Προς το περιεχόμενο

DOS BOOT CD & SATA DVD αναγώριση

johnyb98

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τί θέλω να φτιάξω: Ένα bootable CD που να βγαίνει σε DOS, να ενσωματώσω στο CD κάποιες DOS εφαρμογές που θέλω (π.χ. ghost) και επειδή το DVD μου είναι SATA να μπορεί να αναγνωρίζεται.

Π.χ. κάνω boot από CD, κατά τη διάρκεια του boot αναγνωρίζεται το SATA DVD σαν γράμμα π.χ. q:, βγαίνω σε DOS σε q: (όχι απαραίτητα απευθείας σε q:, μπορεί να με βγάλει κάπου αλλού και να πάω στο q: πληκτολογώντας βέβαια q: και Enter), και αφού πάω στο DVD, να εκτελέσω το ghost για παράδειγμα ή κάποια άλλη DOS εφαρμογή που έχω συμπεριλάβει στο cd.

Έχω φτιάξει από παλιά ένα CD που τα κάνει όλ' αυτά αλλά αναγνωρίζει ATAPI CDs ή DVDs.

Κάποια ιδέα;

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Να πω κατι καλυτερο? γιατι να μπλεκεις με cd? αφου πλεον ολα τα pc εχουν usb και μπορεις να κανεις boot απο εκει και να εχεις τα παντα σε flash drive.

Λοιπον

- ειτε κατεβαζεις το προγραμμα usb multiboot 10 το οποιο σου κανει τα φλασακια bootable

- ειτε κατεβαζεις τα win xp live usb edition ακολουθεις τις οδηγιες και πλεον το pc θα κανει boot απο το φλασακι ,του εχεις μεσα ολα τα σχετικα (ghost κτλ) , και μετα τρεχεις οτι θελεις απο γραμμη εντολων

Αλλα αν θελεις ντε και καλα cd υπαρχουν τα xp live edition και σε cd version

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...