Προς το περιεχόμενο

Κινεζικα Κινητα.

cortez21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ειναι ευχαριστημενος,το ειδαν δυο συναδελφοι στη δουλεια και παραγγειλαν στον ιδιο να τους φερει και σε αυτους απο ενα ,νομιζω στα 150 ευρω

Εχει tv ραδιο, με καλη ληψη θα ελεγα χωρις να ειμαι ειδικος.Επισης η εταιρια JAGA

ειναι αμερικανικη,ετσι ειπε.

Ενα αλλο που ειδα ειναι οτο εχει οθονη touchscreen,εχει γραφιδα!!:-)

Τιμη στα 180 ευρω

Δημοσ.
Υπαρχει προγραμμα για Symbian κινητα που λεγεται china.sis και υποστηριζει κινεζικα προγραμματα και παιχνιδια.

Που θα το βρω αυτο το προγραμμα φιλε μου; Και πως θα το δουλεψω;:shifty:

-----Προστέθηκε 13/1/2009 στις 06 : 57 : 33-----

Ενα αλλο που ειδα ειναι οτο εχει οθονη touchscreen,εχει γραφιδα!!:-)

Τιμη στα 180 ευρω

Ολα τα κινεζικα ειναι με touchscreen ευκολα στον χειρισμο. Φανταζομαι θα εχει κ tv αυτο που λες! Νομιζω πως γι'αυτα τα λεφτα, αυτα τα κινητα ειναι οτι καλυτερο θα μπορουσες να εχεις!!!

Δημοσ.

Kαταρχιν πρεπει να κανεις hack το κινητο και μετα βαζεις το china.sis αλλα εξαρταται τι κινητο εχεις και τι symbian λογισμικο εχει.

Δημοσ.

βασικά στο θέμα του sar, για να μην αναφέρεται πουθενά είναι λίγο ύποπτο. Εξάλλου ένα κινητό με τόσα πράγματα πάνω, και τέτοια τιμή, κάπου θα χωλαίνει... Αν είναι σαν τις ηλεκτρικές σκούπες που ανατινάζονται, και τα αυτοκίνητά τους που στα κρας τεστ δυαλύονται τότε να μου λείπει...τέλος του off topic....Για on topic δεν έχω να πω κάτι

Δημοσ.

[quote name=

Ολα τα κινεζικα ειναι με touchscreen ευκολα στον χειρισμο. Φανταζομαι θα εχει κ tv αυτο που λες! Νομιζω πως γι'αυτα τα λεφτα' date=' αυτα τα κινητα ειναι οτι καλυτερο θα μπορουσες να εχεις!!![/quote]

Εχει tv, radio αλλα η κεραια θυμιζει τρανζιστορακι.Παρ'ολα αυτα θα ελεγα οτι ειναι ενα καλο κινητο.Μιλαω παντα για το JAGA

Δημοσ.

Ναι ρε παίδες μην αγοράζετε κινέζικα προιόντα....Δεν σας φαίνεται περίεργο καθόλου που πουθενά δεν αναφέρεται το SAR;;;Δεν βλέπετε ειδήσεις που όλοι φωνάζουν για τα κινέζικα προιόντα και πόσο επικίνδυνα είναι;Με κινέζικη ηλεκτρική συσκευή έκαψε ο ξάδελφος μου το δωμάτιο του...ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!

Δημοσ.

Χαλαρωστε παιδια μην το παρακανετε με ολα αυτα.Το τοσο ... το κανετε τοσο.......................................................................................................... Δν βγαινουν τοσο απλα αυτα τα κινητα στην αγορα, περνανε απο καποιους ελεγχους. Μπορειτε να πατε το κινητο σας σε ενα ινστιντουτο ακτινοβολιας για να σας πει το sar με ακριβεια.....

-----Προστέθηκε 18/1/2009 στις 05 : 31 : 33-----

παιδιά, το καλύτερο είναι το Jincen JC777s!

2 sim

2 microSD (2 x 8 GB = 16GB)

tv

και ελληνικό μενού!

Εγω εχω το jincen Jc 777s σε κοκκινο-ασπρο χρωμα ειναι καταπληκτικο το εχω δυο μηνες δν καταλαβαινει τπτ μου εχει πεσει 2-3 φορες κ δεν εχει παθει τπτ....

