__D3mIaN__ Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Όσον αφορά τα εξωσχολικά ενδιαφεροντα ασχολούμαι με τη φωτογραφία και τον κινηματογράφο και η ενασχόληση μου δεν εχει να κάνει με το τι φόρεμα φοράει η τάδε στην πρεμιέρα μιας ταινίας ουτε με την υποκριτική. Περισσότερο με ενθουσιάζει η δημιουργία μιας ταινίας πισω απο τα πλάνα... Τοτε οτιδηποτε και αν τελικα αποφασισεις να σπουδασεις, ασχολεισου και με αυτα που ανεφερες παραπανωκαι σ αρεσουν, ειναι κατι που λιγοι το κανουν...
afentiko7 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Σ αρέσουν τα αρχαία λες? Σ αρέσουν ως γλώσσα ή να αναλύεις τo κείμενο? Πήγαινε ιστορικό-αρχαιολογικό.
evabb Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 ναι με εμφαση στο να δηλωνω και να ξαναδηλωνω τα μαθηματικα κ την φυσικη.. μσ μσθηματικα ειναι αυτα που κανετε; δευτερο ετος πολυτεχνειο ειμαι δεν τα εχω ξαναματαδει:shock: κατι συνολα κατι πινακες αληθειας.... πιο πολυ σαν πληροφορικη μου μοιαζει παρα για μαθηματικα.....
Lilith19 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 μσ μσθηματικα ειναι αυτα που κανετε; δευτερο ετος πολυτεχνειο ειμαι δεν τα εχω ξαναματαδει:shock: κατι συνολα κατι πινακες αληθειας.... πιο πολυ σαν πληροφορικη μου μοιαζει παρα για μαθηματικα..... Και ειναι και αλλα,πιο δυσκολα..Και το θεμα ειναι οτι αυτα ειναι και μαθηματα προαπαιτουμενα για πρακτικες.
evabb Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Και ειναι και αλλα,πιο δυσκολα..Και το θεμα ειναι οτι αυτα ειναι και μαθηματα προαπαιτουμενα για πρακτικες. δλδ;
Lilith19 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 δλδ; Δηλαδη,πρεπει μεχρι 3ο ετος να τα εχεις περασει,αλλιως δν μπορεις να κανεις πρακτικες στα σχολεια,με αποτελεσμα να χανεις εξαμηνο.Κατι σαν τα μαθηματα αλυσιδες δηλαδη..Τελειο??
evabb Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δηλαδη,πρεπει μεχρι 3ο ετος να τα εχεις περασει,αλλιως δν μπορεις να κανεις πρακτικες στα σχολεια,με αποτελεσμα να χανεις εξαμηνο.Κατι σαν τα μαθηματα αλυσιδες δηλαδη..Τελειο?? ε καλα δεν θες να ξερεις το συστημα στο δικο μου πανεπιστημιο μα καλα τι υλη εχετε;
BaLsAmoMenos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Όσον αφορά τα εξωσχολικά ενδιαφεροντα ασχολούμαι με τη φωτογραφία και τον κινηματογράφο και η ενασχόληση μου δεν εχει να κάνει με το τι φόρεμα φοράει η τάδε στην πρεμιέρα μιας ταινίας ουτε με την υποκριτική. Περισσότερο με ενθουσιάζει η δημιουργία μιας ταινίας πισω απο τα πλάνα... Τοτε welcome to my world, the world of Film Production :-D:-D
Lilith19 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 ε καλα δεν θες να ξερεις το συστημα στο δικο μου πανεπιστημιο μα καλα τι υλη εχετε; Απλα,για ατομα που μπαινουν απο θεωρητικη κατευθυνση ειναι αρκετα δυσκολα αυτα τα θετικα μαθηματα.Και ακριβως επειδη ειναι προαπαιτουμενα για πρακτικες,ειναι και πολυ πιο απαιτητικα,με μεγαλυτερη υλη κτλ..Υπαρχουν και αλλα προαπαιτουμενα βεβαια εκτος απ'αυτα,ιστορια,παιδαγωγικη και γλωσσα αλλα εμενα προσωπικα μου φαινονται πολυ πιο ευκολα..
