Aragorn Elessar Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Μετα απο πολλες εγκατατασεις των Vista τελικα καταφερα να τα κανω να παιξουν με το Hardware μου. Τελος παντων που λετε, εχω το εξης ας πουμε προβλημα. Δεν ειναι προβλημα αλλα καλο ειναι να μην υπαρχει. Κατα το boot μου βγαζει ο bootloader 2 λειτουργικα Vista εχοντας προεπιλεγμενο το δικο μου που κανω τωρα το post. Το θεμα ειναι οτι το αλλο λειτουργικο Vista (το αναγραφει ως Early Vista) δεν υπαρχει πλεον, παρόλο που μου βγάζει επιλογη να μπουταρω με αυτο (ισως εχει μείνει απο πριν ). Πώς θα γίνει να μην μου βγαζει αυτο το bootscreen και να μπουτάρει απευθείας από το ένα και μονο εγκατεστημενο λειτουργικό που έχω (Vista) ; Δηλαδη δεν θελω να μου βγαζει επιλογη να διαλεξω λειτουργικο, αφου μονο ενα εχω. Το αλλο εμεινε απλα εκει, ξεχαστηκε, αλλα δεν υπαρχει στην ουσια.
Moderators Gi0 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Υποθετω απο δω My computer-->δεξι κλικ-->properties-->Advanced system settings-->Startup and Recovery-->Settings και εδω ξε-τικαρεις το time to display operating systems αφου πρωτα εχεις επιλεξει το operating system που θελεις να φορτωνει αυτοματα.
Aragorn Elessar Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Υποθετω απο δωMy computer-->δεξι κλικ-->properties-->Advanced system settings-->Startup and Recovery-->Settings και εδω ξε-τικαρεις το time to display operating systems αφου πρωτα εχεις επιλεξει το operating system που θελεις να φορτωνει αυτοματα. Δουλεψε! Σε ευχαριστω πολυ!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.