Προς το περιεχόμενο

Ταχύτητες δίσκων MyPassport

zoranb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά ξέρει κανείς σε τί ταχύτητες (5400? 7200?) τρέχουν οι εξωτ. 2.5" δίσκοι της σειράς myPassport της WesternDigital?

Αν κάποιος ξέρει ας ποστάρει url για τα μοντέλα ELITE, ESSENTIAL και STUDIO!!!!!

Thanx

Δημοσ.
είμαι βλάκας, κάποιος να μου το κάνει λιανά?

Είναι πολύ απλό.

Aν πετάμε ανά 3 δευτερόλεπτα ένα φρίσμπι σε μια ανήμπορη γριά,και εκείνη μέχρι να καταλάβει τι την χτύπησε,να σκύψει να το σηκώσει,και να μας το πετάξει πίσω περνάνε 8 λεπτά,τότε και 20 φρισμπι αν της πετάμε κάθε 3 δευτερόλεπτα,πάλι μέσα σε 32 λεπτά μόνο 4 φρίσμπι θα μας έχει επιστρέψει.

Δημοσ.

Ειτε 5200 ειτε 7400, δηλαδη ειτε τον αργο ειτε τον πιο γρηγορο να βαλουν δεν θα δεις διαφορα επειδη μεταφερονται αργα οι πληροφοριες με το usb το καλωδιο...

Αν δεν το καταλαβες και τωρα αστο

Δημοσ.
Είναι πολύ απλό.

Aν πετάμε ανά 3 δευτερόλεπτα ένα φρίσμπι σε μια ανήμπορη γριά,και εκείνη μέχρι να καταλάβει τι την χτύπησε,να σκύψει να το σηκώσει,και να μας το πετάξει πίσω περνάνε 8 λεπτά,τότε και 20 φρισμπι αν της πετάμε κάθε 3 δευτερόλεπτα,πάλι μέσα σε 32 λεπτά μόνο 4 φρίσμπι θα μας έχει επιστρέψει.

:confused: :P

Δημοσ.
Είναι πολύ απλό.

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Δημοσ.

Bρε αδερφέ,σου εξηγήσαμε πως δεν έχει ιδιαίτερο νόημα να έχεις ως μοναδικό κριτήριο το rpm των εξωτερικών δίσκων,και συ συνεχίζεις να ρωτάς.

Και όπως βλέπω έχεις ανοίξει δυό θέματα και ρωτάς πρόμοια πράγματα..

Δημοσ.
Bρε αδερφέ,σου εξηγήσαμε πως δεν έχει ιδιαίτερο νόημα να έχεις ως μοναδικό κριτήριο το rpm των εξωτερικών δίσκων,και συ συνεχίζεις να ρωτάς.

Και όπως βλέπω έχεις ανοίξει δυό θέματα και ρωτάς πρόμοια πράγματα..

Bρε αδερφέ για έναν δίσκο σαν αυτόν που έθεσα το url παίζει ρόλο εάν είναι στις 5400 ή στις 7200 διότι έχει έξοδο FW800, δε βρίσκεις?

Όσο για το άλλο θέμα πρόκειται για 3.5" δίσκους!

Είσαι σκληρός μαζί μου θα έλεγα!

Δημοσ.

Ναι zoranb, το συγκεκριμένο μοντέλο είναι όντως πολύ πιο γρήγορο στο συγκεκριμένο interface (υπερδιπλάσια της USB2.0 σύνδεσης με βάση τα λεγόμενα της WD). Τώρα το αν γυρίζει στις 5400 ή στις 7200 rpm αυτό δεν καταλαβαίνω γιατί σε καίει τόσο. Τα rpm δεν είναι το αποκλειστικό τεχνικό χαρακτηριστικό για την απόδοση του δίσκου, ειδικά όταν μιλάμε για interfaces όπως αυτά που ανέφερες.

Ο αποκλειστικός γνώστης και αρμόδιος για να σου απαντήσει 100% υπεύθυνα για τεχνικά χαρακτηριστικά είναι ο κατασκευαστής, όχι εμείς.

Δημοσ.
Ναι zoranb, το συγκεκριμένο μοντέλο είναι όντως πολύ πιο γρήγορο στο συγκεκριμένο interface (υπερδιπλάσια της USB2.0 σύνδεσης με βάση τα λεγόμενα της WD). Τώρα το αν γυρίζει στις 5400 ή στις 7200 rpm αυτό δεν καταλαβαίνω γιατί σε καίει τόσο. Τα rpm δεν είναι το αποκλειστικό τεχνικό χαρακτηριστικό για την απόδοση του δίσκου, ειδικά όταν μιλάμε για interfaces όπως αυτά που ανέφερες.

Όταν έχεις δύο δίσκους όπου ο ένας γυρίζει στις 5400 και ο άλλος στις 7200 ε σίγουρα ο δεύτερος είναι ταχύτερος! Αμφιβάλλεις γιαυτό? Δεν καταλαβαίνω!

Ο αποκλειστικός γνώστης και αρμόδιος για να σου απαντήσει 100% υπεύθυνα για τεχνικά χαρακτηριστικά είναι ο κατασκευαστής, όχι εμείς.

Φυσικά έχεις δίκιο, αλλά έχω ρωτήσει την WD και εδώ και ένα μήνα δεν έχω πάρει απάντηση. Έλεγα να ρωτήσω λοιπόν εδώ μήπως και κάποιος το έχει και ξέρει, συγνώμη κιόλας δηλαδή!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...