evabb Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Απλα,για ατομα που μπαινουν απο θεωρητικη κατευθυνση ειναι αρκετα δυσκολα αυτα τα θετικα μαθηματα.Και ακριβως επειδη ειναι προαπαιτουμενα για πρακτικες,ειναι και πολυ πιο απαιτητικα,με μεγαλυτερη υλη κτλ..Υπαρχουν και αλλα προαπαιτουμενα βεβαια εκτος απ'αυτα,ιστορια,παιδαγωγικη και γλωσσα αλλα εμενα προσωπικα μου φαινονται πολυ πιο ευκολα.. καλα μην μου λες απορω μονο σε τι θα σας χρειαστουν ουτα που εχω δει μεχρι τωρα. ουτε μηχανικη πληροφικης να σπουδαζατε. ειλικρινα χωρις ειρωνια
Lilith19 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 καλα μην μου λες απορω μονο σε τι θα σας χρειαστουν ουτα που εχω δει μεχρι τωρα. ουτε μηχανικη πληροφικης να σπουδαζατε. ειλικρινα χωρις ειρωνια Και εγω απορω με καποια μαθηματα..Μεχρι και ορθοφωνια κανουμε(που δν ειναι κακο).Γενικα εγω συμφωνω με το να υπαρχουν διαφορων ειδων μαθηματα,ειδικα σε μια σχολη οπως τα παιδαγωγικα.Εχουμε και αρκετες ψυχολογιες,κοινωνιολογιες κτλ.Και αυτο πολυ καλο.Αλλα τωρα να μου βαζεις μαθηματικα κατευθυνσης 3ης λυκειου και φυσικη για να παω να διδαξω στο δημοτικο?Ενταξει,δν λεω οτι θα εχω γνωσεις επιπεδου δημοτικου,αλλα δν θα παω να διδαξω και στο λυκειο..Και αυτο που με τσατιζει περισσοτερο,ειναι οτι δν εχουν ολα τα παιδαγωγικα ιδια μαθηματα και ιδια υλη στα μαθηματα.Πχ στην Θεσσαλονικη η σχολη εχει πολυ πιο ανθρωποκεντρικο χαρακτηρα,επομενως και τα μαθηματα ειναι προσαρμοσμενα στον χαρακτηρα αυτο.Και εκει κανουν πολυ πιο ευκολα πραγματα στα μαθηματικα.
evabb Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Και εγω απορω με καποια μαθηματα..Μεχρι και ορθοφωνια κανουμε(που δν ειναι κακο).Γενικα εγω συμφωνω με το να υπαρχουν διαφορων ειδων μαθηματα,ειδικα σε μια σχολη οπως τα παιδαγωγικα.Εχουμε και αρκετες ψυχολογιες,κοινωνιολογιες κτλ.Και αυτο πολυ καλο.Αλλα τωρα να μου βαζεις μαθηματικα κατευθυνσης 3ης λυκειου και φυσικη για να παω να διδαξω στο δημοτικο?Ενταξει,δν λεω οτι θα εχω γνωσεις επιπεδου δημοτικου,αλλα δν θα παω να διδαξω και στο λυκειο..Και αυτο που με τσατιζει περισσοτερο,ειναι οτι δν εχουν ολα τα παιδαγωγικα ιδια μαθηματα και ιδια υλη στα μαθηματα.Πχ στην Θεσσαλονικη η σχολη εχει πολυ πιο ανθρωποκεντρικο χαρακτηρα,επομενως και τα μαθηματα ειναι προσαρμοσμενα στον χαρακτηρα αυτο.Και εκει κανουν πολυ πιο ευκολα πραγματα στα μαθηματικα. ορθοφωνια ε; δεν μου ακουγεται παραξενο.... οταν περνας 6 ωρες την μερα τσιριζοντας σε 25 μπασμενα μετα ο λαιμος σου ειναι σαν βουλωμενη αποχετευση. εδω με 2,5 ωρες ιδιαιτερο, ουτε κανα σχολειο, και ο λαιμος μου καει
Chrisxxx Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Ας ανοίξω flame με Αθηναίους Και πιο ωραία πολη η Θεσσαλονικη και πιο ωραία μαθηματα! Γιατι δεν μας ήρθες;
Lilith19 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 ορθοφωνια ε; δεν μου ακουγεται παραξενο.... οταν περνας 6 ωρες την μερα τσιριζοντας σε 25 μπασμενα μετα ο λαιμος σου ειναι σαν βουλωμενη αποχετευση. εδω με 2,5 ωρες ιδιαιτερο, ουτε κανα σχολειο, και ο λαιμος μου καει Ασε..Και ακομα δν εχω μπει σε ταξη να δω πως ειναι πανω κατω τα πραγματα..Ελπιζω να μην απογοητευτω και αφησω την σχολη στην μεση
evabb Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Ασε..Και ακομα δν εχω μπει σε ταξη να δω πως ειναι πανω κατω τα πραγματα..Ελπιζω να μην απογοητευτω και αφησω την σχολη στην μεση πρεπει να εχεις μαλλον γερα νευρα:fear: εγω δεν θα αντεχα ουτεεεεεεεε λεπτο υγ και βαλιουμ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.