας με το T303,το "επώνυμο" κατά τ'άλλα Sony...

Φυσικά στο Ελλάντα,αντιδρούμε ως συνήθως ως κλασσικοί ιθαγενείς που είμαστε και προτιμούμε να μας παραμυθιάζουν και να αγοράζουμε κινητά απ'τη "μαμά" Nokia στο 500% της πραγματικής αξίας επειδή...είναι Nokia (:whistle:) παρά να την ψάξουμε λιγάκι...γιατί ΤΟΣΟ κοστίζει ένα κινητό,150-200€ το πολύ!

Μπαταρίες και άλλα πολλά που έχουν τα "επώνυμα" κινητά σας είναι Κινεζικής προέλευσης...ξυπνάτε ρε!Έχετε φάει τον κόσμο με την τρομολαγνεία σας...

Υ.Γ. Επίσης για να επεκταθώ,ψάξε λίγο καλύτερα το Levi's σας ή το παπούτσι που φοράτε από ΠΟΥ προέρχεται...

Δημοσ.

Καλά πέρα από τις υπερβολές τα επίπεδα SAR θα έπρεπε να αναφέρονται στα manual και όχι να πηγαίνουμε σε εργαστήρια. Το αν μας προφυλάσσει το χαμηλό SAR βέβαια είναι άλλη κουβέντα. Πάντως είναι ο μοναδικός δείκτης που υπάρχει και για εμένα είναι ο μόνος λόγος που θα με απέτρεπε να αγοράσω ένα κινητό, όπως με έχει αποτρέψει να πάρω και nokia και motorola για τον ίδιο λόγο (υψηλό SAR).

Και δεν λέμε τίποτα για τους Κινέζους έλεος, όλη η παραγωγή από εκεί έρχεται, είναι ικανοί αυτή τη στιγμή να παράγουν τα πάντα σε οποιαδήποτε ποιότητα. Τι γίνεται όμως με την ποιότητα σε OEM προιόντα που μόνος τους σκοπός είναι να βγουν στην αγορά όσο το δυνατόν πιο φθηνά?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...