Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Παιδιά! Το SE w610i μου άρχισε να τα χάνει εδω και μια Week, παίρνω αναπάντητες και μου βγάζει το όνομα μιας συγκεκριμένης επαφής (Οτι με κάλεσε και καλά), ή οταν δέχομαι SMS πρέπει να τα ψάχνω στη λίστα των ~400 αποθηκευμένων SMS και ΟΧΙ στην κορυφή, κτλπ κτλπ άκυρα! Το πήγα στον Γερμανό και μου είπε ο τυπάς "θες αναβάθμηση"! Και μου είπε οτι μετά απο το Update αυτό, η μνήμη του κινητού θα αδοιάσει!! Πείτε μου οτι ΓΙΝΕΤΑΙ να κρατήσω Επαφές/SMS με κάποιο τρόπο (Και όχι απλά γράφοντας τα σε ενα χαρτί! Εχω 1 μύριο τηλέφωνα μέσα! ). Please! :'D /Koritsi_Gia_PC!
parsifal Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 http://www.sonyericsson.com/cws/support/softwaredownloads/w610i?lc=el&cc=gr Το Sony Ericsson PC Suite συνδέει το τηλέφωνό σας με τονυπολογιστή σας έτσι ώστε να μπορείτε να συγχρονίζετε και να διαχειρίζεστε τα προσωπικά σας δεδομένα (όπως στοιχεία ημερολογίου και επαφών), καθώς και να συνδέετε τον υπολογιστή σας στο Internet μέσω του τηλεφώνου σας. Διαβάστε περισσότερα και "κατεβάστε" ΓΙΝΕΤΑΙ!
@nte_13- Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Αυτό που είπε ο φίλος απο πάνω για τις επαφές. Αλλά μια ερωτηση : ποσα σου ζητησε ο γερμανος για την αναβαθμιση ?? ειμαι περιεργος να μαθω :S
ApSiMan Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Προσπάθησα πρόσφατα σε ένα K770i να κάνω συγχρονισμό με το Outlook (για να περάσω τις επαφές από το SE σε Νokia) και δεν με άφηνε!!!!Έκανε συγχρονισμό μόνο στα bookmarks...... back up για να τα ξαναπεράσεις σε SE γίνεται κανονικά.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Αυτό που είπε ο φίλος απο πάνω για τις επαφές. Αλλά μια ερωτηση : ποσα σου ζητησε ο γερμανος για την αναβαθμιση ?? ειμαι περιεργος να μαθω :S Σιγά μη ζητούσαν και λεφτά! Απο εκεί το αγόρασα..μια απόδειξη θέλουν... ΓΙΝΕΤΑΙ! Σ'αγαπωωωωωω Parsifalούκοοοοοοοοοοο! :-) Εγκατέστησα το Sony Ericsson PC Suite 4.0 και είναι κορυφή! Τα έκανα όλα Backup! http://www.sonyericsson.com/cws/support/softwaredownloads/w610i?lc=el&cc=gr Το άλλο σου Link, απο την άλλη..Λέει πως να κάνω "Update" το λογισμικό του κινητού μου απο το PC μου! Κατέβασα τον Οδειγό, και έκανα ότι μου ζήτησε..Έφτασα στο παρακάτω.. ΌΠΩΣ και να το κάνω..μένω εκεί! Κανένα Update, και καμία πρόοδος! Τι κάνω λάθος? Το έχει κάνει κανείς να μου πεί? Να μη τρέχω στο γερμανό αμα είναι Ευχαριστώ! Koritsi_Gia_SE! -----Προστέθηκε 22/12/2008 στις 02 : 01 : 37----- Ααααααααααααααααα! Δε μπορώ να κάνω το Update λογισμικού και πήγα στο Γερμανό και μου λένε να τους αφήσω το κινητό μου 15 εργάσιμες μέρεεεεεεεεεεεες!! ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΟΛΟΙ ΠΙΑ!!! :mad: Ρε παιδιά, κανείς δεν έχει κάνει Update το Sony Ericsson του? /Μαρία..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.