papahlamidas Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Θα ήθελα να ρωτήσω εάν το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ το έχει βρει κάποιος γιατί δεν κατάφερα να το παρακολουθήσω ολόκληρο? Τα βάζει η ΕΡΤ στο αρχείο που έχει OnLine? Επίσης όσοι το είδαν ποιες ήτανε οι εντυπώσεις τους? Ευχαριστώ
ANHLIKOS Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Θα ήθελα να ρωτήσω εάν το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ το έχει βρει κάποιος γιατί δεν κατάφερα να το παρακολουθήσω ολόκληρο? Τα βάζει η ΕΡΤ στο αρχείο που έχει OnLine? Επίσης όσοι το είδαν ποιες ήτανε οι εντυπώσεις τους? Ευχαριστώ Για δες εδω, http://exandas.ert.gr/arxeio.htm αλλά δεν νομίζω να το εχει , γιατι ειναι πολυ νωρίς ακομα.
Filos19 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Θα ήθελα να ρωτήσω εάν το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ το έχει βρει κάποιος γιατί δεν κατάφερα να το παρακολουθήσω ολόκληρο? Τα βάζει η ΕΡΤ στο αρχείο που έχει OnLine? Επίσης όσοι το είδαν ποιες ήτανε οι εντυπώσεις τους? Ευχαριστώ Πολύ κουραστικό ντοκιμαντέρ! Βαρετό από τα πρώτα 20 λεπτά!
papahlamidas Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Ευχαριστώ με καλύψατε πλήρως... Πως και δεν το googlara δεν το καταλαβαίνω... ντροπή μου!
manifest Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Πολύ κουραστικό ντοκιμαντέρ! Βαρετό από τα πρώτα 20 λεπτά! +1000 καλα 20 λεπτα ειχαν και καλα παιδακια που πεινανε κλαψ :cry: μετα οτι και καλα φταινε οι εταιριες για το οτι οι αγροτες χρεοκοπησαν και αυτοκονουν κλαψ(again) :cry: οπως παντα ειπαν οτι οι 2 εταιριες ελενχουν τον κοσμο(τουλαχιστον τα τροφιμα) και το κερασακι στην τουρτα ηταν το νερο( αν καταφερουν και το πουλησουν μαγκια τους ε?) god i hate commies lets nuke em ps να σκεφτειτε οτι εχασα την μεσημεριανη ζωνη του αλτερ για αυτη την π@παρια
teo64x Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 +1000καλα 20 λεπτα ειχαν και καλα παιδακια που πεινανε κλαψ :cry: μετα οτι και καλα φταινε οι εταιριες για το οτι οι αγροτες χρεοκοπησαν και αυτοκονουν κλαψ(again) :cry: οπως παντα ειπαν οτι οι 2 εταιριες ελενχουν τον κοσμο(τουλαχιστον τα τροφιμα) και το κερασακι στην τουρτα ηταν το νερο( αν καταφερουν και το πουλησουν μαγκια τους ε?) god i hate commies lets nuke em ps να σκεφτειτε οτι εχασα την μεσημεριανη ζωνη του αλτερ για αυτη την π@παρια Τελικά δεν υπάρχει εξέλιξη των ειδών. Τίποτα. Ψέματα. Μύθοι.
soturin Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 teo, νομίζω ότι το πε ειρωνικά ούτε αυτοί δεν μιλάνε έτσι, τώρα ο calvinklain δεν ξέρω τι σκέφτεται
teo64x Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Αν το είπε ειρωνικά τα παίρνω πίσω και με έπιασε αδιάβαστο. Αλλά επειδή έχω δει πολλά γενικώς από διάφορους χρήστες, επιφυλάσσομαι μέχρι να τοποθετηθεί ξανά ο ίδιος ο manifest επί του θέματος.
manifest Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Αν το είπε ειρωνικά τα παίρνω πίσω και με έπιασε αδιάβαστο. Αλλά επειδή έχω δει πολλά γενικώς από διάφορους χρήστες, επιφυλάσσομαι μέχρι να τοποθετηθεί ξανά ο ίδιος ο manifest επί του θέματος. τι ειρωνικα ρε παιδια?? παμε καλα βρωμο αριστεροι μας καταστρεφουν την κοινονια(και την οικονομια) ζητω το εθνος ρε! υγ λολ ρε παιδια ποσοι απο αυτους που παρακολουθουν τατανια βλεπουν τον εξαντα?
teo64x Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Ρε συ soturin; Τον κόβω να τα λέει σοβαρά.
soturin Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 ρε μαν, μόλις τόνισε πόσο κουλό είναι κάποιος που είδε όλη την εκπομπή (με τις αναφορές στο τι έλεγε) γκρινιάζει που έχασε τα μεσημεριανα του, λέει υγ λολ ρε παιδια ποσοι απο αυτους που παρακολουθουν τατανια βλεπουν τον εξαντα? το αρχικό ps του
teo64x Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Λες; Γμτ δεν κατέχω τα μεσημεριανάδικα και χάνω τη συζήτηση. Whatevah
Filos19 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δεν ξέρω τι θέλετε να πείτε οι ποιητές (βαριέμαι να ψάχνω τα λόγια σας), πάντως ο συγκεκριμένος Εξάντας ήταν άθλιος εν αντιθέσει με τους πρωταγωνιστές του Θεοδωράκη που ήταν όλα τα λεφτά.
evabb Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 ρε παιδια συνηθως ο εξαντας κανει πολυ καλα ρεπορταζ. τωρα αν αυτο το συγκεκριμενο δεν ειναι τοσο καλο οσο τα αλλα συνηθως δεν σημαινει οτι θα τον κρεμασουμε τον ανθρωπο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.