Kapazo Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Σημερα τελειωσα το v mod στην παλια πλεον 8600gt. Ακολουθησα τον οδηγο του vrzone αγορασα 20κ αντιστασεις και εκανα τις κολλησεις οπως θα δειτε παρακατω. Δεν την εχω δοκιμασει διατι θα ηθελα πρωτα να μου πειτε αν ειναι ολα οκ διοτι δε θελω να καψω τιποτα.Επισης ηθελα να ρωτησω κατι: αρχικα μετρησα τις αντιστασεις και τις εβαλα στην μεγαλυτερη τιμη(20κ) οταν ομως εκανα τις κολλησεις και μετρησα με τον πολυμετρο την αντισταση τους ηταν 0.58 και οσο και να βιδωνα δεν αλλαζε η τιμη ειναι φυσιολογικο αυτο; Αρχικα το αρθρο του vr zone για να συγκρινετε: http://vr-zone.com/articles/first-look-at-overclocking-the-8600gt--/4925-4.html?doc=4925 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
artshadows Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 λογικα την τιμη των αντιστασεων της μετρας εκτος κυκλωματος. στειλε link ξανα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kapazo Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Ωριστε και καλυτερες φωτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
artshadows Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 οι κολησεις ολες σωστες ειναι; -----Προστέθηκε 21/12/2008 στις 09 : 02 : 26----- παντως απο την στιγμη που βαζεις τις αντιστασεις πανω στο κυκλωμα οι τιμες αλλαζουν (οταν τις μετρας πανω στο κυκλωμα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kapazo Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Οι κολλησεις ποιοτικα ειναι οκ. Απλως θα ηθελα να μου πειτε αν τις εχω κανει σε σωστο σημειο. Vatos χρειαζομαι το δικο σου σημα για να προχωρησω!!!!!!!!! -----Προστέθηκε 22/12/2008 στις 09 : 01 : 05----- Τελικα την εβαλα πανω και ιδου τα αποτελεσματα............ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 ε αφού την έβαλες πάνω πόσα nm είναι ο πυρήνας της ? πόσα V είχε από default σε core / mem πόσα έδωσες πού έφτανες και με τι ψύξη ? οι κωλλησεις καλές είναι αν και από της photos δεν φαίνεται πολύ καλά η πρώτη είναι λίγο χοντροκολλημένη και φαίνεται σαν να ακουμπάνε τα 2 πιν μαζί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kapazo Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Λοιπον η καρτα ειναι κατασκευασμενη στα 80nμ με εργοστασιακο vcore 1,33 volt memory 2.00 volt. Της εχω δωσει 1,75 στο πηρυνα και 2,4 στις μνημες . Απο 540 ο πυρυνας εφτασε τα 885 και οι μνημες απο 700 στα 950 . Αυτα προς το παρον οταν βρω χρονο θα κανω και αλλες δοκιμες.ΑΑΑ... και φοραει την zalman vf100 με μαχ τεμπ 60 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 καλά είσαι αλλά μην παρά ανοίγεσαι με τα ρεύματα γιατί σε λίγο δεν θα δουλεύει ήδη τις έχεις δώσει πολλά ελπίζω να μην το θες για κάθε μέρα εκεί και με αέρα κιόλας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kapazo Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Οχι δε τη χρησιμοποιω καθε μερα (εχω και μια 9800gtx) -----Προστέθηκε 22/12/2008 στις 11 : 21 : 06----- Οταν εννοεις δε θα δουλευει; απο το ρευμα θα καει μια και εξω η θα παθει degrade (το δευτερο μαλλον μακακια ειναι και δε γινετε εεε;; και συγγνωμη για το douple post απο τη βιασυνη πατησα απαντηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 degrade δεν έχω δει ποτέ σε κάρτα όλες ή θα πετάνε artifacts μετά ή θα φύγουν για τον hardware paradise μια και καλή δεν έχω χαλάσει και πολλές με artifacts για να σου πω σίγουρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.