rodez Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Ρε παιδια γιατι οι γραμματοσειρες του Firefox στις σελιδες δεν φαινονται τοσο καλα οσο στα windows? Γενικα δεν ειναι τοσο polished οσο στα windows. Εχω Kubuntu 8.10 εχω ενεργοποιησει antialliasing, subpixel...κτλ. Επισης εχω περασει και γραμματοσειρες microsoft. Κανω κατι λαθος? Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δοκιμασε να αλλάξεις γραμματοσειρα και μεγεθος μεσα απο τον firefox → edit → preferences Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Επισης δοκιμασε και την γραμματοσειρα Tahoma απο ενα pc με windows. Την εβαλα με το χερι πριν μια βδομαδα και τα εχω ολα πολυ καθαροτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rodez Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Εχω αλλαξει τις γραμματοσειρες και τις εχω κανει οπως ειναι στα windows. Θα δοκιμασω την tahoma. Μπορω να την κανω copy-paste απο τσ windows? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Ναι, κανονικα. Ειτε στο ~/.fonts σαν απλος χρηστης, ειτε στο /usr/share/fonts/truetype/msttcorefonts/ σαν root Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Πήγαινε σε μενού του firefox Eπεξεργασία>Προτιμήσεις και στο παράθυρο που θα ανοίξει πήγαινε στην καρτέλα Περιεχόμενο και εκεί στο πεδίο Γραματοσειρές και Χρώματα πήγαινε στο Για προχωρημένους και επέλεξε Οι ιστοσελίδες να χρησιμοποιούν τις δικές τους γραμματοσειρές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rodez Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Το εχω κανει αυτο check2fire. Ενταξει δεν ειναι και τοσο χαλια αλλα στα windows ειναι καλυτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Σε μένα στα windows είναι χάλια σε σύγκριση με αυτές που έχω εδώ στο kubuntu 8.10. Πήγαινε στις ρυθμίσεις συστήματος και μετά στο Εμφάνιση και από εκεί στο Γραμματοσειρές και βάλε το Χρήση εξομάλυνσης για γραμματοσειρές σε Ενεργό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.