Προς το περιεχόμενο

McAffe 08. Δε μπορω να πατήσω το Enable/Disable του OAS! Ιος;

GiorGhino

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν. Είχα Windows XP Pro

Προχθές μπήκα σε καποια site και κατεβασε ενα σωρο ιους.

Τους Εβγαλα με το McAffe αλλα καποια στιγμη παρατηρησα οτι το OAS (On Acess Shield) ειχε απενεργοποιηθεί. Κανω δεξι κλικ και τι βλεπω?! Το "enable" ηταν γκριζο!

Να το πατήσω!

Το κανω Unistall το ξανα κανω εγκατασταση απο τον φακελο που το χα (αυθεντικο είναι) και τωρα ενώ ηταν ενεργοποιημένο παλι δε μπορουσα να πατησω την επιλογη ("Disable" αυτη τη φορα)

Μεταφερω ολα "Τα Εγγραφά μου" σε εναν εξωτερικό σκληρό, κάνω "κανονικό format" το σκληρό - αφου εκανα boot απο αλλο σκληρο με Windows XP - και εγκαταστω αυθεντικά Windows Vista Home Premium 32bit.

Συνδεω τον εξωτερικο σκληρο οπου ειχα μεταφερει τα documents και κανω Install το McAffe απ το φακελο που το χα.

ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ! Είναι ενεργοποιημένο το OAS αλλά δεν μπορω να πειραξω την επιλογη "Enable/Disable"

Τώρα ξανα εκανα κανονικό φορματ τον σκληρό και ξανα εγκατεστησα τα Vista

αλλά

δεν έχω συνδέσει ακόμα τον εξ. σκληρό

έχω υποψίες μήπως έχει παραμεινει εκει κανας ιος αν και οι ιοι δεν παν συνηθως στα εγγραφα αλλα σε registry και documents and settings (appdata, temp, local κλπ)

Τι γίνεται?Μπήκε ιος στον φάκελο που να τα αρχεία setup του McAffe και περασε ετσι στον εξ. σκληρό με την αντιγραφή??? Κανονικο φορματ εκανα αποκλειεται να εμεινε κατι στο σκληρο

Η μήπως ειναι κανα αλλο bug του προγραμματος? Το χει παθει κανεις?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...