εχει πολυ καλο touch, 2 sim που λειτουργουν ταυτοχρονα...το πηρα απο εδω http://esmartbuy.gr/eshop.html?page=shop.browse&category_id=26&vmcchk=1 κμου ειπε οτι θα φερει κ αλλα καινουρια κιν..

-----Προστέθηκε 18/1/2009 στις 07 : 39 : 39-----

Εδω θα δειτε οτι κινεζικο κινητο κυκλοφορει.....http://www.china-mobile-phone.com αν θελετε μπορειτε να παραγειλετε καποιο απο αυτα τα κιν.. σε ορισμενα ηλεκτρονικα καταστηματα..:devil:

Δημοσ.

Αν τα κινητά ειναι σαν τις υπόλοιπες συσκευές τους. Οhhh αμαν. Βλεπω τους ανθρωπους να κυκλοφορούν στους δρόμους με κέρατα και ουρές! :-D

Δημοσ.

Εγω παντως αγορασα το Redphone 954 και εχω παθει πλακα με την ληψη του σηματος στην Τηλεοραση και με την shake Λειτουργια. Και για ποιοτητα κατασκευης δεν το συζηταμε, δεν ειναι ευτελούς κατασκευής. Το μενου μαλιστα είναι βελτιωμενο στις ορολογιες του μου ειπαν. Το πήρα απο την GPScom http://www.gps-com.gr/default.asp?psid=1144&sid=7680&LangId=47

Δημοσ.
Χαλαρωστε παιδια μην το παρακανετε με ολα αυτα.Το τοσο ... το κανετε τοσο.......................................................................................................... Δν βγαινουν τοσο απλα αυτα τα κινητα στην αγορα, περνανε απο καποιους ελεγχους. Μπορειτε να πατε το κινητο σας σε ενα ινστιντουτο ακτινοβολιας για να σας πει το sar με ακριβεια.....

τι ελεγχους;εχουν καμια πιστοποιηση επανω;

μηπως περνανε ελεγχους σαν τα κινεζικα γαλατα που ειχαν στο κεντρο της αθηνας;

προωπικα καλυερα να μεινω με το κινητο που εχω παρα να παρω κινεζικο που δεν ο ξερουν ουτε οι κινεζοι

Δημοσ.
Εγω παντως αγορασα το Redphone 954 και εχω παθει πλακα με την ληψη του σηματος στην Τηλεοραση και με την shake Λειτουργια. Και για ποιοτητα κατασκευης δεν το συζηταμε, δεν ειναι ευτελούς κατασκευής. Το μενου μαλιστα είναι βελτιωμενο στις ορολογιες του μου ειπαν. Το πήρα απο την GPScom http://www.gps-com.gr/default.asp?psid=1144&sid=7680&LangId=47

Ωραίο φαίνεται...Πόσο το πήρες ???

Δημοσ.
τι ελεγχους;εχουν καμια πιστοποιηση επανω;

μηπως περνανε ελεγχους σαν τα κινεζικα γαλατα που ειχαν στο κεντρο της αθηνας;

προωπικα καλυερα να μεινω με το κινητο που εχω παρα να παρω κινεζικο που δεν ο ξερουν ουτε οι κινεζοι

Πηγαινε φιλε μου σε ενα καταστημα με κινεζικα κινητα κοιτα ενα οποιοδηποτε κινητο απτην πισω πλευρα κ θα δεις κατι αυτοκολητα...Ανοιξε μετα το καπακι της μπαταριας κ θα καταλαβεις....Μην συγκρηνεις τα γαλατα με τα κινητα....Αυτο ειναι αλλο πολυ ευαισθητο θεμα..Εχεις φαει ποτε σε κινεζικο; Αν ναι ειχε παρενεργιες;

-----Προστέθηκε 20/1/2009 στις 09 : 16 : 30-----

Καλο, πολυ καλο, αλλα αφτο εδω ειναι ανωτερο πιστευω ριξε μια ματια.http://www.e-smartbuy.gr/index.php?page=shop.product_details&category_id=26&flypage=flypage.tpl&product_id=515&option=com_virtuemart&Itemid=77&vmcchk=1&Itemid=77:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...