Προς το περιεχόμενο

Εξάντας: “Πεθαίνοντας στην αφθονία”

papahlamidas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλά, και αν γνωρίζω ελληνικά, είπα ότι ο συγκεκριμένος Εξάντας ήταν κουραστικός. Μην ανοίγουμε συζητήσεις για χαβαλέ

Δημοσ.
filos, είπε απλά το ίδιο με σένα, σε απάντηση στα από πάνω, χαλάρωσε

...είπαμε, οι γυναίκες έχουν πάντα δίκιο αλλά εσύ το γ@μησες!:-D:-D

οκ, χαλαρώνω

Δημοσ.
...ο συγκεκριμένος Εξάντας ήταν άθλιος εν αντιθέσει με τους πρωταγωνιστές του Θεοδωράκη που ήταν όλα τα λεφτά.

Ο Εξάντας κανει χοντροκομμενα clopy-paste απο ξενα ντοκιμαντερ στα διεθνη θεματα.

Remakes 'αλα Ελληνικα' θα τα ελεγα, παρα original δουλειες.

Και ουτε λογος στα credits...

Καλος ο Teo, αν και λαικιζει ελαφρως μερικες φορες.

[προσφατη pic]

Δημοσ.
Ο Εξάντας κανει χοντροκομμενα clopy-paste απο ξενα ντοκιμαντερ στα διεθνη θεματα.

Remakes 'αλα Ελληνικα' θα τα ελεγα, παρα original δουλειες.

Και ουτε λογος στα credits...

Καλος ο Teo, αν και λαικιζει ελαφρως μερικες φορες.

[προσφατη pic]

BLISS κατά πόσο ισχύουν αυτά που λες?

Θα ήθελα να το τσεκάρω...

Έχεις δει για παράδειγμα παρόμοιες ξένες εκπομπές που βγήκαν νωρίτερα από τον εξάντα και μετά είδες παρόμοιες σκηνές κομμένες και στον εξάντα?

Πληροφοριακά ρωτάω για να ξέρω εάν τελικά κάνουν ρεπορτάζ ή απλά πιάνουν καλή δορυφορική...!

Αν και πιστεύω όπως ότι σίγουρα θα παίρνει κάποια κομμάτια αλλά θα έχει και δική του δουλειά μέσα που θέλω να πιστεύω ότι θα είναι και η περισσότερη.

Όσο για τα credits είναι μεγάλη βλακεία να μην τα βάλεις μόνο και μόνο για τον κόπο που έκανε ο άλλος για να το έχεις εσύ έτοιμο.

Δημοσ.
Έχεις δει για παράδειγμα παρόμοιες ξένες εκπομπές που βγήκαν νωρίτερα από τον εξάντα και μετά είδες παρόμοιες σκηνές κομμένες και στον εξάντα?

Μιλησα για "remake", οχι μονταζ αυτουσιου υλικου αλλων. Εχει διαφορά.

Ειδικα ενα με γυρισματα στην Αφρικη (Νηγιρια νομιζω), ηταν σα να εβλεπα αυτο που ειχα δει -εντελως τυχαια- μερικες μερες πριν (και ηταν σιγουρα προγενεστερο). Η σειρα της αφηγησης, ακομα και το τι και πως το ελεγαν ηταν το ιδιο. Deja Vu...

Το θεμα μπορει να ηταν το ιδιο, αλλα υπαρχουν και ορια στο ποσο "ιδια" μπορει να ειναι 2 ντοκιμαντερ.

Και επειδη ηταν η δευτερη φορα που διαπιστωνα κατι τετοιο, εχασα πασα ιδεα...

Αν βρω χρονο θα ψαξω να βρω τιτλους, αν και ειναι πολυ δυσκολο.

(με επιφυλαξη προς το παρον, αυτο που αναφερω ηταν Καναδικης ή Ιρλανδικης παραγωγης)

Δημοσ.

Thanks BLISS

Άντε να δούμε γιατί εγώ πίστευα ότι λιώνανε στα ρεπορτάζ ...

Αλλιώς είναι να ξέρεις ότι αυτό που βλέπεις το έχει ζήσει στο πετσί του κάποιος και μας τα παρουσιάζει και άλλο να κάνεις remake από κάτι που υπάρχει από πριν.

Θα έχει ενδιαφέρων πάντως να δούμε και παραγωγές από άλλες χώρες...

Γιατί και τα remake μερικές φορές είναι καλύτερα από τα original...

Δημοσ.

Προσθέτω σε αυτά που είπα πριν:

Γενικά η δουλειά του Θεοδωράκη στις φυλακές ήταν πολύ καλή (φανταστείτε τι χρόνο, υπομονή και διεκδικήσεις χρειάζονται για να καταφέρεις να πάρεις το ναι για να μπει κάμερα σε φυλακή) αλλά αυτό που δεν μου άρεσε ήταν ότι δεν έδινε πληροφορία στον τηλεθεατή, μου θύμιζε πιο πολύ ταινία όπου αυτός ήταν πρωταγωνιστής και το θέμα "Η ζωή των κρατουμένων".

Τώρα θα μου πείτε ότι αυτή ήταν η μαγεία του σκηνικού (συμφωνώ) γιαυτό μας άρεσε όλους, ίσως όμως το ίδιο το θέμα δεν σήκωνε περισσότερα συμπεράσματα, πληροφορίες κτλ κάτι που να σου μείνει από την όλη υπόθεση πέραν των καταπληκτικών εικόνων, ωραίας μουσικής επένδυσης και κινηματογραφικής τελειότητας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...