Προς το περιεχόμενο

ηχος-ειδοποιηση στο παραθυρο ρυθμισης ηχου

ravend

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τρεχω windows xp και εχω ενα τροπον τινα προβλημα με τη ρυθμιση της εντασης του ηχου απο το μεγαφωνο (αυτο κοντα στην ωρα)..καθε φορα που ανεβοκατεβαζω την ενταση κανει ενα θορυβο και καλα για να σου δειξει σε ποιο επιπεδο βρισκεται..ξερει κανεις τι ειναι αυτο?οχι οτι κατι κανει απλα ειναι σπαστικο..α ειναι φορητος acer αν βοηθαει σε κατι αυτο..

Δημοσ.

αν θυμάμαι καλά, device manager > view > show hidden devices >

ψάχνετε τη νέα λίστα και έχει 2 beep devices, η μία από τις δύο πρέπει να είναι και την κάνετε disable

θα το ψάξω κάποια στιγμή στο άλλο pc γιατί αυτό δεν το χει

Δημοσ.

Αν εννοείς το Nting που κάνει, πήγαινε:

Πίνακας ελέγχου->Ήχοι και συσκευές αναπαραγωγής->καρτέλα Ήχοι->κατέβα στο Προεπιλεγμένη ειδοποίηση και επέλεξε (Κανένας).

Πάτα εφαρμογή και δεν θα στο ξανακάνει.

Δημοσ.
Αν εννοείς το Nting που κάνει, πήγαινε:

Πίνακας ελέγχου->Ήχοι και συσκευές αναπαραγωγής->καρτέλα Ήχοι->κατέβα στο Προεπιλεγμένη ειδοποίηση και επέλεξε (Κανένας).

Πάτα εφαρμογή και δεν θα στο ξανακάνει.

και που το εκανα συνεχιζει να κανει ετσι..παντως ειναι παραξενο,καθως μονο σε αυτον τον φορητο το εχω προσεξει και παρουσιαστικε μετα το sp3..

Δημοσ.

αυτο που λεει ο oneofthem δεν μπορω να το εντοπισω..παντως ειναι θορυβος που φαινεται πως δεν ειναι των windows αλλα του hardware του φορητου..οχι πως κανει κατι κακο αλλα ωρες ωρες ειναι ενοχλητικο..

Δημοσ.

ναι το beep είναι από το ηχείο της μητρικής του μηχανήματος και γιαυτό δεν απενεργοποιείται παρά μόνο αν απενεργοποιήσεις γενικότερα το ηχείο

αυτό δεν είναι πρόβλημα γιατί απενεργοποιείται μόνο στα windows, που δεν χρειάζεται

αύριο θα το κοιτάξω γιατί σε αυτόν που είμαι τώρα δεν έχω βάλει το ηχείο για να δω ποια επιλογή είναι

edit: εκτός αν εννοείς ότι δεν ξέρεις που είναι ο device manager

my computer > right click > properties > hardware > device manager

Δημοσ.

Μπορείς να δημιουργήσεις έναν ήχο κενό (.wav) και να τον ορίσεις σαν προεπιλεγμένη προειδοποίηση (post #4). Έτσι δεν θα κάνει το χαζό το beep και θα προσπαθεί να αναπαράγει έναν ήχο που δεν έχει τίποτα μέσα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...