Προς το περιεχόμενο

Κινεζικα Κινητα.

cortez21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κινεζικα κινητα, παιχνιδια, software.

-----Προστέθηκε 21/12/2008 στις 05 : 55 : 14-----

Καλησπερα μαγκες, εχω παρει ενα καινουριο κινεζικο κινητο το TCK V98 ξερει καποιος πως μπορω να κατεβασω παιχνιδια κ απο που;;;;;;Εχω φαει πολλες ωρες ψαχνοντας κ δν εχω βρει κατι......:-(

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ναι αυτο ειναι. Εχει Tv , Radio ,mp3,mp4 δυο καρτες sim κ πολλα αλλα.... το κιν ειναι γαμ....το αλλα δν βρισκω πουθενα παιχνιδια κ αυτο μ ανυσηχει!!!!!!

-----Προστέθηκε 22/12/2008 στις 03 : 04 : 32-----

169 ευρω το πηρα απτο e-smartbuy καλη τιμη αλλα δν βρισκω software......

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Να υποθέσω ότι σε θέματα ακτινοβολίας θα έχουν ακολουθήσει υψηλά στάνταρντς...

Η μήπως θα έχουν SAR γύρω στο 2... Υπάρχει κάποια ενημέρωση?

Δημοσ.

Τα κινέζικα δεν έχουν Java,οπότε δεν παίρνουν κανένα άλλο παιχνίδι.

Υπάρχουν 2 εξαιρέσεις:

-Να έχει windows mobile

-Να έχει κανένα Nes emulator

Δημοσ.

Δεν ξερω αν ειναι κινεζικο αλλα ενας φιλος πηρε το JAGA 530 γυρω στα 200 euros, με 2 sim, tv, ραδιο αλλα οχι gps.Ξερει κανεις τιποτα για αυτο;

Δημοσ.
Να υποθέσω ότι σε θέματα ακτινοβολίας θα έχουν ακολουθήσει υψηλά στάνταρντς...

Η μήπως θα έχουν SAR γύρω στο 2... Υπάρχει κάποια ενημέρωση?

Εχω ψαξει για την ακτινοβολια αλλα δν βρηκα κατι! Υποθετω πως θα ειναι κανονικη κ οχι υψηλη. Γιατι οπως λενε περνανε απο καποιους ελεγχους πριν βγουν στην αγορα....

-----Προστέθηκε 4/1/2009 στις 07 : 36 : 14-----

-----Προστέθηκε 4/1/2009 στις 07 : 39 : 50-----

Δεν ξερω αν ειναι κινεζικο αλλα ενας φιλος πηρε το JAGA 530 γυρω στα 200 euros, με 2 sim, tv, ραδιο αλλα οχι gps.Ξερει κανεις τιποτα για αυτο;

Λυπαμε δν το εχω ξανακουσει αυτο το κινητο, παντως τα περισοτερα κινεζικα κινητα εχουν βγει πολυ ανθεκτικα κ με πολλες δυνατοτητες.κ πολυ χαμηλες τιμες.Ο φιλος σου ειναι ευχαριστημενος απ'το SAGA530!!!

-----Προστέθηκε 4/1/2009 στις 07 : 43 : 10-----

Οσο για το website που ρωτησατε δν βρισκω κατι μπορει να εχει αλλη ονομασια εταιρι στην Κινα...

Δημοσ.

Jincen Jc 777s το ξέρετε; Τη γνώμη έχετε γι'αυτό το κιν;;;Έχει ενσωματωμένο δέκτη αναλογικής τηλεόρασης, ράδιο, παίρνει 2 sim οι οποίες παίζουν και ταυτόχρονα, 2 κάρτες miniSD, bluetooth, java και άλλα πολλά. Έχει Ελληνικό μενού και γράφει και Ελληνικά κανονικά. Το πήρα μόλις σήμερα.:-D Ξέρει κάποιος ρυθμήσεις για mms..

Δημοσ.

Λυπαμε δν το εχω ξανακουσει αυτο το κινητο, παντως τα περισοτερα κινεζικα κινητα εχουν βγει πολυ ανθεκτικα κ με πολλες δυνατοτητες.κ πολυ χαμηλες τιμες.Ο φιλος σου ειναι ευχαριστημενος απ'το SAGA530!

Ειναι ευχαριστημενος,το ειδαν δυο συναδελφοι στη δουλεια και παραγγειλαν στον ιδιο να τους φερει και σε αυτους απο ενα ,νομιζω στα 150 ευρω

Εχει tv ραδιο, με καλη ληψη θα ελεγα χωρις να ειμαι ειδικος.Επισης η εταιρια JAGA

ειναι αμερικανικη,ετσι ειπε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...